Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)
Raspunsuri - Pagina 18
unboticutz spune:
buna sesara burtici!
in primul rand felicitari pentru Ematimerman, sa-ti traiasca Emanuel sanatos si voios si sa-ti aduca multe bucurii!
parca plateea a zis ceva de tensiune, eu astazi aveam 9 cu 6 dar de regula cam 8 cu 6 am avut si inainte si acum in sarcina.
nu mai stiu cine zicea ca e bb mic, am aflat si eu astazi ca ecografic e de 37 saptamani, in loc de 38s4z
. nu prea a fost decalat pana acum, la ecografia de 32 saptamani luase chiar avans..sunt cam necajita, sper sa fie ok, nu greutatea e o problema ci faptul ca mi-e teama sa nu aiba vreo suferinta. medicul zice ca e ok, si atunci de ce n-a mai crescut cum trebuie? stiu ca bbii cresc in salturi dar eu sunt la o saptamana de dpn, cand mai creste?
colac peste pupaza nu am nici medic saptamana asta deci daca se grabeste bb Rares nasc cu medicul de garda 
sper sa nu primiti de la mine sms saptamana asta..
38+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
AMR 1+!!!!
unboticutz spune:
catalutza, tie ce medic ti-a dat vestea buna?
nici nu mai stiu daca are rost sa caut un ecografist bun, saptamana asta e Revelionul si nu prea mai am timp..
38+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
AMR 1+!!!!
vikinga spune:
Am venit de la dr, bebelina e f jos, nici nu o poate masura cum trebuie pt ca masurarea capusorului ar putea da o valoare nu tocmai reala, oricum s-a chinuit el acolo si a zis ca apreciaza un 3800-3900gr, ma asteptam la asa ceva si eu.Plateea crede-ma is si mai de treaba cind iese bb afara
, eu-s din aia de dupa nastere intra nu in baby blue ci in opozit cum s-o numi ca la ora asta nu am rabdare de nimic:) Si de sex stai ca-ti zic. pai la ultimul control imi intreb dr cam ce metode ar fi ca sa o grabesc pe bb avind in vedere ca nu mai am pur si simplu chef sa nasc la 41 de sapt si bebeloi asa de mari de cum a fost nadja 4460gr si aldo 4100gr. Pt ca m-ar interesa o nastere in apa si moasele se feresc cind e vb de bebei asa mari cica in apa nu e tocmai usor pt astia mai mari. in fine si el imi zice ca da ar fi, sa ma traga sotzu' de sfircuri ori sex ori amindoua o data
, am un dr mai cu simtul umorului si mai galagios si glumet asa de prima oara cind am fost la el l-am urit din suflet si l-am injurat pe toate limbile, in gind si cind am ieist din cabinet:)), daaar e super profesionist si dupa ce m-am obisnuit cu stilul lui si stiu ca asa e direct si vorbaret cu toate femeile, altfel vad lucrurile, ne amuzam de fiecare data copios daaar nu si cind mai am o tira si nasc! ca at omor stinga dreapta ce prind in cale
. la trasul de tzitze se referea bineinteles la masarea mameloanelor si chiar a zis ca sotzul ar trebui sa suga bine si mult sfircurile
cica asa cum fac bebeii, deabaia deschide calea si desfunda canalele si da inteleg logica, e ca si at cind bebei papa la tzitzi si prin supt7alaptare se elibereaza exitocina ori cum i-o zice pe romaneste, hormonii care fac ca uterul sa se contracte si astfel sa se restringa la volumul intial, de aia se zice ca femeile care alapteaza isi revin cu kg si burta mai repede, inafara de efortul corpului de a produce laptic care arde ceva calorii.mama lui pai ce eu fac sex terapeutic din asta si sotzu trage la tzitzi ca un bebelus, da' ce avem fetusuri sexuale, amorul e amor breeeee si-l fac cu drag de noi doi, drag de placere, ca sex pe schema impusa si cu tema nu mi-ar iesi
. si din asta cu feelinguri nu-mi iese acu' ca mi-s nervoasa
, daca nici ciocolata nu ma mai atrage va dati voi seama cit de prastie imi sunt nervii la ora asta
, plus ca si soatza de cind a auzit ca bebe e jos de tot de dr ii poate palpa capusorul la tuseu cu degetul s-a ingrozit total, cica cum sa doamne feri cu treaba aia in capusorul zinei:)) pffffui ce indecenta
.Vikinga
cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 zile
cris.dogarel spune:
plateea, nu ne-ai raspuns (mie si lu' cris_mario) daca te bagi la mesajul oficial...
lorex, hai, zi orice, ca mai ai un mesaj si iei stelutza! felicitari:)
Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea lorex, bravoooo! cu asa vesti, sunt mandra de tine! meriti din plin o caruta de stelute... si, daca ai intentia sa alaptezi, atunci daaaaa... ai nevoie de oxitocina, chiar mai mult decat fetele care nasc normal. e un hormon care se sintetizeaza in timpul travaliului, dar de obicei insuficient. si se adauga in perfuzie. dar mai ales la ceza... multa nevoie, multa, si putin produce organismul de unul singur, asa ca... baga mare si cauta trebusoara ca e utila! |
Saru'mana de lamuriri!!!

Da, intentionez sa alaptez, chiar as vrea sa-i dau piept macar 6 luni!
Aseara discutii cu soacra-mea...eu ii ziceam ca am citit in mai multe carti si pe net ca este indicat sa-i dai copilului exclusiv san pan ala 6 luni, daca ai si daca se satura!
Si ea era f mirata, dom'le cum adica sa nu-i dai ceai??? pai e musai sa-i speli guritza ca s einacreste lapticul acolo...

Acuma...eu sunt setata pe chestia cu san exclusiv 6 luni dar vad in jur ca unele mame dau ceai la greu inca din primele zile si unele la 4 luni deja incep diversificarea!!!
VOI CE PARERE AVETI???
A, si inca ceva, ma tot innebuneste de cap sa-mi "frec gurguiele" in traducere libera inseamna sa-mi masez sfarcurile ca sa nu ma usture cand va suge bebe.Cica s afac asta seara cand stau la TV...mie imi vine sa rad de imaginea pe care as afisa-o, cred ca asa arata ca o dezaxata!

Voi faceti treaba asta???
Eu am citit intr-o carte ca e mai mult un mit ca defapt nu conteaza cat le "freci" si conteaza cat de corect pui pe bebe la san, sa-i intre si mamelonul in guritza nu numai sfarcul.
Nu?
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile
cu
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
unboticutz spune:
vikinga, m-am tavalit de ras cu sexul terapeutic
nici eu n-as vrea sa trec de 40s, m-am cam saturat de insomnii, arsuri, dureri de oase si sunt si nerabdatoare sa tin in brate bebelinu drag. a, si abia astept sa trag un somn pe burta 
bucalata Letizia (ce nume frumos!), la voi gresesc medicii masuratorile in ultima parte a sarcinii? bine, in cazul tau sunt si antecedente care confirma greutatea 
38+
Rares Mihai
AMR 1+!!!!
ayanna_xem spune:
Daaaa...sa va zic si eu isprava simpaticului meu sot. Astazi a fost si el la munca (ca in ultima vreme a cam chiulit) si a avut drum pe la farmacii si ce s-a gandit? Sa-mi faca si mie o surpriza si sa mai cumpere de pe lista aia de am primit-o de la maternitate cate ceva ca sa punem totul la punct. Buuun! Printre lucrurile pe care nu le-a gasit prima oara era si lama de bisturiu, asa ca a umblat hotarat sa-mi gaseasca azi. Si uite asa s-a prezentat mandru acasa cu 3 bucati lame bisturiu. 3! 3???
La moaca mea perplexa a baiguit ceva de genul: "pai pe lista nu scria cate bc trebuie sa iau si m-am gandit ca 3 ar fi o medie rezonabila. Trebuia sa iau mai multe?"
Nu va spun ca juma' de ora am ras de m-am tavalit...oare ce-si inchipuia saracul in capul lui ca mi se intampla la cezariana??? Ma hacuiesc aia de tot???
Eu rad...dar e cam caraghioasa situatia si imi inchipui ce panicat tre' sa fie si el saracu'...daca nici macar nu mai poate gandi coerent. Manca-l-ar mama!!!
37+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
unboticutz spune:
lorex, nici eu n-am de gand sa ii dau ceai si sper sa pot alapta macar pana la 6 luni. titzile nu le-am pregatit nicicum, desi am luat garmastan care cica trebuie aplicat din luna a 8a. o sa vad atunci daca am nevoie de ceva.
parca pe contul comun este cursul de alaptat al doamnei Culcer; a fost si o emsiune pe antena 2 cu dansa dar nu mai stiu in ce zi. o sa caut in arhiva.
38+
Rares Mihai
AMR 1+!!!!
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui unboticutz catalutza, tie ce medic ti-a dat vestea buna? nici nu mai stiu daca are rost sa caut un ecografist bun, saptamana asta e Revelionul si nu prea mai am timp.. 38+ Rares Mihaiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... AMR 1+!!!! |
nici sa nnu te gandesti sa cauti altul sau sa te stresezi. frate, dupa 33s nu e deloc relevant ce varsta are conform eco!!
, nu se poate masura exact (dr. mea a zis ca-s bani aruncati pe biometrie dupa 33s, daca nu ai suspiciuni de nik). d-aia se face doar testul de stres fetal, cel mult, eco de control fluxuri sangvine si... atat. tu nasti intr-o saptamana, asa ca ai incredere in tine si-n bebe, si-n ceea ce a iesit cand trebuia masurat (la 32s). 
Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 3 sapt.!!
vikinga spune:
| citat din mesajul lui rox_y Sunt de acord si eu cu organizarea de pe prima pagina.Ceaiul de zmeura daca il beau de acum ma ajuta la ceva? Am inteles ca e bun la usurarea sau scurtarea travaliului.Macar imi incerc si eu norocul sa ma mai imbarbatez oleaca. 39+ Suntem in negocieriPozeAMR 5 zile |
cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 zile