Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Blue_rain si eu am facut antitetanosul inca din saptamana 32. N-am avut nici o problema de la el, ca am auzit ca mai sunt si cazuri cand te doare mana cateva zile. Sa speram ca nici tu nu o sa prezinti nici un simptom deranjant.

37+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici si mamici pufoase

Va multumesc mult pt incurajari Plateea, Andre_lina, Cris.dogarel, Cris.mario, Crisies, Aylin_tarcan, Tanaion (daca am uitat pe cineva imi cer scuze )

Aseara eramtare speriata si nici nu am putut sa dorm de griji dar acum ma simt mai bine. Am avut vreo cateva contractii dar am luat antispasmodice siam stat la pat. Am vorbit toata ziua cu mami la telefon si asta mi-a mai ridicat moralul si acum sper ca Arthur va mai sta putin la caldura.

Cum zicea si Satulica, si la noi in casa e santier si tot sper sa termine pana plec la maternitate. Macar camera noastra pt ca o sa-l culc la noi in camera primele 2-3 luni si acest timp ei renoveaza camera lui. Azi au pus parchetul toata ziua dar inca nu au terminat (lucreaza sotul cu fratele lui).

Acum 36+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Catalutza, felicitari pt vestile bune de la eco. Acum vei putea profita linistita de sarbatori.

Lorex, asteptam vesti si de a tine Sunt sigura ca totul e bine.

Roco, suntem alaturi de tine maine si tinem pumnii sa ai un travaliu scurt si ne dureros.

Pentru mine as vrea sa mai tineti majoretele in dulap ca sunt alte fete mai in fata Asa ca nu trebuie sa le obosim prea tare, mai ales acum de sarbatori

Acum 36+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

roco, maine iti face inducerea, nu? tinem pumnii stransi sa fie un travaliu scurt si usor de dus, sa isi faca efectul paracetamolu' lor mai tare decat morfina.

CURAJ, ROCO! MAI AI PUTIN SI TII PUIUL SCUMP IN BRATE!!

uite si 2-3 fete, sa-ti faca o noapte usoara..

restul, maine

Cris, 36+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Chiar asa, Lorex, te asteptam sa ne dai vesti bune de la ecografie.
Eu tocmai am aflat ca vom petrece Revelionul la un restaurat - pastravarie, in afara baii mari. Toate bune si frumoase, da' cu ce ma imbrac?

Cris tu mai ziceai ca va petreceti noaptea de revelion la un restaurant. Ce te-ai gandit sa imbraci? Parca totusi sa ma duc in pantalon nu-mi vine.

tzontzo manager 36
poze

Mergi la inceput

Roco, iti tin si eu maine pumnii, sa fie totul bine! Abia asteptam sa vedem bebelusul!

tzontzo manager 36
poze

Mergi la inceput

danyelana, eu cred ca ai un baiat repsonsabil si intelept in burtica si-l asteapta pe tati sa termine parchetul. si daca si mami e cumintzica, facem galerie dubla la anu', pt bebe cel rabdator

poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Chiar asa, Lorex, te asteptam sa ne dai vesti bune de la ecografie.
Eu tocmai am aflat ca vom petrece Revelionul la un restaurat - pastravarie, in afara baii mari. Toate bune si frumoase, da' cu ce ma imbrac?

Cris tu mai ziceai ca va petreceti noaptea de revelion la un restaurant. Ce te-ai gandit sa imbraci? Parca totusi sa ma duc in pantalon nu-mi vine.

tzontzo manager 36
poze

mda, si eu am avut dilema cand am auzit ca a luat tati bilete. mi-am luat ceva ieftin de la miniprix (nu stiu daca aveti pe acolo..), colanti negri cu "scipici" argintiu si bluza neagra, genul babydoll (ma rog, ar trebui sa fie whale-babydoll), adica are elastic sub sani si clini, cred, sau se intinde destul peste burta de 9 luni. e lunga, pana sub fund. nu sunt f incantata, dar e cel mai comod si ok din ce am gasit la bani putini pentru ca eu luna a 9-a nu o sa mai fiu ever si ceva sa mai port dupa nu e cazul, ca sper sa nu mai fiu asa de mare de acum incolo. o sa i le dau cadou mamei mele dupa reve.
insa nu stiu cu ce sa ma incalt, ca am cizme (ar merge cu colanti) si pantofi doar cu toc cui....

poze
AMR 3 sapt.!!

Mergi la inceput

Da, de fapt la incaltaminte e si la mine marea problema. Cu toc nu pot sa port - adica nu e indicat, ca as putea
Si fara toc am cizme doar pe maro si gri cu roz, luate de la un targ pentru copii Poate totusi gasesc maine ceva prin oras.

tzontzo manager 36
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele am fost un pic la shopping si mi-a fost f rau.
In sensul ca m-a durut destul de rau burta, pielea nici nu stiu sa spun ce si cum. dar parca nu era durere mai mult arsura, usturime.
Asta imediat sub sani. Burta mea parca acum creste de la o zi la alta. simt canu-mi mi ajunge pielea.
Off. Nu stiu daca ati priceput ceva din ce am zis.

35+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput