DEZAMAGIRI!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Gretchen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinai Cred ca este foarte important senzatia pe care ti-o lasa locul respectiv. De exemplu, daca te duci cu soacra pe care nu o poti suferi si te ploua non-stop, sigur nu o sa ai o amintire placuta. |
Perfect adevarat.
Noi am avut o jumatate de zi de vizitat Parisul. Am ales turnul Eiffel si Champs Elisees. Era februarie si vreme foarte inchisa, burnita. Champs Elisees mi s-a parut o strada oarecare, nimic din stralucirea care o face faimoasa. Nici un fior la vitrinele cu posete de mii de euro, nici o atractie dinspre renumitele cafenele, nimic interesant la arcul de triumf (afara de faptul ca acolo coboram la metrou).
Evident, de vina a fost vremea urata. Probabil daca voi reveni, o voi vedea cu alti ochi.
Letitia1 spune:
Gretchen said Noi am avut o jumatate de zi de vizitat Parisul. Am ales turnul Eiffel si Champs Elisees. Era februarie si vreme foarte inchisa, burnita. Champs Elisees mi s-a parut o strada oarecare, nimic din stralucirea care o face faimoasa. Nici un fior la vitrinele cu posete de mii de euro, nici o atractie dinspre renumitele cafenele, nimic interesant la arcul de triumf (afara de faptul ca acolo coboram la metrou).
Evident, de vina a fost vremea urata. Probabil daca voi reveni, o voi vedea cu alti ochi
Ei, sa stii ca eu am fost in mai in paris si am avut o vreme extraordinara dar am avut aceeasi impresie pe care tu ai avut-o. Deci nu e vremea. Pur si simplu nu mi-a placut parisul (evident in comparatie cu alte capitale celebre ale lumii - ca fata de Bucuresti e ani lumina). Eu personal nu cred ca o sa mai revin, m-am lamurit de prima data.
Moniland spune:
Tocmai m-am intors de la Paris. Nu mi-a placut mizeria de pe strazi. Dezamagita la acest capitol. Mi-au placut in schimb cladirile si Montmartre.
Venezia imi place, stradutele inguste, canalele cu podete, florile la ferestre, cladiri impodobite cu statui....
de gemenute