Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 15
alexa si mami spune:
asa cum spunea Nocom, a fost cel mai frumos rev de pana acum, in 4
copiii au fost intr-o forma de zile mari, am dansat, am ras, la 12 am baut sampanie, am mancat tort si la 1 au picat ca pe mine m-au tinut treaza pana la 2.30, ca si pe Oana, gagicile din Sex and the city
Anamona, ai descris f frumos anul care tocmai a inceput. o sa fie un an plin de bucurii, dar pt mine are o mica exceptie, o sa incep scarbiciul
Laura, tare frumos se mai iubesc puiutii tai
ai mei rar au momente d'astea de tandrete, in rest 
300 spune:
Alina, cand trebuie sa incepi? Cipri mai suge ziua?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
andy.p spune:
LA MULTI ANI FALKONE!!!
Alina scarbici
..si mie imi urmeaza
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
vdrag spune:
Va uram cu drag La Multi Ani si un An Nou cu bucurii pentru mamici si pitici, sanatate si tot ce va doriti!
mamica fericita de Alissa(22.09.2008)
luminita2008 spune:
LA MULTI ANI, dragelor! Sa aveti un 2010 minunat, categoric mai bun ca 2009, si mai prost ca 2011! Multa sanatate si voua si boboceilor si tot ce va doriti in Noul An!
La multi ani Falkone!

Sa fii sanatos si fericit!
ange
, cum a fost la socrosenie?
nocom, super Revelion, abia astept pozele!
kllemi, cum e fata azi? a iesit caninul? mai are febra?
noi la 12 noaptea si dupa, faceam ce faceam si anul trecut, eram cu Edi in brate
. Anul trecut am stat cu el de la 12 la 01.30, in timp ce Robi dormea dus, anul asta am stat cu el de la 12.00 la 04.00
, in timp ce Robi dormea dus. a fost un Revelion ok, dar linistit, de altfel asa ne-am si dorit. oricum, sunt varza, am dormit spre dimineata 3 ore cu o intrerupere, de la 05.00 la 08.00 si la pranz inca o ora jumate.... sper sa doarma hunii la noapte, ca altfel pic.
v-am pupat, ne reauzim curand!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
La multi ani Vlad Vasile!!! sa cresti mare si sa fii sanatos!!
LA multi ani dragelor!!
ma bucur mult ca ati avut Revelion frumos alaturi de puiutii vostri! nimci pe lumea asta nu se compara cu imbratisarea copiilor in noaptea dintre ani! nimic nu poate egala fericirea pe care o traim cand ii vedem fericiti!
adevar graiti, copiii nostri cresc si cresc frumos!
la noi a fost un Revelion cum parca n-am avut niciodata. a fost Revelionul lui Razvan. a mai venit o fetita in cls a 5-a si s-au jucat pana la 1 noaptea. era nedeslipit de ea si n-a vrut sa doarma decat cu ea langa el
s-au jucat si au ras si au dansat, iar la 12 am iesit in strada, unde Razvan a si primit o jucaie de la o vecina![]()
i-au placut artificiile, striga :pam! pam! insa se mai speria de petarde, asha ca n-am stat f mult in strada
azi s-a trezit a 11 si abia la 17 am reusit sa-l culc..daupa ce au plecat toti musafirii, adica mosii, nepotii, bunicii si unchii cu matusile lui
a bagat in el la greu, nu ne puteam aseza la masa fara sa vina sa cerseasca si el papa
a strans si niste banuti cu sorcova![]()
ma duc si eu sa ma uit nitel la TV, ca n-am vazut nimic, sper sa gasesc un film, ceva...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
felicic76 spune:
LA MULTI ANI!!!!!
Multumim de urari!

Am petrecut in trei pana la 4 dimineata, Vlad s-a trezit la 8
si de atunci doar petrecem, a dormit o ora doar
. Acum este chior de somn, vreau sa-l mai tin o ora, apoi baie si somn.
De ziua lui nu am facut nimic special, am iesit un pic pe afara, in rest ne-am jucat, nu am facut nimic altceva, am stat doar cu el.
Nocom spune:
POVESTEA ANULUI NOU..... Cam lungutza, dar frumoasa!! ![]()
Dimineata ne-a trimis mama la cumparaturi sa poata face maioneza. Suntem mari asa ca MERGEM SINGURI!
Apoi am fost la colindat cu CAPRA si apoi cu plugusorul... Daria a fost ff interesata de dansul caprei
. Spre seara am inceput sa ne pregatim. Am facut baitza, ne-am imbracat frumos, ne-am frezat si am imceput sa petrecem. La 12 noaptea am iesit afara, am tras artificii si am baut un pahar de sampanie cu prietenii. Ne-am fotografiat si am intrat in casa obositi.
A FOST CEA MAI FRUMOASA NOPATE PETRECUTA CU COPIII PANA ACUM!!! 

Le asteptam cu nerabdare pe urmatoarele!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
cristineescu spune:
La multi ani dragi mamici!
Va doresc un an bun, cu sanatate, bucurii si impliniri!
Vlad
. Felicic, sa-ti traiasca flacaul si sa va faca fiecare zi o sarbatoare.[/black]
Babytza, mare nebunie cu mascarponele ala. Pai de la tine a inceput totul ca tu ne-ai dat reteta
. Am umblat pe la 3 mega image-uri pe jos cu carut, copil si sot dar nu ne-am lasat asa ca am avut papa bun.
Nocom, cred ca toata lumea s-a uitat la pozele voastre ca greu s-au mai incarcat. Tare frumosi puiutii tai petrecareti. Va dorim multa fericire si nocom.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz

de