La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Iulia Stefy, nu pregatesc nimik . Mi s/a luat de gatit si pregatit cu toate ca la noi totul a fost linistit. Io cel mai mult iubesc momentele in care suntem noi trei doar. Doar nasii la masa de Craciun si bunicul a stat vreo 5 zile de Revelion. Desi nu gatesc des, astea 2 ture de boeufuri, vinete, maioneze, oua umplute, chiftelute, snitele samd m/au zapacit. Primul tzel pe anul asta, sa nu mai gatesc deloc . Nasol ca am mancat ca o maimutza, ca sa nu zic altfel si am reusit vreo 5/6 kile in plus. Dai cu cozonaci, dai cu prajituri, papanasi, clatite, sandvisuri care la mine nu se potrivesc, dar sper sa am ambitia necesara sa revin pe fagas normal ca de vreo 3/4 luni am luat/o razna. Sunt innebunita dupa amandine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

LA MULTI ANI!!! fetelor dragelor. Bine ne-am regasit in acest an, sper ca ati lasat in urma tot ce a fost rau si prost in 2009 si ca ati inceput 2010 cu bine, sau cel putin cu mai multa speranta in mai bine.
Urez si eu cu intarziere:
Sofia
Tudor
Felicitari Teutz pt samburel, sper sa intri mai des sa ne povestesti de el!!!
Noi tocmai ce ne-am intors din Covasna, fu fain frumos, am avut si ceva peripetii, un mic accident chiar pe 31, am reusit sa ne rasturnam cu masina in sant, pe la cota 1700, aproape de varful Lacauti...dar pana la urma fu bine, nimeni nu a patit nimic, nici macar masina. Un nene ungur a fost tareee de treaba si a venit cu un camion de ne-a tractat si ne-a scos din sant, asa ca nu am zabovit pe munte mai mult de cateva ore si am prins petrecerea de rev. in toata splendoarea ei...
Tot pe 31 a nascut o buna prietena, prematur, o fetita mica si dulce foc, Natalia, care va fi finuta noastra. Asa ca dupa o aventura strasnica a urmat o maree bucurie...
De revelion au fost de toate: papa bun si sofisticat, beutura pt obraze alese, numar de cabaret, actori de la Teatrul de revista care ne-au facut sa radem cu lacrimi, cantareti si dansuri, pana si o dansatoare din buric
M-a chinuit o raceala crancena, dar tot m-am rasfatat la Spa, la masaje si terapii, am inotat, am stat in jacuzzi cu sampania langa mine si m-am plimbat cu ATV-ul in Valea Zanelor. Foarte frumos totul...acu' insa vacanta s-a terminat si de maine toata lumea intra in rutina.
Planuri pt anul care a inceput?: Mda...mi-am propus sa fiu mai calma in toate, sa nu mai panichez si sa iau lucrurile asa cum vin. Mi-am propus sa fiu in stare sa separ mai bine viata profesionala de cea personala si in noaptea dintre ani mi-am pus si o dorinta (secreta dar fierbinte) si ma rog la DD sa se indeplineasca
Roxanico, tare inteleg dilema voastra imobiliara. Noi ne chinuim cu ea de prin 2007 incoace... Asculta un sfat profi...e o perioada foarte proasta pt a face un credit imobiliar sau ipotecar acum... Dobanzile vor mai scadea dar nu imediat, mai aveti rabdare si mai asteptati. Vorba Ruxandrei, mai bine un apartament mai mare deocamdata, casa mai poate astepta (sa iesim din criza macar si sa existe cat de cat o certitudine a veniturilor).
Fug sa-mi vad finuta...sunt curioasa cum o sa reactioneze Rares!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roxanica iti inteleg dilema. eu as alege un apartament mai mare in prima varianta. asa scapi de stres-ul cu constructia iar apoi, cand mai cresc copiii te poti muta la casa, poate pastrand si apartamentul.
mie personal, in aceasta perioada creditele mi se par prea scumpe. dobanda la eur de 10-13% e exagerata.

noi am reusit sa cumparam un apartament cu 4 camere in octombrie 2008, cand inca se mai dadeau credite avantajoase. atunci eram insarcinata cu ioana, si asa ne-am mobilizat. in doua sapatamani de cautari am cumparat apartamentul, care a fost si gata mobilat. doar camara copiilor a trebuit sa o amenajam.
apartamentul meu, cel in care stateam inainte, l-am pastrat. il inchiriez si mai scot bani pentru rata. la ce iau pe chirie mai adaug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Lizzy, off, dar e o boala mai veche, sau un accident??Ce s-a intamplat? Imi pare atat de rau, tocmai acum cand te bucurai ca-ti sunt sanatosi muschetarii...Sper din suflet sa nu fie o problema grava si sa se insanatoseasca rapid tatal tau, Doamne ajuta!

Ioi, fetelor, tare mult va multumesc ca v-ati facut timp, acum in vacanta si sarbatoare, sa-mi raspundeti si mie referitor la casuca, va pup tare, tare si apasat Ruxandra, Donia, danutz, lacramioara
Mai, atat le intoarcem pe toate fetele, ne gandim ca daca acum nu ne apucam de casa, apoi mai incolo nici atat, toate prietenele imi spun ca in momentul in care copiii incep scoala s-a dus si ultima farama de timp...pe de alta parte, acum, cand sunt atat de mici si au atata nevoie de noi, de amandoi, ar fi total nepotrivit. Si de fapt asta e prioritatea noastra: copiii, de ce sa investim timp,bani, efort, nervi, intr-o chestie inerta??
Pe de alta parte ce frumos s-ar juca micutzii mei intr-o curte faina? of, n-are rost sa mai detaliez, sunt o groaza de motive pro si altele contra.
Danutz, multumesc de sfatul profi, ai dreptate, partea asta cu creditul e de o importanta vitala. Voi ce-ati decis pana la urma??
ce vesela te-ai intors din vacanta !! Uff, suna urat accidentul, bine ca nu ati patit nimic, pana la urma l-ati dus pe Rares cu voi?? Sa-ti traiasca nepotzica si sa ti se implineasca dorinta!
Donia, u-hu-hu-hu , imbarcarea!! {trebuia sa pun un avion, da' n-am gasit}. gata de plecare ?? Ma hranesc si io din bucuria voastra, ca numa' la tarile calde-mi sta gandul...Ti-ai luat costum de baie din ala de zane, cum zicea Dia ??desi prost moment, acum dupa sarmale, piftie si multa, multa praji..sau tu n-ai mancat ca o maimutza?? n-am zis-o io, nu, nu, kikineata se gratula asa dimineata
Mai, si mi-am adus aminte ce vacuzta sunt, am uitat-o ieri pe Saryta la categoria supraom, mama de 3 iedutze

editez sa-ti multumesc si tie, monique Hai ca deja e 4 -0 in favoarea apartamentului, ADJUDECAT !!!

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumesc pt urari,fetelor !!!

Lavinia,sarbatorile astea numai sotul a gatit.defapt de pe 24 de cand e acasa.sper sa imi revin si eu repede .

Kkineata

Saryta,sotul are doar imaginatie,si de cate ori asteapta un copil,e si el din nou gravid si gateste
de obicei eu gatesc,eu fac tot in casa,dar de cand e in concediu si mie mi-e rau,e exemplar.
si pe mine m-a surpins ,nu face de fel asa

Roxanica,ma faci sa rad ce frumos scrii.Nu mai alaptez de la 8 luni ale lui Andres.acum are 19.si el mereu zice "tzitzi" si se repede la ele,dar nu de dorul laptelui,ca s-a lasat singur ca nu i-a mai placut,dar ii place asa sa se alinte,sa se gudure ca un catelus.
Sofia mananca...putin,dar nu mai sare mesele.e bine pt ca e foarte scunda,in comparatie cu cei de varsta ei e piticoata,ca altfel kile are foarte putine,dar o salveaza inaltimea mica si nu pare slaba.
haha mai stii draperia de la ei din camera? nu mai e! au smuls-o! se urcau pe mobila si de acolo sareau cu parasuta tinandu-se de draperie.au smuls-o cu fierul ala de sus impuscat in tavan.doar cat am facut eu un dush si ma miram de ce nu am ca de obicei spectatori
hai,mai,auzi femeie perfecta am la defecte cu duiumul!

ai sa vezi ca peste cateva luni o sa se catere si Maria de o sa iti stea inima!osa se ia dupa David,si o sa ai impresia ca ori mori de inima,ori te linistesti! doamne,cand il vedeam pe Andres sus pe rafturi...
m-am uitat pe poze.sunteti atat de frumosi,mai,asa de fericiti!pozele de la botezul Mariei sunt superbe!vai si are David niste ochi !!!si pozele de la nasi imi plac!si graviduta la malul marii!
ce barbatel s-a facut David!

ce memorie ai cu toate !!!

aceeasi problema o am si eu,ca si tine,daca sa schimb casa cu apartament mai mare sau casa mai departe(s-o cumpar ca nu cred ca am rabdare s-o fac)...si sunt intr-o perioada in care am mintea inceata,nu pot sa analizez ,mi-e lene,mi-e comod si bine asa...

DANUt sa va traiasca finuta,bine ca e sanatoasa!cat de prematura a fost?
a vrut ea de revelion!!

LIZZY ce i se intampla tatalui tau?imi pare rau...Multa sanatate si sa se recupereze !!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI!
Ati pasit cu dreptul in noul an, nu-i asa? Multa, multa sanatate tuturor!

Noi am petrecut de minune zilele astea. Am dansat cu fetele si bursucul mic de Revelion, am fost in vizita la socrii si la parinti, am primit musafiri. Iar acum, ca a venit zapada, ne facem planuri pentru vacanta viitoare la schi :).

Gata, inchei caci bursucii sunt gramada pe mine si trebuie sa ne pregatim de scoala si gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani cu sanatate, noroc si impliniri! Sa aveti parte de multa fericire si iubire in 2010!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

O cafea pentru toti matinalii :).

Cu scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI Sofia!
LA MULTI ANI Tudor!

Lizzy, multa, multa sanatate tatalui tau!

Aelita, sa-ti traiasca printesa! Am vazut pozele! Frumosi foc! Si ce eleganti!

Danutz, sa-ti traiasca finuta!
Suna tare bine ce povestesti: inot, masaj... Valea Zanelor, ati fost la Covasna?
Sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Ruxandra, si voi ati petrecut frumos, nu? Acum inapoi la scoala? Maria abia astepta ziua de astazi. Mai, mai sa nu doarma de nerabdare :).

Roxanica, am reusit sa vad pozele. Ce frumuseti! Sa-ti traiasca! Ce-mi place cum o pupa David pe Maria!
Cat despre apartament sau casa, nu-ti dau sfaturi ca as fi foarte subiectiva.

Kiki, tu cu amandinele, eu cu placinta cu mere :). Si am si gatit mult, mancat pe masura. Dar acum inapoi la regim :). Ce mai face Garga?

Lacramioara, dansatoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Kiki! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca dorintele.

In ceea ce priveste slabitul sunt convinsa ca daca iti propui vei reusi... Eu inca nu mi-am propus si nu stiu cand o voi face. Stefy are o mare placere sa facem prajituri, deci....

Eu va ofer o fierbinte si fug....

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Kikineata
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Mergi la inceput