Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata fetelor... vad ca ati facut precum fluturasii in lipsa mea, ceea ce ma bucura nespus... acum, dupa ce am citit pe nerasuflate, hai sa ma bag si eu ca musca, ca nu ma pot abtine. plus ca nu intelegea tati la ce am de "raspuns"... si zic, senina:"pai, la fete! au scris 13 pagini de cand nu am mai intrat aseara!". replica? "oooohhh, frate... crazy pufuletus dependedus!..." si cu asta am spus tot.

rox_y, nasoala treaba cu maseaua ta! sper ca ai fost la dr. pana acum, daca nu, incearca ibuprofen. trece durerea, in 99% din cazuri.

cristies, feelinguri nu mai am zilele astea, ca sunt somnabulul perfect. dorm in pat, dorm pe mine, dorm in papuci, etc... deci nu mai am timp sa visez, si nici sa fac sedinte de "connecting with my inner self" . aaa, si... cu apa... imi merge super cu cea plata, gasesc bidoane de 6 l in selgros, la un pret de nimic, si e suuuper. 6 lei 12 l, o bem de aproape 2 ani, si ne impacam de minune.

evyme, nu trebuie sa pregatesti nimic de rev... est gravida, si asta e cea mai buna scuza. eu stiu ca la mine functioneaza fantastic de bine. si felicitari pt masinuta... la cat mai multi km...

catalutza81, nici nu pot sa exprime tastele de la laptopul meu cat ma bucur ca te-ai linistit, si intri in anul 2010 asa cum trebuie... si sper sa reusesti sa dai repede la o parte norii din ultima saptamana.

Tanaion, eu zic sa nu lasi sinuzita sa te doboare. e mai bine sa iei antibiotice sa iti treaca, pt ca totusi e o infectie acolo, si e mai rau daca ajungi sa i-o transmiti si lui bb. vb cu dr ta, dar... sfatul meu e sa rezolvi orice infectie inainte sa nasti, mai ales ca iti este si tie rau, si senzatia aia de la snuzita, chiar nu se incadreaza intre simptomele cele mai dragute ale unei boli...
saru-mana ca-ti facusi mila de biata lorex, si i-ai dat o cafeluta, si-ai trimis-o inapoi in pat, ca altfel, ajungea la echo dormind...

onitza, bietul baietelul tau, nu vreau sa stiu ce incantat e de cimbrisor. sa ncerci sa ii cresti sistemul imunitar, poate mai scapa de tuse. si... sa ai grija mare sa nu faca febra, si daca o face, sa il aranjezi rapid, ca mai ales la copilasi, nu e de gluma cu racelile astea. sa treaca si tusea, si tot...

vikinga, esti asa dulce si simpatica, incat, sincer, imi doresc sa nu nasti asa repede, de frica sa nu iti pierzi simtul umorului. si apoi... e asa frumos sa fii gravida... si mai ales daca vrei sa "inchizi robinetul", nu e mai fun sa prelungesti cat poti perioada asta cu care n-o sa te mai intalnesti? daca apoi o sa iti fie dor, ce-o sa faci? si cat despre slabit... eheee... am avut eu 85 de kile, si nu mi-am facut probleme, acum... la 76, cu tot cu bebe, am o mare parere de rau ca nu am ajuns si eu sa ma simt si sa ma comport ca o "gravida" adevarata. kg pt mine nu au fost never o problema, si sincer... nici nu ar putea sa imi pese mai putin. sanatatea bb-ului si binele lui sunt mai importante. totul altceva se rezolva apoi, mai usor sau mai greu, in functie de "disponibilitatea" de a face serios sport. PS: pot sa fiu indiscreta sa intreb de ce asa mare "incapatanare" la facut siecs? am auzit ca face bine, si pot sa adun vreo 20 de gagici disperate, in mai mare sau mai mica masura, care muriiim de ciuda ca "nu se poate, nu e voie, nu se cade, sau nu vrea sotul"... si tu...

roco1617, sunt convinsa ca toate gandurile pe care ti le faci acum, referitor la inductie, si apital, se vor dovedi nefondate, si peste 2 luni o sa te amuzi si o sa povestesti incantata nasterea, ca pe ceva unic, de repetat. hai, curaj, si o sa vezi ca "totul va fi bine!", ca vb cantecului... aa... si sa te tii de cuvant, sa ne anunti... daaaa???

lorex mama, da ce patisi azi-noapte, omule? noroc ca te-a salvat tana la 6:20, ca altfel te treceam in categoria "monolog"... ce face insomnia de echo din oameni... macar zi ce facusi acolo, nu ne nenoroci cu asteptarea... aaa... si... ce beton pozute avem noi acolo in album... da matale esti majora? ca la ce arati acolo in poze... ma cam trec indoielile...

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

ayanna_xem, e, vezi? aia da prieteni... asa... sa tot ai, si sa tot fai rev... si sunt convinsa ca bebe o sa te lase sa te "destrabalezi" in liniste de rev, ca ce copil, Doamne Iarta-ma, are placerea nebuna sa chinuie mamica si dr. de rev, in loc sa le lase sa bea sampanie si sa danseze, nu?

decenuela, ma omorasi, fato, cu gaina umpluta... pai de 3!!! luni ma chinui sa uit cum descria colega mea la serviciu cum face ea gaina umpluta, si cum mananca de-ti vine sa bati copiii sa-i trimiti afara sa mananci de una singura, si tu, acum... ce-mi facusi? sa stii ca daca fac gaina, si mi-e rau de rev, te chem sa stai sa imi faci no-spa-n fund, si sa imi dai pastile, si sa imi faci compot, si sa... ooof... viata mea...

asa... acuma, ca mi-am adus aminte, acuma zic: in legatura cu fetele de pe prima pagina, da, zic si eu sa le lasam intr-o lista de stand-by, de unde sa le activam la nevoie. daca nu... sa nu incarcam inutil pagina. si, la fel... chestiile cu amniocenteza, si alte treburi... hai sa fim serioase, ca... mai degraba avem nevoie de link-uri de la dr. psihiatri, pt cateva dintre noi (desi vb in nume propriu) care... zuzu buburuzu p-ici pe colo... daca e nevoie sa invat ceva, cumva, chestii tehice, sa spuneti, si ma stradui. nu promit ca reusesc, da... greul la nevoie se invata, si, o fac si pe asta

caldura... apoi asta e subiect? voi toate va sufocati de nu mai puteti, si eu mor de frig... asta e treaba? pai eu divortez zilnic de acasa, si merg la mama, ca acolo e mai cald. acolo, la 24 de grade, mi-e asa de bineee... si cand ajung acasa si socrii "se sufoca" la 21, pe mine ma apuca strechea, si imi vine sa urlu... sa ii vad eu ce-o sa faca cand o sa vina bebe... atunci, o sa fiu si eu fericita

cris_mario, vleau si eu peste la matale de rev... peeessstteeee... miam, miam... si creeeemsnit...pacatoaso... si alba ca zapada in varianta "harlem"... ioi, frate, pana ajung la pagina 16, nasc de pofte...

ratusca_mica, vise erotice? in tandem cu ginypral? suna SF, dar daca asta functioneaza la tine... ne inchinam si zicem.. tot asa...

aylin_tarcan, mai stai, mai stai... vrei musai certificat de 2009? nu vezi ce an "naspa" fuse? poate 2010 e ma... rotund si mai dragalas... ce zici?

Beatrice1982, lasa nospa, lasa altele, vezi tu acolo sa vina bebe Ivan cand are el de venit, si nu mai ameninta inutil, ca oricum, nu poti sa pui in aplicare nimic, la ce scumpa si dragalasa sunt eu... si... ioi... tocmai pe 6 ajungila dr? hmmm...

mai trimit sa nu pierd, si revin, ca nu am terminat nici pe jumate ce aveam de prestat... soarta... ce sa va fac? lipseste omul juma de zi, tre' sa refuleze tot, doar nu o sa ma duc la soacra sa ma "rezolv" nu?

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna seara!
Dom'le ce v-ati mobilizat voi sa reorganizati prima pagina!
Se vede ca ne pregatim de An Nou si ..de o viata noua!
Imi place de voi!

Eu ridic ambele maini pt reducerea listelor de pe prima pagina ca mereu ma plictisesc cat dau din rotitza de la mouse ca sa ajung la primul mesaj.Din partea mea reducetzi si taiatzi tot ce se poate!

Asa...
Sa va spun ce-am facut la eco: iar nu i-am vazut fatzuca , se vede treaba ca vrea sa fie surpriza pt cand iese la aer (seamana lu' maica-sa ) si nu i-am vazut decat pasarica (m-am plictisit de ea, numa atat ne arata in ult timp, o stiu pe de rost ) si coloana si inima si...cam atat.Nu se mai distinge bine nimic asa cum se distingea in primele luni de era mai mare dragul sa tot privesti. Vreau sa spun ca am avut aparatul deschis pregatit pt filmare si n-am avut ce si o rugasem si pe doctorita sa-mi printeze o poza daca prinde un profil frumos (pt colectie). De unde, nici macar profil, nu i-am vazut nasuc, botic, nimic Sa vezi ca bataie-i dau cand pun mana pe ea ca ma tine in suspans de 3 luni nu i-am mai vazut fatzuca!
In rest totul e bine, are aprox 2 kg, nu mi-a spus cu exactitate, i-a masurat pulsul pe la vene, aorte io stiu ce erau alea sa vada daca nu e in suferinta si daca e hranit bine...chestii din astea, nu mi-a zis nimic de rau. Totul e in regula! Prea multe nu a putut nici ea masura din cauza pozitiei mofturoasei mele.
Multumim Lui Dumnezeu!

Am intrebat de felul nasterii si mi-a zis ca daca bebe ramane in pozitia in care e acum va trebui cezariana (deci nu e cu capul in jos, e cu capul pe undeva pe lg ficat si cu funduletul pe vezica) si ca daca tin eu sa nasc natural ea nu are nimic impotriva.Mi-a spus si mie ca trebuie sa sa-mi procur oxitocina de care vorbea Dastefa.
N-am inteles exact pt ce e. Adica...daca fac cezariana imi mai trebuie oxitocina???

I-am povestit si de Roco! Stia de situatia din maternitatile din Anglia, exact ce spunea si Roco, ca te lasa sa incerci sa nasti natural pana nu se mai poate, pana intra copilul in brahicardie si doar atunci iti face cezariana. A mai spus ca aceste doua afectiuni (colestaza si diabetul) nu au contraindicatie pt nastere naturala!

I-am spus ca mi-e frica de anestezie, am intrebat ce fel de anestezie imi va face si a spus ca pt mine si istoricul meu medical merge o rahianestezie.
Am intrebat daca trebuie sa cumpar bisturiu si trusa de anestezie si cate mai cate au povestit fetele pe aici si s-a uitat lung la mine, nu intelegea despre ce vorbesc...
A spus ca lame de bisturiu si-a procurat singura, ca intradevar spitalul nu are bani sa cumpere dar ca ea nu poate cere pacientelor sa-si cumpere asa ceva. Ma rog, mi se pare fair-play din partea ei, la cati bani cotizam pe-acolo pe la doctori asa ar fi frumos din pareta lor!

Mmmm...ce sa va mai spun...urmatoarea vizita e peste 4 saptamani dar nu mai am nici o speranta ca-i voi vedea fatzuca pana cand nu o voi naste!
Spune-ti si voi, cum sa aleg eu ushor numele daca nu-i vad fata care sa ma inspire

Vai, nush daca am mai scris vreun mesaj atat de lung vreodata!
Da oricum, sigur mai am ceva de zis, daca-mi amintesc revin.
Face bine la stelutza

pt fetele tehnice care fac ordine pe prima pagina si inca un pt fetele care au asteptat vesti de la mine!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele am fost un pic la shopping si mi-a fost f rau.
In sensul ca m-a durut destul de rau burta, pielea nici nu stiu sa spun ce si cum. dar parca nu era durere mai mult arsura, usturime.
Asta imediat sub sani. Burta mea parca acum creste de la o zi la alta. simt canu-mi mi ajunge pielea.
Off. Nu stiu daca ati priceput ceva din ce am zis.

35+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

si eu am usturimile astea pe pielea de pe burta,sub sani, dupa ce stau mai mult in picioaresper sa tzina pielea, sa nu fac vergeturi chiar pe acolo

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Crazy pufuletus dependentus
E tare de tot...ce simpatici snt barbatii astia CATEODATA! Cum nu inteleg ei cum de putem pierde ore in sir stand de vorba si imprietenindu-ne cu persoane straine

Plateea, chiar ca ajungeam la echo dormind daca nu mai prindeam o partitura de 3 ore , serios acuma, deja ma lua cu friguri de la oboseala...bine c-am adormit!
Si ma treceai la categoria monolog, huh'

Esti simpatica foc!
Nu stiu nici eu ce-am avut, emotii pt eco (acum nu inteleg de ce, poate doar de la atatea povesti urate auzite, imi era putin frica sa nu descopere si la mine ceva in neregula) dar m-a trezit sotul care a plecat dimineatza la 3 spre capitala in mare gashca mare sa vada filmul Avatar la IMAX. Numa io am ramas acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

-din minunata listuta pe care va spuneam ca mi-a dat-o dr cu "niste chestii" cu care sa ma prezint la operatie face parte si oxitocina.Eu personal cu toate antenutele pe care le-am intins nu am reusit sa o gasesc la noi.Asa ca i-am dat comanda unei prietene care pleaca la parinti in Rep Moldova sa -mi ia aceste fiole.Doar ca nu as putea sa intru in posesia lor pana pe 4 ian

Dastefa, !!!
Ajuta-ma si pe mine te rog. Nu-i poti spune prietenei tale sa aduca doua din astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

danyelana, eu cred ca ai un baiat repsonsabil si intelept in burtica si-l asteapta pe tati sa termine parchetul. si daca si mami e cumintzica, facem galerie dubla la anu', pt bebe cel rabdator

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Cris.dogarel, merci si eu sper sa am un bebe responsabil care sa astepte sa terminam camera.

Acum 36+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Felicitari lorex pt a doua stelutza!!!

Mergi la inceput

lorex... ce procedeu descrii tu acolo... sincer fetele, voi sunteti mame eroine... pai, eu, in ultima vreme, nici cosurile nu mi le pot stoarce, de mila, si il pun pe tati... de epilat, ce sa zic? traiasca salonul la care merg, si ceara, ca altfel... mama ursoaica scria pe mine...

haircut, m-am distrat ca nebuna, de cum pregatesti tu bagajul si compania pe care o ai... belea...

rox_y, cu dopul sper ca te-ai lamurit. pe scurt... nu are regula: il poti elimina cu 2 sapt inainte, cu 24 de ore, sau in timpul travaliului. nu exista o regula, asa ca...

satulica, semnam scutirea, dar trebuie sa promiti solemn ca te tii de pat, si de pastilute si de treburi serioase, ca mai aveti pana la termen, daaaaaa?

blue_rain... tot pe acolo sunt si eu cu wireless-ul, dar eu, cu stupoare am aflat, la ultima vizita in spital, ca nici macar prize nu sunt la fiecare pat, si... o sa am o problema cand va fi vb de asta. asa ca merg eu linistita cu modemul de acasa, nu ma las in baza lor, nu de alta, dar... ce ma fac eu fara voi atatea nopti in spital? de pe acum plang celelalte mamici cu care voi sta in salon, dar... cruda soarta, nu?

lorex, bravoooo! cu asa vesti, sunt mandra de tine! meriti din plin o caruta de stelute... si, daca ai intentia sa alaptezi, atunci daaaaa... ai nevoie de oxitocina, chiar mai mult decat fetele care nasc normal. e un hormon care se sintetizeaza in timpul travaliului, dar de obicei insuficient. si se adauga in perfuzie. dar mai ales la ceza... multa nevoie, multa, si putin produce organismul de unul singur, asa ca... baga mare si cauta trebusoara ca e utila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Felicitari lorex pt a doua stelutza!!!

Felicitari pt steluta

Si felicitari pt vestile bune de la eco. Mai ai putina rabdare si poate se intoarece, mai e timp.

Acum 36+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput