La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui acs
Intrebare: Ati pus fulguletii pe patine?
Ma tenteaza sa incerc, mai ales ca am auzit ca in mall-ul din Cotroceni au niste pinguini de care se pot tine incepatorii. Am avut o tentativa sambata, pe Kiseleff, dar nici n-a vrut sa auda. Poate pinguinii il vor incanta.

Na ca eram sa uit.. [omulet dandu-si una-n cap]

..ne intalniram cu niste prieteni.. ei la patinoar. Se pune tati pe patine. Incepe G sa se jeleasca ca vrea si el.. vrea si el! Intreb intr-o doara daca aveau nr lui de inchiriat. Aveau vreo 2-3 nr mai mari. Le incercam c-o soseta imprumutata.

Ajunge pe gheata. Va dati seama ca picioarele se duc care incotro.. Dar l-a plimbat tati, mai bine zis l-a impins.. si-si tinea intr-un tarziu si picioarele tari si paralele. Faceau si slalom, ca la ski. Facut 2-3 ture. Pauza.

Mai vrei? Da!
Iar ture, iar pauza.

Mai incercam sa dam echipamentul si altui baietel. G nu si nu. Ca el mai patineaza. Si iar cateva ture.

Dupa vreo juma de ora a a fost in sfarsit de acord sa-i lase si pe altii sa incerce .

Asta fu aventura lui G la patinoar.

Probabil ca dupa 4 ani vom incepe cat de cat.
Nici o graba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am vorbit cu dastefa, e binisor. Abia asteapta ziua de maine sa i-o aduca pe Mirunica la ea... Ca dupa operatie era cam ametita... Important e ca sunt bine amandoua.

danutz, ruxandra, acs, multumesc pentru raspunsuri.

Donia, am citit si eu acum mesajul tau si m-a emotionat ... cred ca a fost foarte fain... Si Stefy a facut la fel asta vara cand am fost la mare, seara a zis ca da, e frumos dar hai sa mergem la casa noastra sa dormim, ca eu vreau in patucul meu... si la fel a trebuit sa-i explic ca asta e casa noastra de vacanta....

aka, ma bucur ca domnisoara mica e bine. Sarcina usoara in continuare. Te mai asteptam cu vesti despre voi...

acs, pe patine n-am avut curaj sa o pun... Imi e cam teama... sora mea a cazut la 7 ani pe spate si s-a lovit la cap... si a avut multa vreme probleme cu un fel de amnezie... Ea bazaie ca vrea role....

Laura, eu i-am facut Stefanniei Pentaxim in loc de DTP de la 2 luni si avea si Haemophilus influenzae. Cred ca i-a prins bine.
In ceea ce priveste gradinita particulara... gandeste-te de doua ori... daca merita. Eu iti spun din doua surse, una de la nasii nostri si alta de la o prietena buna ca au copii la gradi particulara si sunt mai bolnavi decat la stat... si de aceea au ales particulara, dar din toamna asta au renuntat. La particulara pe motiv ca se plateste... destul de mult, multi parinti nu concep sa-si i-a medical sa stea cu copilul acasa, mai ales ca de cele doua gradi de care vorbesc eu, daca il tii acasa nu primesti banii inapoi pe zilele respective, cum e la o gradi de stat.... Si atunci, acolo tusesc pe multe voci... deci posibilitatea de imbolnavire nu scade daca il duci acolo.... Si eu am gandit la fel ca tine si nasa mea mi-a zis sa-mi vad de treaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

vreau si eu sa vad pozele Doniei. imi da si mie cineva parola de la mailul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Laura andrei e la gradinita privata si acolo mai vin si copii bolnavi, nu cu febra. parintii lucreaza si nu au de ales. vin cu siropelele in punguta.
altfel e ok, ca se ocupa tare bine de ei. la noi adaptarea a fost tare usoara, ca acolo se mananca bine si mult. deja andrei e cucerit de mancare!
poate gasesti o gradinita cu tarife ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,
primul aspect nu e valabil..stii ca dupa 3 zile de gradi am tras-o 3 saptamani.Al doilea e valabil..da, sunt 7-0 copii la educatoare.
excluzand partea financiara,as opta p to gradi particulara,pt conditiile si materialele didactice din dotare..dar asta mai tb si talent didactic si pedagogic..altfel totul e degeaba.

shoshika,aka

felicitari!
vad ca se ia..sa stau pitita

Donia,[b]
Waw,,si pozele si povestea!chiar eca in filme,deci.priveste partea plina:macar ai avut parte de experienta si vacanta asta..altii nu voar ajunge pe acolo prea curand..poate niciodata :(

[b]Adinazot
,
Mama ce locuri si ce poza..si ce zambete largi.mi-a placutcostuul de baie galben la nebunie..si o poza in care nisipul era ud..ca oglinda..oglindea cerul si ale desculta pe acolo..superba..am salvat-o pe comp.Valurile alea impresonante..apa albastra..si mai amde vizionat un capitol..

Ne-am mutat inapoi la socri..criza..sunt cam deprimata..sper sa ma readaptez.:(

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte, ca e asa frigut, dar ninge asa frumos... ca in povesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

apropo de gradi, in iasi este o gradinita particulara unde exista sala de triaj, adica copiii bolnaviori stau in acea sala, cu asistenta medicala si cu o educatoare. nu intra deloc in contact cu ceilalti copii. dar costa 900 lei/luna. in conditiile in care trebuie sa tinem si bone (pentru luat copilul de la gradi si stat cu el pana ajungem noi ... :(((( ne ducem sus sus de tot). florin a spus NU, dar incerc sa mai "lucrez" cu el.

pup si sper sa am timp sa revin.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

buna,
va rog sa-mi dati si mie parola de pe mailul comun sa vad pozele Doniei...

Multumesc!
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shoshika

buna,
va rog sa-mi dati si mie parola de pe mailul comun sa vad pozele Doniei...

Multumesc!
o zi buna!

Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain)

nu ai activata optiunea de mesaje private ... cel putin eu nu pot sa iti trimit, sorry

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Monique am trimis PM.

Shoshika am trimis un soi de mail?! vezi dac-a ajuns ceva..

cu gradinitele.. si la privat si la stat tot se imbolnavesc pe capete..

.. dupa mine, cel mai important factor in alegerea unei gradinite.. (normal dupa conditii decente, mancare ok si curatenie) este educatoarea. Degeaba ai nu-s ce sali de clasa si nu-s ce carti si jocuri si mobila colorata .. daca educatoarea nu este buna la suflet, talentata si cat de cat dedicata.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput