Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Daaaa...sa va zic si eu isprava simpaticului meu sot. Astazi a fost si el la munca (ca in ultima vreme a cam chiulit) si a avut drum pe la farmacii si ce s-a gandit? Sa-mi faca si mie o surpriza si sa mai cumpere de pe lista aia de am primit-o de la maternitate cate ceva ca sa punem totul la punct. Buuun! Printre lucrurile pe care nu le-a gasit prima oara era si lama de bisturiu, asa ca a umblat hotarat sa-mi gaseasca azi. Si uite asa s-a prezentat mandru acasa cu 3 bucati lame bisturiu. 3! 3??? La moaca mea perplexa a baiguit ceva de genul: "pai pe lista nu scria cate bc trebuie sa iau si m-am gandit ca 3 ar fi o medie rezonabila. Trebuia sa iau mai multe?"
Nu va spun ca juma' de ora am ras de m-am tavalit...oare ce-si inchipuia saracul in capul lui ca mi se intampla la cezariana??? Ma hacuiesc aia de tot???
Eu rad...dar e cam caraghioasa situatia si imi inchipui ce panicat tre' sa fie si el saracu'...daca nici macar nu mai poate gandi coerent. Manca-l-ar mama!!!

37+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele

doamne, poti sa nasti de la atata ras, ca mie mi s-a intarit burta rau de cat am ras

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

vikinga, pai daca se rastoarna insula, chiar o sa nasti in apa, indiferent de cat e de mare bbelina. hai, rabdare inca putzinel, nu supara vikingii mici

poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

aaa... intreb lumea, da eu ma fac ca ploua... azi am avut tensiune "numai" 13/8, asa ca mi-am permis sa ma rafat cu niste castraveti murati... o minunatie

unboticutz, nu te mai amari cu rez. la echo, ca... vezi si tu in ultima vreme cat sunt de aiurea... plus ca nu toti bebeii se nasc de 4 kg, cum ii face vikinga! mai sunt si astea asa, ca noi, care se pare ca facem copii mici. na, asta e... de acum ne-om da cu capul de pereti? ii primim asa cum vin, zicem bogdaproste, si mergem mai departe. sanatosi sa fie, ca de restul ne ocupam noi in timp...

vikinga, ... da! stiu la ce te referi, si... siecsul terapeutic, nu e deloc fun. iar treaba cu sfarcurile... Doamne Feri, de ii povestesc omului treaba asta, ma declara nebuna de legat. si asa ma intreaba daca facem si blog, si site, pufuletus.ro.... eee... plus ca eu zic ca daca te-ai descurcat pana acum cu 2, al treilea e parfum... mai ales ca e printesa scumpa si adorata... inca un pic. si apoi, abia astept sa vad si reversul la "baby blue"... dupa cum promiti acolo!

cris.dogarel, n-am raspuns ca habar nu am ce presupune asta... da si mie un detaliu, ceva, sau... o lamurire, ca eu habar nu am despre ce vb voi acolo...

looorex... pai, stii cum e cu soacrele? acrele? daca te iei dupa ele... bine sigur nu ajungi. si apoi, fara suparare, dar inclin sa ma indoiesc de profesionalismul unei "soacre", in comparatie cu ditamai cursul de alaptat al dr-ei culcer, care femeia n-o fi ajuns acolo asa, de ochi frumosi... acu... e strict parerea mea proprie si personala, dar... eu una, nu prea intentionez sa fac cum zice soacra, si gura lumii, ci cum zice cartea, trecut prin filtrul "instinctului meu matern" care sper sa existe el acolo, undeva...

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

cris, plateea mersi de raspunsuri. aveti dreptate, incerc sa nu ma mai stresez

38+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

AMR 1+!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Vikinga, mi se pare corect, pai sexul e pt placere nu pt nush ce tampenii "terapeutice", auzi...
Si eu ma trag din samantza de ucraineni blonzi cu ochi albastri...pai rushii cand ne-au invadat tara eraau si ei doritzi ..na...au lasat samantza pe la noi
Dar ar fi interesant o fetita bruna cu bucle si ten mai spanish, da! Ai copii frumosi tare si o sa fie super si Letizia!
Aldo e un barbat adevarat de pe acum, dupa cum povestesti tu, asa da, asa as vrea si io unul

Satulica, imi place numele ales pt fetitza ta! Sa fie cu noroc!

Plateea, merci pt complimente!
Danyelana, multumesc pt felicitari!

Ayanna - 3 lame de bisturiu??? ...dragul de el!!

Blue-rain, eu inca nu m-am hotarat cu ce ma imbrac la rev dar ma gandeam tot asa la o costumatie gen cum descria Cris.D.
Niste colanti, cizme cu toculetz (daca-mi mai vin) si o bluza mai fancy...poate maine incerc si eu sa vad ce si cum imi mai pot trage pe mine!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ayanna_xem, e tare sotul tau 3 lame de bisturiu. Poate s-a gandit ca nu sunt bune si se rup si sa ai de rezerva.

Plateea, e o idee buna sa scrii tu raspunsul pt predarea stafetei. Se vede ca nu ai intrat toata ziua ca acum ai un chef de vorba.

Lorex, si eu sunt pt alaptatul exclusiv cel putin 6 luni. Acum saneajute Dumnezeu sa reusim.

Vikinga, ador mesajele tale. Iar ce ai scris despre siecs terapeutic e mortal.

Acum 36+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ayanna_xem, razi tu, harap alb, da... omu' a facut bine ce a facut. in primul rand, e bine sa iei 2 la spital, in caz ca una din lame are ceva, sa aiba de schimb, si apoi, a treia o sa iti trebuiasca la scos firele. doar nu o sa le taie cu forfecuta. tot o lama de bisturiu trebuie. asa ca... pupa omul, si ia-l in brate, ca a facut bine ce a facut. na, AM ZIS!

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Daaaa...sa va zic si eu isprava simpaticului meu sot. Astazi a fost si el la munca (ca in ultima vreme a cam chiulit) si a avut drum pe la farmacii si ce s-a gandit? Sa-mi faca si mie o surpriza si sa mai cumpere de pe lista aia de am primit-o de la maternitate cate ceva ca sa punem totul la punct. Buuun! Printre lucrurile pe care nu le-a gasit prima oara era si lama de bisturiu, asa ca a umblat hotarat sa-mi gaseasca azi. Si uite asa s-a prezentat mandru acasa cu 3 bucati lame bisturiu. 3! 3??? La moaca mea perplexa a baiguit ceva de genul: "pai pe lista nu scria cate bc trebuie sa iau si m-am gandit ca 3 ar fi o medie rezonabila. Trebuia sa iau mai multe?"
Nu va spun ca juma' de ora am ras de m-am tavalit...oare ce-si inchipuia saracul in capul lui ca mi se intampla la cezariana??? Ma hacuiesc aia de tot???
Eu rad...dar e cam caraghioasa situatia si imi inchipui ce panicat tre' sa fie si el saracu'...daca nici macar nu mai poate gandi coerent. Manca-l-ar mama!!!

pozicile_ mele

doamne, poti sa nasti de la atata ras, ca mie mi s-a intarit burta rau de cat am ras

poze
AMR 3 sapt.!!

Da...si eu sper ca in seara asta sa nu ma apuce iar durerile ca azi-noapte ca de la cat am ras mi s-a cam intarit burta...bine totusi ca nu mi s-a intarit din motive neplacute. Acuma sotul saracu incearca sa o dreaga, zice ca "de fapt au fost foarte ieftine (1 leu bucata) si ca n-ar strica sa avem mai multe acolo in casa ca nu se stie cand ne trebuie". O da din lac in put, dar tot nu-si da seama .
Intr-un final vazand ca nu ma linisteste nici asa a zis ca "lasa ca le donam la spital ca ai vazut ca aia n-au nimic pe stoc. Contribuim si noi cu ce putem, macar sa ajutam alte persoane care poate nu au cu ce sa cumpere tot ce cer aia"....Parca nu putea sa bage replica asta inca de la inceput!!!

pozicile_ mele

Mergi la inceput

plateea, pai nu ziceai tu ca se pregatesc fetele de la fulgusori sa ne predea stafeta? ei, si noi ar trebui sa le raspundem ceva de corazon, acolo, piperat cu "bunatazi si haioshenii" a la plateea, iar noi te-am delegat ca ne place tare cum scrii tu, esti frumoasa, desteapta si devreme acasa...si daca nu ajunge, mai zicem, ca sa ne vedem treaba rezolvata
tu gandeste-te la ce vrei tu sa le zicem, ca mai "e" 2 zile..

poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

ayanna_xem, razi tu, harap alb, da... omu' a facut bine ce a facut. in primul rand, e bine sa iei 2 la spital, in caz ca una din lame are ceva, sa aiba de schimb, si apoi, a treia o sa iti trebuiasca la scos firele. doar nu o sa le taie cu forfecuta. tot o lama de bisturiu trebuie. asa ca... pupa omul, si ia-l in brate, ca a facut bine ce a facut. na, AM ZIS!

Uite si un om rezonabil si foarte pragmatic. Ca bine zici...
Pe mine ce m-a amuzat teribil a fost replica lui si mutrita pe care a facut-o cand m-a vazut perplexa. Ca in rest...putea sa cumpere si 20!
Oricum...la cat de tare m-a inveselit i-am spus ca mi-e drag foc si sa vezi ce se umfla acum in pene!!!

pozicile_ mele

Mergi la inceput