Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 16
alexa si mami spune:
meyyy, vorbeam asa in perspectiva cu scarbiciul. o sa incep dupa ce implineste Cipri 2 ani:) teoretic...ca o sa-mi iau si cele 30 de zile de co pe 2010
adica o sa incep undeva prin ian 2011.
da Ramo mai suge ziua cind isi face somnul de amiaza, atat. si seara tot la somn.
Irina, Cipri o sa stea cu ta'su sau cu mama, impreuna cu sor'sa pina la 15-16 cind vin eu.
300 spune:
BRnn hh O/'[L.
+0[
99+
Alina la cum ai scris credeam ca pe 4 ianuarie mergi la munca! Esti o figura. Cu zilele de concediu te-am luat, eu am 40 adunate !
Nu stiu ce-a rut sa scrie Anda mai sus, injuratura sigur nu e ca nu vorbeste urat dar cred ca voia sa scrie despre pozele lui Ncom, ne-au placut mulr!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Hello 
Nocom frumosi copii ai duamna 

Eu nu am reusit sa vad toate pozele tale, unele nu sunt descarcate complet ![]()
Ma bucur foarte tare ca toata lumea s-a distrat cu puii mici 

Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Ne-am intors si noi, gata cu vizitele, mi-a ajuns pt juma de an ![]()
Musette ma bucur ca v-ati distrat 
Falkone 
Lumi per total a fost bine, insa multa galagie
, Crina mea e si cu maselele
.... sper sa te odihnesti cat trebuie 
Claudinna ce fain povestesti tu
,
am ginerele frumos si destept si mami a lui care are rabdare multa 
Nocom ce frumoasa e Daria, tare scumpica e, moa si cum au plecat ei la cumparaturi,
am copiii scumpi foc 
Alina si eu ma gandeam ca incepi serviciul cat de curand ![]()
Ma bucur pt toate mamicile ca au avut un revelion frumos
, tare frumos e sa petreci cu bobocul tau
.
Crina a halit azi salata de fasole verde cu smanatana si usturoi, se bateau turcii la gura ei plus 3 bucati de peste pane, pe langa tort si iaurt
, asa da, caci iarasi nu a mai vrut sa manance cateva zile, probabil isi face provizii ![]()
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:

LA MULTI ANI VASILE VLAD!!!

Multumim frumos de complimente cristineescu, Ramo, babytza, ange. Vreau si eu poze de la petrecerile voastre!!! 
ange si ai mei cupchii au mancat azi exagerat de mult peste pane, imi era teama ca or sa explodeze amandoi!
Deocamdata o declar mancarea preferata!!!
De cand ne-am intors de la Cluj am inceput sa-i dau dariei mancarea fara sa o mai pasez deloc! si papa ffff bine!!!
gata, am mai trecut un hop!! pfiu! Si inca cate mai urmeaza....![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
300 spune:
Nici la mine nu se vad 3 poze dar o sa dau refresh mai tarziu, am lasat taburile deschise... Cu refreshul s-a rezolvat si la restul.
Ange la varsta asta cica asa fac toti copiii, mai bine le faci un meniu saptamanal decat zilnic ca te iei cu mainile de cap. Ieri Anda a mancat si ea binisor (sau alaltaieri??)dar azi i-am oferit doar fructe cu cereale la borcan si nu a vrut. A mancat putina branza cu paine. Apoi a dormit si cand s-a trezit a mancat o felie de portocala de pe masa, restul nu a interesat-o. Am scos un iaurt. A propos de asta, babytza si eu deobicei i-l dau rece si n-a patit nimic dar acum l-am pus pe un calorifer
.
Eu nu mai pregatesc mancare special pentru ea, ii dau de la noi, ea oricumnu mananca decat cand are chef asa ca m-am cam saturat sa incerc tot felul de combinatii fantasmagiorice si ea sa faca nu din cap cand vede ca-i dau de mancare.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
buna seara

FALKONE 

FELI SA-TI CREASCA BAIATU MARE, SANATOS, FRUMOS, INTELIGENT SI SA-TI ADUCA O NORA PE PLACUL TAU ![]()
![]()
LUMI mai inca nu se vede nimic, nici nu ma lasa sa vad ceva in gura ei, dar eu cred ca se pregates-te ceva acolo....ca doar nu o fi facut febra degeaba
..ma gandesc 

La noi a fost super mist-o de revelion, fi-mea a fost super incantata de pocnitori/bubuieli zicea si ea "buuuum"
ne certa sa o ducem pe balcon sa vada artificiile, venea si ne aducea caciula ei ca sa o scoatem
....in rest am mancat ca spartii
si pe la 2 ne-am culcat cu totii ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
lavida spune:
Intru si eu sa va urez "Un An Nou fericit!" cu multa sanatate, in special pentru bobocei, cu fericire, cu impliniri si cu bebe2 pentru toate aspirantele 
La multi ani Vlad Vasile!
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
Paula-Laura spune:
Neata si La Multi Ani! ![]()
Sa traiesti cu numele Falkone!
Noi am avut "placuta surpriza" ca la restaurant sa vina o formatie care canta muzica de petrecere... asa ca ne-am retras pe la 2 si am jucat remmy pana dimineata la 6,30. Prin urmare am dormit pana la 2, am mancat, am tras o piscina cu hidromasaj (la International) . Fi-miu doarme, astept sa adoarma si ceilalti din gasca, seara asta prestam canasta
Slava domnului ca avem bunicii cu noi si ii pot prelua dimineata 
Babymom, Andy eu plec pe 4, poate ne organizam sa ne vedem in Oradea maine -poimanine? Am prestat la International si Apolo. mi-a placut mult la apolo la exterior, insa e f.f. aglomerat. Maine vrem sa mergem la president
Ada noi stam aici:http://www.hotelmonacofelix.com/ . e f.f dragut, e curat, e cald, e central. Apartamentul are 2 camere decomandate, cu usi care se inchid
Singurul inconvenient este ca se aude apa de la dus destul de tare
Dar drumul pana aici...mi se parea ca nu mai ajungem
Am plecat pe valea prahovei-sibiu-cluj si am facut 11 ore(cu pauze de vreo ora jumate). Iar Mihnea a dormit doar 4 ore desi am plecat la 4 dimineata sa doarma, noroc ca am cumparat un dvd portabil si l-am pacalit cu desene.
Clar merita sa vii aici, dar sa fie pt o perioada mai lunga. Si dupa o sesiune de jacuzzi cu apa termala uiti ca ti s-au umflat picioarele in masina
Si ca argument forte: La o zi dupa ce am ajuns aici starea lui Mih s-a imbunatatit vizibil, mai tuseste doar f.rar, si-a curatat caile respiratorii ...
ce mai trebuie sa stii: preturile la restaurant sunt preturi medii spre mari(cel putin unde am mancat noi pana acum); intrarea la piscina e 20-25 ron /persoana, gratis pt copii sub 4 ani.Odata iesit nu mai intri. Mihnea dupa 1 ora, max 2 pica de somn ![]()
dc mai vrei detalii iti mai dau pe PM, sa nu plictisim fetele
scuze de carnat 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete