Sa renuntam la fumat cat mai repede..01.01.2010
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ancasilv spune:
Si eu aspir la statutul de nefumatore, dar dupa n incercari nu ma mai dau viteaza. Adica nu mai tip in gura mare ca ma las de fumat. Am citi o data ca e eficient sa bei apa cind iti vine pofta de tigara. La mine functioneaza, dar nu de fiecare data. Sper ca acum sa fie cu noroc, ceea ce va doresc si voua.
anca, mami de Vladut... 06.10.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/petrojola/petrojola.jpg)
petrojola spune:
La multi ani!!!...am intrat sa va spun ca de pe data de 29dec. cand am scris ultima oara am reusit doar sa raresc tigarile,nici de nicorette nu am vrut sa ma tin pt ca nu cred ca eram pregatita sa ma las....totusi pe data de 4 ianuarie am fumat doar 5 tigari si de a 2 a zi nu am mai pus tigara in gura...am 7 zile de cand sunt nefumatoare....3 zile am folosit plasturi dupa care am vrut o zi sa incerc fara,si daca am reusit am zis sa nu pun iar....ma tin pe pozitii,cel mai mult ma ajuta apa ,peste 2 l pe zi..inainte nu consumam apa decat doar asa daca mi se facea sete....se poate!!!mult succes celor care vor sa se lase de fumat
![](images/user_woman.png)
Danutza26 spune:
buna la toata lumea si la multi ani
ma alatur si eu voua din dorinta disperata sa ma las de tigari.cu toate ca sunt insarcinata in 38 saptamani nu m-am lasat de fumat nici pe timpul sarcinii,am fumat cam 3 tigari pe zi sa zicem de la un pachet cat fumam inainte.pur si simplu nu am putut,ma gandeam numai la ele,eram agitata,nervoasa.acum o luna am racit foarte rau,2 saptamani nu am pus tigara in gura,apoi cand mi-a fost mai bine am inceput sa mai trag cate un fum de la sotul meu care din pacate e fumator inrait.si asa m-am apucat iar o tigara la cafea dimineata inca una dupa masa si asa n-o sa ma las niciodata.discutand cu sotul meu pe tema tigarilor,i-am spus ca nu o sa-l mai las sa fumeze in casa cand o sa vina bebelul,noi locuind intr-o garsoniera deocamdata.eu sper sa reusesc de dragul lui sa nu mai pun tigara in gura,mai ales daca o sa si alaptez.
sanatate multa si Dumnezeu sa ne ajute!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/petrojola/petrojola.jpg)
petrojola spune:
Danutza,eu nici nu concepeam sa nu fumez,daca imi spunea cineva sa ma las de fumat luam foc....dar am inceput sa caut pe google cu fraze gen ,,vreau sa ma las de fumat,metode pentru a te lasa de fumat cat mai usor''...am citit si cartea aceea ,,In sfarsit, nefumator'' a lui Allen Carr,dar eram si satula de miros,oboseala,nervozitate...ideea e ca toate astea m-au facut renunt la fumat,binenteles ca am momente de slabiciune dar ma gandesc la lucruri pentru care merita sa ma las de fumat sau,ma mai duc in pat si ma culc:))....deci nu RENUNTA la ideea de a te lasa de fumat,nu reusesti azi mai incerci maine,pana reusesti...
sunt convinsa ca nici tati nu o sa vrea sa fumeze in garsoniera,o sa vedeti voi cand o sa deveniti parinti.....sarcina usoara,mai e putin si vine bebe!!!