La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (226)
Raspunsuri - Pagina 19
lizzy spune:
maine dimi spuneti o rugaciune mare mare, tata intra din nou in op.
teoretic, este 'doar' un hematom format dupa prima operatie. care nu se resoarbe si care l-a readus treptat in dureri insuportabile, insomnie, agitatie, deshidratare si altele care nu-mi vine sa le scriu. E de 1 sapt acasa si nu mai rezista...
practic, nu stim ce este. nici EI nu stiu sigur ce este! stiu doar ca neurochirurgul a acceptat azi sa facem tomograf cranian si lombar dar nu ne-a dat rezultatele in mana. a explicat ca 'marfa clientului' e cea care a dat nastere la hematomul-problema si ca vrea sa il deschida maine din nou.
sunt slaba slaba, vai de cei care se bazeaza pe mine... nu voi fi niciodata pregatita psihic sa-i vad pe cei dragi suferind,nu sunt capabila sa-i sustin, nici pe mine nu ma pot aduna...
pasesc lent pe un fir subtire, pe o parte imi ranjeste depresia, de cealalta parte ma chinui sa intrezaresc credinta.
ruxandra_sb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lizzy sa facem tomograf cranian si lombar dar nu ne-a dat rezultatele in mana |
nu prea inteleg.. adica inteleg; dar nu inteleg cum va ascund (sau ma rog nu va comunica) rezultatele analizelor
stiu ca sunteti terminati si ca va au la mana (urasc asta!) dar insistati sa va dea rezultatele.. macar ca si baza de plecare pt o a doua opinie ulterioara
| Citat: |
| ... nu voi fi niciodata pregatita psihic sa-i vad pe cei dragi suferind, nu sunt capabila sa-i sustin, nici pe mine nu ma pot aduna... |
nimeni nu este iubita
.. ma gandesc ca.. pentru fiecare.. intrebarea nu este "daca de va intampla?" ci "cand va fi data viitoare?". De fiecare data este ca un pumn in burta.. n-ai ce sa faci.. doar sa faci tot ce poti in circumstantele date, sa-i fie celui bolnav cat mai putin rau.. .. si sa incerci sa nu-ti pierzi luciditatea in toata nebuloasa si marea de incertitudine.. si fiind la mana unor oameni care sunt si ei oameni.. au zile si zile.. si a unei stiinte care deloc nu este exacta..
poti, stiu ca poti.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
aelita spune:
BAMBO felicitari !!!! ne vedem la "delfinasi de iulie-aug",nu?
SHOSIKA felicitari,cand ai dpnd?
eu am incercat sa schimb semnatura si nu reusesc.
am aproape 10 saptamani de sarcina acum.am fost ieri la eco,totul bine.
Sofia zice ca e bebe al ei,ca o sa ii dea ea biberon,o sa il schimbe ,o sa il culce,o sa il plimbe cu carutul...si Andres se uita cu ochii lui imensi,si il intreb:vrei sa ti-l lase si tie Sofia pe bebe? DA DA DA !!! si da din cap in disperare.da,il schimba si el,da ii da si el samanance,da da tot !
8+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Donia spune:
lizzy, sunteti in gandurile si rugaciunile mele!
Nu te preocupa acum cu taria pe care o ai sau nu, esti obosita, speriata, si tu ai nevoie de sprijin, cine n-ar fi ingrijorat?
Cand ai vreme, spune-ne si noua cum mai e tata si ce au mai facut la operatie. Doamne ajuta ca de data asta sa iasa totul bine 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Sa raspund si eu temelor din ultimele zile:
- mananca singur, de obicei foarte bine, ce-mi place mie e ca e curios, nu refuza nimic, ne fura mancarea din farfurie ![]()
- patine - inca nu, la anul. Tin minte ca Roxana avea cam 3,5 ani, mi-a rupt spatele, n-am mai rezistat, asa ca am dat-o la lectii, unde niste tinere dragute si-au sacrificat spatele in locul meu.
- gradi - cum zice si ruxandra, omul sfinteste locul. De la gradinita Roxanei imi era cam rusine sa trimit poze in Romania
, parea (si era) veche, si mobilier, vopsea, jucarii, tot. Insa ce educatoare!!!
Le-am iubit toata familia, le-am vizitat de cate ori am avut ocazia si dupa terminarea gradinitei, de la femeie de servici la bucatareasa si directoare, toate erau extrem de iubite de copii.
Si acum sa intreb si eu ceva: fulguletii vostri se imbraca singuri? Se incalta?
Ma bucur ca v-au placut pozele, dupa ce v-am citit m-am dus si eu sa ma uit... de vreo 4-5 ori ![]()
Nu v-am zis ce fain se juca Cristi de unul singur la masa. Cu o scobitoare: "unu, doi, trei, patru, blast-off!" Zicea ca e racheta
din cauza formei, presupun.
Apoi, cu furculita si cutitul. Furculita, cu partea bombata, era podul, iar cutitul, vaporul care trecea pe sub pod ![]()
Sa-l mananc, nu alta!
aka, felicitari pentru fetita! 
Adina, acum ca am vazut pozele tale, pot sa spun ca as emigra si in Florida! Vrem si noi sa ajungem la Disney, m-au innebunit casutele alea de jucarie. Se vede ca ati avut parte de multa distractie si relaxare, iar tu arati ca un manechin.
ruxandra, apropos de enclava, ca mai discutam asta cu cineva... E ca in viata, auzi de lucruri triste, vezi lucruri triste, dar exista acel mecanism care nu iti mai da voie sa fii coplesit, in asa fel incat sa iti poti vedea de viata. Asa si acolo...
Si in alta ordine de idei, de fiecare data cand, fiind in Cuba, imi erau evidente lipsurile lor, aveam ocazia sa apreciez mai mult ce am, si in primul rand sansa sa traiesc intr-o tara in care sunt libera. A fost o lectie tare buna si pentru Roxana, mi-a spus cu gura ei in cateva ocazii ca se simte norocoasa. La un moment dat glumeam, mi-a spus ceva si i-am spus ca nu poate sa spuna asa ceva, la care mi-a replicat: "Sunt libera sa spun ce vreau". Si i-am spus "stii ceva, de fapt in Cuba nu esti chiar libera sa spui ce vei", i-am explicat ce si cum cu comunismul si a cazut pe ganduri...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte.....
Lizzy, ne
pentru tatal tau. Capul sus, cand e vorba de cei dragi in suferinta e tare greu, dar DD nu ne mai mult decat putem duce.... 
Donia, Stefy se imbraca singura cu chilotei, ciorapi, mai greu cu bluzele, sau cu dezbracatul, tot de bluze....
Dar mai are si momente cand cere sa fie imbracata... cu incaltatul se incalta, dar uneori se incalta pe dos....
Multumesc pentru raspuns.