La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Acum astept sa vad cum va fi Stefy, ca noaptea asta a tusit de vreo 4 ori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

ne gandim la tati de Lizzy

sa fie bine

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Am apucat sa vad in diagonala ca Dasfeta a nascut, felicitari, Shoshika are un samburel, ce veste buna, de asemeni si Bambo si Aelita , Aka va avea inca o fetita, Donia s-a intors din vacanta - sper sa vad si pozele, Ale sper sa se faca bine repede, Ingeras - LA MULTI ANI, frumuselul Dani va scapa de antibiotic in curand.
Am si eu nevoie de PM sa vad si eu pozele Doniei si Adinei, please...
Acs - am incercat in Bucuresti sa-l pun pe patine in Cismigiu - din pacate patinele erau mari si dupa 10 minute am renuntat, dar el a parut tare incantat.. in AFI Cotroceni nu am mai apucat sa incercam, dar mi-au placut pinguinii si cred ca e mai simplu asa. Te-am sunat cand am fost in Buc dar era telefonul inchis, apoi s-a imbolnavit tati si nu am mai sunat pe nimeni...
Vineri am nevoie de energie pozitiva de la voi.. ma duc la eco sau mamografie.. iarasi cred ca am mastoza, dureri mari, nu mai dorm noaptea... ma duc sa imi fac un control sa stau linistita.... deja stiu ce va spune doctorita: find a boyfriend
Lizzy, ma voi gandi la voi..... sper sa fie totul bine; cred ca iti este tare greu; nimeni nu cred ca e pregatit sa ii vada pe cei dragi bolnavi... de cand am venit din vacanta nu reusesc sa alung gandul ca poate se intampla ceva cu tati si eu sint atat de departe...
Ma duc sa ma afund in munca dar mai revin ca tot nu am apucat sa citesc tot...

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

pt tatal lui Lizzy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ruxandra si laura va multumesc pt parola.
azi imi fac timp sa vad pozele.

lizzy sper ca totul va fi bine.

imbracat, incaltat...
andrei de cand e la gradinita a invatat sa se imbrace singur cu chiloti, pantaloni si sosete. cu bluzele e mai greu. se incalta singur doar cu botoseii de gradinita.

gradinita...
intr-adevar omul sfinteste locul. pe andrei il duc la o gradinita noua, amenajata intr-o casa. e frumoasa, dar nu de fite. tot personalul e cald si primitor, iar educatoarea lui e o draguta. cu calm si blandete reuseste sa-i tina sub control. chiar o admir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu stim cand intra in operatie. l-am internat, au inceput iar cu analizele, e cu probleme de coagulare si nu se stie daca azi sau maine il redeschid... desi ieri, dupa CT, chirurgul a zis ca azi de dimi...

rux, rezultatele de la CT i le-a explicat verbal mamei. corect ar fi fost sa ni le dea, sa pot cere inca o parere INAINTE de a-l programa la a 2-a operatie. probabil le vom primi dupa. cand nu va mai conta daca a fost sau nu necesara op nr.2. nu avem de ales, trebuie sa avem credinta ca va fi bine cum zice chirurgul asta... care e unul maaare, dar cum spui tu, toti sunt oameni si e o stiinta relativa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lizzy Doamne ajuta sa decurga totul fara nici un fel de probleme si tatal tau sa isi revina complet de data asta! ne gandim la voi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

donia am vazut pozele. super vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va astept la capitol nou

Mergi la inceput