Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

... sa-mi fie rusine ca am lipsit ...am ratat doi pufuleti ...

Felicitari DandanaG si Ematimerman!!! Bine ati venit bebe Emanuel si bebe Dragos Andrei !!!

Elena, 34+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

unboticutz mie mi-a zis medicul de 100 de ori ca masuratorile nu sunt mereu relevante si depind de pozitia puiului. Nu iti mai face pb. Si daca bebe e mai mititel unde e problema? Daca nu sunt semne de suferinta fetala nu ai de ce sa te ingrijorezi. Recupereaza el dupa ce iese.

lorex eu nu intentionez sa ii dau puiului nici apa, nici ceai. Doar san pana la 6 luni si apoi om mai vedea. Sara nu a vrut apa pana pe la 7-8 luni desi manca diversificat de pe la 5 luni. Dupa ce papa o puneam putin la san si bea laptele ala slab care tine de sete. Ceai nu i-am dat niciodata. Acum gusta cam de 2-3 ori pe an cate o gura de ceai de la mine din cana.

Eu nu am gasit sa ma programez pentru eco. Asta e. Ramane pe anul viitor daca nu nasc intre timp.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

am gasit linkul cu emisiunea dr Culcer:

http://www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/08-12-2009

38+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

AMR 1+!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ma bucur ca sunteti de acord cu mine privind alaptatul exclusiv!
Pai, Plateea, eu zic sa-i printez cursul de alaptat si sa i-l pun in fata, sa-l citeasca, sa nu se mai indoiasca de "cultura mea generala" , ca vad ca credibilitate nu prea am, tre s aprezint dovezi dom'le!
si eu intentionez sa fac cum zice cartea si instinctul meu matern

Cris.D, merci pt felicitari

Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea
ratusca_mica, vise erotice? in tandem cu ginypral? suna SF, dar daca asta functioneaza la tine... ne inchinam si zicem.. tot asa...

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Hi-hi! Si cand m-am trezit si i-am zis consoartei, nici o reactie! Ca cica sa tin minte ce-am visat pentru peste 6 luni! Imi venea sa ii dau cu un scaun in cap!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

catalutza, tie ce medic ti-a dat vestea buna? nici nu mai stiu daca are rost sa caut un ecografist bun, saptamana asta e Revelionul si nu prea mai am timp..

nici sa nnu te gandesti sa cauti altul sau sa te stresezi. frate, dupa 33s nu e deloc relevant ce varsta are conform eco!!, nu se poate masura exact (dr. mea a zis ca-s bani aruncati pe biometrie dupa 33s, daca nu ai suspiciuni de nik). d-aia se face doar testul de stres fetal, cel mult, eco de control fluxuri sangvine si... atat. tu nasti intr-o saptamana, asa ca ai incredere in tine si-n bebe, si-n ceea ce a iesit cand trebuia masurat (la 32s).

Da, da, da, asta mi-a masurat si mie, cum le spui tu...
Si sunt de acord cu mesajul pt Unboticutz, parerea mea fetelor ca va stresati prea mult pt niste masuratori facute de aparate care dau erori multe. Inca nu v-ati convins????
Eu am plecat azi la eco setata ca daca imi spune ceva ca nu-i in regula sa nu o iau ca atare si sa nu intru in panica ca la cate erori aud pe aici...ar trebui sa innebunim...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

... sa-mi fie rusine ca am lipsit ...am ratat doi pufuleti ...

Felicitari DandanaG si Ematimerman!!! Bine ati venit bebe Emanuel si bebe Dragos Andrei !!!

Wey ...ma speriashi rau cu fonturile astea!
Am crezut ca a mai nascut cineva cat am fost eu pe la bucatarie sa culeg de pe aragaz laptele care a dat in foc!
elefantico, avem destule contractii, nu ne mai da si tu emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cris.dogarel... incerc! da asta nu inseamna ca imi mai si iese, ca... eu vb muuult si prost, cum zicea profa mea de chimie. sau, mult si fara sa spun nimic concret, cum zicea un bun prieten. da... fac tot ce pot. intocmesc ciorne, supunem la vot, si... vedem ce iese!

elefantica, bag de seama ca te-ai intors taman la timp ca sa fii prima la capitol nou... te-am prins!

apropo, se indura careva, sa faca capitol? ca eu vorbesc mult, da pana la capitol nou, n-am ajuns cu tehnica. vorba cuiva, nu vreau sa stiu ce-o fi pe-aici de repara alexutzza netul...(nu ma citeste, de aia am eu tupeu sa o vb pe la spate)

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Voiam sa intreb si eu mamicile care au nascut deja bb2, vikinga, Simonette cum a fost a 2 a nastere comparativ cu prima? Travaliul mai lung, mai scurt, nasterea mai usoara sau mai dificila, recuperarea...?
Si multumesc anticipat de raspunsuri.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Lorex, felicitari pentru steluta si pentru vestile bune!

Vikinga, din curiozitate, la 35 de saptamani cate kile avea bebelina? Ca as vrea sa vad si eu pe unde ajung (acum avem 2.5 kg)

Elefantica, bine ai revenit, pe unde ai umblat?

Plateea, cu predarea stafetei sta cam asa: am citit ieri sau alaltaieri seara la odiseea vecina cum ca trebuie sa ne "predea stafeta", si sa gandeau fetele ce sa ne scrie. Deci, banuiesc ca si noi trebuie sa le raspundem ceva, nu de alta dar de pe 01 ianuarie incepe sezonul de Pufuleti! Si cum tu te-ai remarcat la talentul literar () te-am oferit voluntara. Bine, acuma eu zic ca cea mai buna combinatie ar fi intre Plateea si Cris.dogarel, ar iesi un mesaj beeeton!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput