La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aelita, sa-ti traiasca fetitza frumoasaaaaaaaa , ca un vis de frumoasa !! La multi ani, Sofia!!
mai, Aelita, cat puteti fi de frumosi !!! M-am uitat la toate pozele voastre si nu pot sa cred, Doamne cand i-oi vedea si eu pe ai mei pui asa imbratisati si calariti si catzaratzi pe dulapuri, jucandu-se impreuna cred ca voi lesina de fericire si iar oi trage un plans sanatos. Ce mi-au placut cum se jucau cu paharele pline de boabe de struguri, cata "complexitate" si istetime sa pui boabele alea acolo, iti dai seama??se inteleg tare bine, nu-i asa? Si Sofia arata f.f. bine, are si bulanase, nu mai te plangi ca nu papa, nu? Doamne cat de frumosi sunteti toti, vorba Doniei, tu, gravida sau ne-gravida esti de o frumusete rara, apoi copiii sunt ca ai Dandusei, cu trasaturi identice, numai ca feminine si masculine. Cand a crescut Andres asa??? Ce dolofanel perfect e!! mai alaptezi? ce tzatze faine ai! Am revazut cu drag camarutza Sofiei, cum ne puneai poze la odisee, cu lampa cu perdeaua, cu rochitele tricotate, mai stii?? Ca faina-i rochia aia de nunta, mama, mama !! Cam astea si multe multe altele mi-au trecut prin cap cand am vazut pozele voastre.
Mai, tu si Dandusa, sunteti in mintea mea femeile perfecte, daca as fi barbat asa as vrea sa fie femeia mea si mama copiilor mei, sa nu ziceti ca-s dezaxata da' nu pot sa cred ca o femeie dupa doua nasteri poate sa arate la fel de bine, si sa aiba toata dragostea, rabdarea si puterea din lume. Nu-i asa, Dandusule, pe unde-mi esti??
Apoi de faza cu al treilea copilas, da, ai dreptate, nu tre' sa fii zeu, ci zeitza ca voi , si sa n-o uitam pe Acs, si pe mamaana

salutam pe Kikineata si pe Dbunny, despre care nu stim nimic de multa vreme.
Ruxandra, stiu io tare bine ce zici acolo despre ras si bucurie, sa stii ca eu chiar rad, mult si bine, ma si jelesc, tot mult si bine, si chiar asa mi-am propus si eu sa ma bucur de tot ce misca, pentru ca niciodata nu stii cand se taie firul si gata...si atatea probleme inutile.
Lavinia, Lacramioara, danutz, v-am admirat in poze si pe voi si puii danutz, mai tii mine ce sexi v-ati imbracat de Revelionul trecut si ce poze boeme ne-ai aratat ?? Acum cum v-ati distrat?
Laura, Dia , voi ce mai faceti???

Ma enerveaza inceputul de an, ca tot am tendinta sa-mi fac planuri mai mari sau mai mici, dar acum chiar trebuie sa luam o decizie. prioritar e sa ne mutam intr-un spatiu mai mare, si tot ne stoarcem creierii daca sa ne luam un apartament mare sau sa ne apucam de construit o casa, cu un credit imens, of course. Cum ar fi mai bine pentru pui, dar pentru noi, sa ne bagam in asa cheltuieli mari?? Ignorati, ignorati daca va plictisesc...

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

sofia

tuturor minunatelor va doresc ca in 2010 sa realizati tot ce v-ati propus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

noi am petrecut la socrii. a fost bine. au facut o multime de bunatati, ca asta le e stilul. 2 zile au tot gatit. eu acolo ma asez la masa, si nu ma stresez sa fac nimic, ca eu am in gestiune copiii, mai mult pe ioana, ca andrei e cu socrul.
pe ioana am culcat-o pe la 22. andrei nu vroia sa se culce, ca el vroia sa vada artificiile si sa manance tort.
pe la 12 fara 10 s-a trezit ioana. asa ca anul nou m-a prins cu ioana in brate si cu andrei de fusta.
pe la 0:30 i-am culcat. ioana la fiecare doua ore mi-a dat trezirea . pe la 5 s-a trezit andrei plangand. dupa ce l-am culcat pe el s-a trezit ioana din nou .
la ora 8 s-au trezit si andrei si ioana. au dat trezirea tuturor. la ora 9 am predat copiii la sot (care a sforait in liniste in sufragerie) si socrii si m-am dus la culcare. am dormit linistita pana la 12. cand m-am trezit, andrei era la plimbare cu socrul, iar ioana dormea, ca i-a dat sotul lapte praf.

de la scorii am plecat eu la volan. m-am ambitionat ca de anul acesta sa ma apuc de sofat! asta e doar primul obiectiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

de ieri dimi l-am internat pe tata. ziua sta mama la spital, noaptea stau eu, mai ales ca noaptea are dureri cumplite si la fiecare 5 min trebuie sa ii mut piciorul sau sa-l tin in aer, flexat. azi am dormit un pic in timpul zilei, azi-noaptea nu a inchis un ochi asa ca nici eu. ma intorc la spital sa schimb tura cu mama.
sa fiti iubite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Lizzy, Lizzy, Lizzy,...
Ce s-a intamplat?
Cum putem sa ajutam?

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006
Ruxandra, stiu io tare bine ce zici acolo despre ras si bucurie, sa stii ca eu chiar rad, mult si bine, ma si jelesc, tot mult si bine

Si io jelesc la greu.. ma dau uneori de-a dreptul la fund.. si-mi ling ranile.. Cand ajungi la fund.. apoi nu poti decat sa urci.. ideea e sa nu ramai prea mult la fund.. te obisnuiesti acolo..
Roxanico si sa sti ca nu zisei pt tine (mai ales ca deloc nu esti genul care se jeleste la nesfarsit, din contra esti o optimista plina de caldura ) ci asa ca ganduri ce-mi trecura..
In alta ordine de idei.. as fi o idee mai prevazatoare in vremurile aistea.. si parca nu m-as baga la credit baban.. acuma nu stiu cat de sigure sunt veniturile voastre viitoare. Dar n-ati putea lua acuma apartament mai mare si casa pe mai incolo?

Sofia!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

pt Roxanica(part2)
Pe de alta parte si trambalarea cu cautat si amenajat un apartament provizoriu pt cativa ani.. nu-i deloc de neglijat.. si -la modul ideal- ar fi de evitat.. Daca visul vostru final este pt o casa.. atunci poate "bal sa fie". Dar si sa construiesti o casa este o mare incercare pe la noi .. tre sa rezisti psihic. Grea decizie

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bun gasit in 2010! Desi vad ca nu e tocmai bine la toata lumea...

lizzy, ce s-a intamplat cu tata? Va doresc putere sa rezistati sa-l ingrijiti, si fizic si psihic!

roxanica, cu copii mici eu nu m-as baga la ceva ce necesita un efort de durata si nervi de otel, cum ar fi construirea unei case. Noi doar renovam si am avut deja senzatia ca am neglijat mult copiii, de aceea ne-am si oprit deocamdata, luam o pauza de vreo 2-3 luni. Dar voi va cunoasteti mai bine.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani pentru Sofia de aelita, sa ai parte de tot ce-i frumos in viata!

aelita, pozele sunt superbe, ei doi imbracati atat de frumos, atat de frati, atat de copii! Sa-ti traiasca si sa vina si bebe 3 sanatos!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat sa va salut, sa va ofer o si sa vad ce mai faceti... Eu de maine intru iar in focuri... gata vacanta.

Lizzy, multa sanatate tatalui tau si voua multa putere sa treceti peste asta

Roxana, capul sus... e grea decizia asta de luat... Dar cum a zis si Donia si Ruxandra, iti trebuie nervi de otel iar cu pititci asa mici care necesita toata atentia ta.... nu stiu daca te vei putea imparti. Sigur DD va va ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru voi.

Kiki, dar de voi nu zici nimic? Te pregatesti pentru maine?

Monica, are mama doi pitici... cand nu o solicita unul, o face celalalt... E obositor, dar cred ca e tare frumos cu doua minuni de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Acum sunt cu Stefy, ea danseaza de zor, mai scrie... e foarte ocupata... Mai "citeste" adica se uita in carte si povesteste de nu se mai opreste, dar asa de atent se uita in carte de zici ca ea chiar citeste.... Aseara ne-am jucat amandoua cu cuburi... am construit, am stricat, iar am construit... M-a pus sa-i fac... vrute si nevrute... La un moment dat a zis sa-i construiesc "mate goale"

Mergi la inceput