La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (226)
Raspunsuri - Pagina 17
ruxandra_sb spune:

La multi ani ingeras! 

Si fie ca cea mai fierbinte dorinta a ta sa se implineasca.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
.. Donia, chiar ma gandeam.. c-am mai auzit si la altii.. ce sentimente poti incerca.. tu in acel paradis.. ca o enclava.. si restul, in jurul tau..
poate pan s-ajungem noi s-or mai schima lucrurile..
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
shoshika spune:
buna dimineata,
va multumesc mult pentru urarile de bine si pentru incurajari!
va pup!
vreau si eu sa vad pozele Doniei, dar nu am parola de la email... ma ajutati? multumesc!
iulia-stefy spune:
Am intrat fuga sa va dau vestea cea mare. S-a nascut Miruna, minunea de mami dastefa, cu 3.900 kg. Sa fie sanatoasa si mami sa se refaca repede, ca acum are doua fete.
aka spune:
ziua buna fetele.
felicitari Dastefa pentru Mirunica mare.
Donia ce super vacanta. vazut pozele, nu`s daca in viata asta vom ajunge sa vedem si noi locurile alea.
Shosika felicitari pentru puiut. sa fiti sanatosi.
Adina si pozele voastre sunt super. ce s-a schimbat Ale de cand n-am mai vazut-o. si tu arati foarte bine.
am fost la 4D, suntem bine, colul e un pic scurt, organele sunt toate la locul lor, inimioara bine, si...
vom avea inca o fetita.
gata, am raportat, ma bag la loc in barlog
. va pup pe toate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
saryta spune:
Dastefafelicitari sa-ti traiasca grasunica.
Ingeras26a - La multi ani! multa sanatate.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
acs spune:
LA MULTI ANI ingeras! Sa fii sanatoasa, fericita si toate visele sa ti se implineasca!
Dastefa, felicitari! Bine ai venit pe lume, Miruna!
acs spune:
Shoshika, felicitari! Sarcina usoara!
Bambo, din pacate, eu am la activ trei cezariene. Nu mi-am dorit, dar asa a fost sa fie. N-am de ce sa ma plang caci m-am refacut usor, dar, facand comparatie cu ce am mai auzit, sunt un caz fericit. Si alt bebe nu se mai poate, nu ca am mai avea putere :). Parerea mea (total subiectiva caci n-am incercat nasterea naturala): operatiile sunt de evitat daca este posibil.
Donia, sa va fie de bine vacanta! N-am apucat sa vad pozele, dar povestesti tare frumos. Cam aceleasi impresii le-a incercat si sora mea cand a calatorit in Cuba si, cu toate aspectele negative, recunosc ca-mi doresc sa ajung sa vad Havana. Nu mai zic de plaja :)
Lacramioara, Victor mananca singur. Gradinita l-a ajutat mult, caci inainte il cam alergam cu mancarea in unele zile.
Adina, multa sanatate lui Ale! Abia astept sa ajung acasa si sa admir pozele in liniste!
Intrebare: Ati pus fulguletii pe patine?
Ma tenteaza sa incerc, mai ales ca am auzit ca in mall-ul din Cotroceni au niste pinguini de care se pot tine incepatorii. Am avut o tentativa sambata, pe Kiseleff, dar nici n-a vrut sa auda. Poate pinguinii il vor incanta.
Laura13 spune:
Salutari mamici.
am fost cu Dani la control, la ureche. totul bine, se pare ca otita a trecut, mai luam 2 zile antibiotic ca sa se faca 7 zile, tratament corect.
ne-am hotarat ca la sfarsitul saptamanii sa ii facem prevenar-ul si luna viitoare, daca ne ajuta DD sa fie sanatos, sa ii facem ActiHIB. dupa vaccinuri, speram sa dam drumul la gradi, incepand cu 1 martie. discutia incepe acum ... gradinita de la care l-am retras sau una particulara. inca nu suntem hotarati, clar, momentan, pentru dani ar fi mai bine la una particulara (mai putine sanse de boli deoarece sunt copii mai putini, mai multe sanse de adaptare, acelasi motiv, plus chestia asta pe care o am eu ... ar sta cineva dupa fundul lui, mult mult mai mult decat la una de stat). da' afara e iarna si criza, deci banii sunt mai putini ... trebuie sa stam, sa discutam si sa luam o hotarare.
donia bine ati revenit. ma bucur sa aud ca v-ati simtit f bine, pozele inca nu le-am vazut ... nici o sansa de la munca. :(
shoshika felicitari, sarcina usoara si bb sanatos.
bambo de ce vrei cezariana? tot cu mihalceanu?
pup pe toata lumea. ma intorc la munca 
ps. raman datoare cu raspunsul legat de progresele lui dani, chiar nu mai am timp 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui acs Shoshika, felicitari! Sarcina usoara! Bambo, din pacate, eu am la activ trei cezariene. Nu mi-am dorit, dar asa a fost sa fie. N-am de ce sa ma plang caci m-am refacut usor, dar, facand comparatie cu ce am mai auzit, sunt un caz fericit. Si alt bebe nu se mai poate, nu ca am mai avea putere :). Parerea mea (total subiectiva caci n-am incercat nasterea naturala): operatiile sunt de evitat daca este posibil. Donia, sa va fie de bine vacanta! N-am apucat sa vad pozele, dar povestesti tare frumos. Cam aceleasi impresii le-a incercat si sora mea cand a calatorit in Cuba si, cu toate aspectele negative, recunosc ca-mi doresc sa ajung sa vad Havana. Nu mai zic de plaja :) Lacramioara, Victor mananca singur. Gradinita l-a ajutat mult, caci inainte il cam alergam cu mancarea in unele zile. Adina, multa sanatate lui Ale! Abia astept sa ajung acasa si sa admir pozele in liniste! Intrebare: Ati pus fulguletii pe patine? Ma tenteaza sa incerc, mai ales ca am auzit ca in mall-ul din Cotroceni au niste pinguini de care se pot tine incepatorii. Am avut o tentativa sambata, pe Kiseleff, dar nici n-a vrut sa auda. Poate pinguinii il vor incanta. Manuela, Stefan si cele 3 minuni |
cu patinele anul trecut, nu prea stia ce i se intampla, dar a fost f incantat. dar acum cred ca ar fi incantat, dar am uitat ca exista ... chiar voi incerca in weekend.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006