Bobocei de sept-oct 2008 (236)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI!!!!

VA DORESC IN NOUL AN CEEA CE IMI DORESC SI MIE: SANATATE, FERICIRE SI NOROC!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

la multi ani!

ange soata mea a sters

si eu sper ca va fi un an frumos si usor. Acum o adorm pe anda. Am fost pe-afara, mi-a baut sampania, a stat pe messenger sa vb cu o colega de birou!

Claudinna am uitat sa intreb de colac, am vorbit de tata care inca era bolnav.

Babytza sanatate multa!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

La multi ani si de la noi,cam tarziu dar am fost la petrecere.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Va dau eu o tona de si ca vad ca eu m-am trezit bine cum numai eu stiu s-o fac in zi de sarbatoare. Afara e ceata asa ca luati de dormiti ca tin bautura calda/rece dupa caz pentru cand treceti pe-aici.

Musette bine te-am regasit, sa va fie de bine cu petrecerea! Cu sau fara Luca?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Va urez si eu La multi ani! si un an minunat,cel mai frumos de pana acum (ca doar trebuie sa mergem numai din mai bine in mai bine) si sa fim cu totii sanatosi si numai cu ce ne dorim in anul asta!

Imi pare extrem de rau ca nu am mai apucat sa intru ieri sa fac urari, dar iar am avut batai de cap la propriu cu migrena.Am stat la serviciu doar doua ore ca mai mult nu am putut si am venit acasa pe la 12 si am vegetat (dormit) pana pe la 8 seara cand m-am apucat de ciuperci cu maioneza si tiramisu (jur ca nu am epuizat eu tot stocul din oras.Eu am luat de la Mega Image)
Cu asta ne-am tratat asta noapte.David s-a culcat la 11 si a fost imun la toate artificiile si petardele de la miezul noptii +/-30 de minute.E drept ca am inchis si geamurile de la balcon si erau inchise si cele de la dormitor care dau tot inspre balcon, dar a dormit baiatul de a rupt.Cu pauza de tzitzi la 12 noaptea ca sa o tina asa tot anul.
Iar noi care credeam ca ne culcam la 12.05 am dormit la 2.30 din cauza de 'Sex and the city'-movie dat pe HBO

M-am intins cam mult.Importante sunt urarile!Un an nou bun bun bun!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

300 multam de ,e binevenita caci imi e un somn de numa

Musette ici multi, asteptam impresii de la petrecere

Oana ai dreptate, ar fi si frumos sa mergem din bine in mai bine

Crina a dormit tare bine in timpul artificiilor , eu am bagat somn incepand cu 02.30...trezirea o am de pe la 07.00...asa ca sunt fresh

Azi tre sa ajungem la soacra...

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata pe anul asta!!!!!

Am avut un Revelion SUPER!!!!!! Copiii au dormit aseara de la 19.30 la 21.30 asa ca miezul noptii au fost amandoi treji si in mare forma!!! Daria a dansat toata seara si a cantat (o adevarata petrecareata ), La 12 noaptea am iesit afara in curte si am lansat rachete, artificii de care copiii au fost fff incantati, am baut sampanie si am mancat ca hunii (lumi )

A fost THE BEST Revelion EVER!!!! Sper ca anul care vine sa fie cel putin la fel de frumos!!!

Cand am timp descarc si poze sa fac dovada!!!!

babytza noua ne-a venit ieri comanda din State!!! Este incredibil, de cate ori ma plang aicea de ceva sau ma laud, imediat se intoarce roata!!! Asa ca nu va zic cum a dormit daria azi noapte incepand cu ora 1....

PUUUUUUUUP!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata pe anul acesta ! Sa fie un an nou plin numai de lucruri frumoase !!!!

Si noi am avut un Revelion tare frumos Fetele s-au jucat pana la 4 dimineata S-au simtit foarte bine
Am culcat puiul mic pe la 8.30 si la miezul noptii am sperat sa se trezeasca de la artificii Neeaaahh, no way. Asa ca dupa ce ne-am pupat si am servit copiii cu sampanie Tom&Jerry am intrat tip til in camera la baiat. Si l-am trezit in pupaceli
Asa fericit s-a trezit , ca nu i-a mai trebuit somn vreo ora A dansat, a cantat, s-a pupat cu noi, am facut poze
Dupa ce l-am culcat am dat o tura si pe la soacra sa cicocnim un pahar in noul an
Cum se trezeste mama, le descarc la ea

Va pup pe toate !!!!! muaaaah !

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI, SANATATE , FERICIRE, NOROC, SA VA BUCURATI DE COPIII VOSTRI MINUNATI!!!SA FIE UN AN BUN CU MULTE IMPLINIRI!!!
Cu mult drag Karinutza si mamica ei Nikolici

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI!!!

A fost frumos di la noi,am iesit la ora 12 toti pe balcon,am baut sampanie de copii(Alexia n-a vrut),gaza s-a culcat pe la 00,30,iar Andy pe la 01,00...eu si soatza am mai ramas,am depanat amintiri

Azi dimineata,m-am trezit prima,n-am somn in ultimul timp,apoi Alexia,apoi TL....pe Andy l-a trezit Alexia in cel mai frumos mod cu putinta,s-a urcat la el in pat,a stat si l-a privit un minut cum doarme,apoi s-a catarat pe el,l-a imbratisat si l-a puapt pana s-a trezit,mi-au dat lacrimile cand i-am vazut.

Va si sa aveti o zi minunata.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput