Sa renuntam la fumat cat mai repede..01.01.2010
Raspunsuri - Pagina 3
Addicted spune:
Bravooooo, bravooooo! Te rog NU te reapuca! Uite un truc ca sa iti fie sila de ele: cumpara-ti un pachet de tigari puturoase si de fiecare data cand simti nevoia sa fumezi o tigara, trage un fum dintr-un Carpati sau ce tigara care ti se pare tie insuportabila. Si o sa te lecuiesti, crede-ma
Greutate initiala - 74 kg; greutate actuala - 66 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
babicyyy spune:
Buna fetelor si eu am fumat ani de zile dar in primul rand trebuie sa va hotarati ferm pentru a renunta stiu ca este greu de renuntat dar se poate si sunt fericita poentru ca am reusit o sa puteti si voi !!!Eu m-am lasat de un an jumate si nu suport fumul de cigara din pacate sotul mai fumeaza . Exista o metoda care va poate ajuta mult , sa scrieti pe o foaie de hartie motivele de ce ar fi bine sa va lasati de fumat si pe o alta hartie toate cele rele ce pota provoca fumatul , si sa le cititi in fiecare zi de mai multe ori. Daca ati reusit sa nu fumati o zi intreaga sa va ganditi la faptul ca daca ati rezistat atata timp puteti rezista si mai mult . De aici va fi foarte greu dar sa va ganditi la faptul ca daca nu ati fumat o zi puteti rezista mai multe zile si nu merita sa stricati totul ce ati ralizat pana acum.Va doresc sa reusiti si voi , multa vointa !....se poate daca vreti....
Allure spune:
deci, ma bag ca musca-n lapte
v-am urmarit si eram curioasa cum stati cu rezolutia... vad ca de anul trecut n-a mai raportat nimeni...eu fac pe politaiul de serviciu dar cu scop bun, jur!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
adialex spune:
si eu si sotu ne-am lasat de la 1 ianuarie;deci avem 3 zile, deocamdata; ce sa zic, e bine momentan, nu simt nevoia acuta de tigara, as fuma, dar cand ma gandesc ca prima tigara, dupa 3 zile de pauza iti da ameteala , gust oribil in gura, etc, parca nu imi vine sa fumez;
m-am apucat si de cartea lui allen carr, n-am terminat-o inca din lipsa de timp, dar o voi termina; sper sa reusim , si eu si sotu, sa ne lasam... ne incurajam unul pe altul, va mai citesc pe voi... si trece pofta de tigara
mult succes fetelor care se chinuie sa se lase
amalisimona spune:
Nu sunt fumatoare, dar va tin pumnii si va fac si galerie la nevoie . Daca nu puteti renunta la fumat de dragul vostru, faceti-o macar pentru copiii vostri. Eu am urat tigara din copilarie, ambii mei parinti fiind fumatori. Plecam la scoala din fum de tigara, ma intorceam acasa in fum de tigara. Daca venea cineva la noi, clar ca se fuma pentru ca toti prietenii alor mei erau fumatori, iar la noi acasa era ca la tribunal: aproape zilnic se gasea cineva care sa ne viziteze. Evident ca ma exilau in camera mea, cica sa nu stau in fum de tigara, dar oricum simteam.
Prin liceu ajunsesem sa am asemenea aversiune fata de fumul de tigara, ca incepea sa ma doara capul imediat ce simteam ca-mi intra fum pe sub usa. Uram trezirile de dimineata, pentru ca pe mine nu ma trezea ceasul, ma trezea...... fumul de tigara. Era suficienta tigara de dimineata a lui tata sa-mi strice toata ziua. O singura tigara.
De promisiunile lor eram satula. Erau intr-o continua renuntare la fumat si totusi fumatul nu inceta niciodata. Tata a facut o pauza de 3 ani la un moment dat, dar apoi s-a reapucat cand a inceput Campionatul Mondial de Fotbal din 1998. Acum are un an si ceva de cand e din nou in tabara nefumatorilor. Mama nu s-a sinchisit sa renunte nici pana in ziua de azi, ea oricum consolandu-se cu faptul ca are zile in care nu se atinge de tigari, iar atunci cand o face, nu pipa mai mult de 3 pe zi.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adialex si eu si sotu ne-am lasat de la 1 ianuarie;deci avem 3 zile, deocamdata; ce sa zic, e bine momentan, nu simt nevoia acuta de tigara, as fuma, dar cand ma gandesc ca prima tigara, dupa 3 zile de pauza iti da ameteala , gust oribil in gura, etc, parca nu imi vine sa fumez; m-am apucat si de cartea lui allen carr, n-am terminat-o inca din lipsa de timp, dar o voi termina; sper sa reusim , si eu si sotu, sa ne lasam... ne incurajam unul pe altul, va mai citesc pe voi... si trece pofta de tigara mult succes fetelor care se chinuie sa se lase |
bravo! nu va lasati!
amalisimona, teribila povestea ta... ai inhalat mai rau ca un fumator...bine ca acum esti ok!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
melli spune:
Buna , si eu fac parte din clubul celor care s-au lasat de fumat de la 01.01.2010 si se poate nu e numai
De fapt am fumat vreo 4 ani si apoi m-am lasat pentru prima data ,cind a fost relativ usor caci am ramas insarcinata si trebuia.... apoi m-am reapuact de fumat cind fetita avea 1 an ,ca sa mai slabesc caci dietele mergeau cam greu si uite asa am mai fumat aproape 2 ani .....dupa care am zis Stop pina acum jumatate de an cind iar am incceput cu tigarile ....Ideea e ca ma apuc usor de ele si le las ....nu chiar la fel de usor.
Telul e sa nu le mai iau iarasi de la capat ,caci e tare greu si CU SI FARA ele...
Bafta la cele care incearca
vias spune:
Buna seara,
ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar am indraznit pentru un copilas care are nevoie de 2 operatii in Israel pe cord. Il cunosc personal pe el si parintii lui,i-am cunoscut in vara lui 2008 la Tg Mures...atunci eu mi-am pierdut baietelul... Va rog sa fiti alaturi de noi, sa reusim sa strangem suma atat de mica de care au nevoie!
Datele le gasiti la semnatura mea!
Multumesc mult!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
mihaela_cris spune:
Buna fetelor!Ma alatur si eu grupului vostru de viitoare nefumatoare, si sper sa reusim impreuna.Eu si sotul meu avem mereu tentative de a ne lasa de fumat , chiar ne-am spus ca de la 1ianuarie 2010 nu vom mai fuma , din pacate am pierdut startul , desi am avut pe data de 31 decembrie o pauza de jumate de zi in care nu am fumat , asta cu ajutorul sotului care m-a pacalit ca nu a cumparat tigari, bineinteles ca dupa multe rugaminti si promisiunea ca numai in noaptea de revelion mai fumama si gata ne lasam..... nu a fost sa fie asa , ptr ca am fumat in continuare si iatane ajunsi in 6 ianuarie la fel de fumatori ca inainte.Obiceiu de a ma trezi dimineata , a face cafeaua si a sta cate doua ore in fata calculatorului cu cafeua si tigara in mana ,ma omoara , cred ca asta e singurul moment al zilei in care cred ca nu pot sa ma las de fumat, restul zilei e mult mai usor .. as putea sa ma acomodez si fara( sper). ORICUM HAI SA INCERCAM... SIGUR VOM REUSI, PANA LA URMA.
mihaela_cris spune:
Am uitat sa mentionez ca sant si aspiranta la titlul de viitoare MAMICA, si acesta ar trebui sa fie un motiv bun ptr a ma lasa de fumat. Hai macar sa incercam si sigur vom resuio pana la urma. NADYANA,am incercat la fel ca le raresc dar mare branza nu am facut , e adevart ca numai fumez tot pachetul , mai imi raman cateva tigari din acelasi pachet si ptr a doua zi, dar ... asta nu e o victorie .... ori tot ori nimic:))