Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 14
dyanira spune:
LA MULTI ANI!!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOATE DORINTELE ASCUNSE SI NEASCUNSE SA VI SE IMPLINEASCA!!!!
Va fi un an minunat alaturi de boboceii nostrii!!!In fiecare zi ne vor incanta cu ceva nou se bor dezbolta tot mai mult si bor deveni tot mai stapani si mai independenti!!Va fi o perioada minunata cum a fost si cea de pana acum.Sa profitam de ea ca ba trece repede si si vor ramane doar parerile de rau ca atrecut prea repede.
Va pupam cu drag Andreiutu si mami de Andreiutu.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
musettepink spune:
Neata pe 2010!!!!!!!
In primul rand LA MULTI ANI VLAD VASILE!!!!!!!!!!!!multa sanatate,fericire,noroc si un an mai bun pt mami tau!
300,angelinna

La petrecere am fost cu Luca.Avem niste priteni care stau la 3 minute de noi si care au un baietel de un an jumate.Au mai venit niste priteni comuni tot cu un baietel de un an jumate asa ca Luca a avut companie.Ei oricum se stiu de cand eram mai mici din parc.
A fost f ok,nu s-au batut,certat pe jucarii daca la asta va ganditi cu 3 baieti
,pur si simplu se ignora si se joaca fiecare in legea lui.
Luca a rezistat eroic pana pe la 2 si ceva cand am ajuns acasa,a papat tzitzi si s-a culcat.
La momentul bomebelor nu a fost prea incantat,cred ca s-a speriat un pic de zgomot si agitatie iar artificii din pacate nu se vedeau de la ei de la balcon asa ca am avut parte numai de petarde![]()

de
Luca
alexa si mami spune:
LA MULTI ANI 2010!!! multa sanatate si noul an sa va indeplineasca toate dorintele!!!
alexa si mami spune:
LA MULTI ANI FALKONE!!! sa fii sanatos si la fel de zbangiu, sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!!! Feli 
dyanira spune:
LA MULTI ANI FALKONE!!!!
Multa sanatate, sa cresti mare cuminte si fericit alaturi de mami tau!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
La multi ani de Sf Vasile!
Felicic sa-ti trasiasca zbanghiul!
edit: mi-ati luat-o inainte cu uraturile ![]()
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
La multi ani Falkone!!!! (de Sf Vasile)
Feli, sa fie sanatos, voios si sa va bucurati 1000 de ani!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Xor spune:
LA MULTI ANI! SA AVETI PARTE DE UN AN PLIN DE SANATATE, FERICIRE SI REALIZARI PE TOATE PLANURILE!
LA MULTI ANI SI DE SF VASILE...
LUI VLAD VASILE!!!
A mai trecut un an....am avut parte de 2 zile de bucatareli si un revelion linistit, cu bb care a dormit exemplar, cu o vizita scurta la nasi si cumnat si cu o masa copioasa in familie![]()
tuturor
baby_boy spune:
LA MULTI ANI BOBOCIME!!!!!O sa fie un an superb pentru boboceii nostri!!!!!

Si noi am avut un revelion super frumos...pe la 11 am incercat sa-l culc pe Raducu..de unde..stia ca se intampla ceva...deja bubuiau artificiile la greu...nu-i plac ..se sperie de ele..asa ca i-am facut baita si l-am imbracata in pijamale noi si am intrat in noul an tinandu-ne in brate..cu un pahar de sampanie in mana. Dupa ii venise cheful de joaca. S-a culcat pe la 1 si ceva.
A fost frumos..am petrecut impreuna cu sora si cumnatul, parintii au fost la restaurant.
Claudinna chiar m-am gandit sa fac poza la chec..mai am jumate..sa nu uit sa-i fac![]()
La multi ani Falkone!!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babytza spune:
La multi ani de Sf. Vasile !!!!!!!!!!! La multi ani Falkone !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David