Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)
Raspunsuri - Pagina 15
satulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Vikinga, ai dreptate, prima pagina e muuult prea lunga. Am vazut la odiseea vecina ca nu au decat aniversarile lunii in curs, nu toate lunile. Asta ar mai scurta si la noi. Rog fetele sa spuna daca sunt de acord cu modificarile sugerate de tine. Cat mai multe idei sunt bine venite. Momentan o trec pe Satulica, cu scuze ca am imbatranit-o cu trei ani. Si m-am mutat si pe mine, ca eram cu DPN dupa prima ecografie, nu dupa DUM. 37+![]() AMR 3 saptamani! Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :). |
multumesc, cristies!

eu sunt de acord cu ce doriti sa faceti, va pricepeti foarte bine si la tehnica si la aranjamente in pagina si la... tot! multumesc inca o data pentru activitatea voastra neobosita aici!

mami de Marcu (04.02.2006)
si
36+ cu
Madalinawww.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
ratusca_mica spune:
Si eu sunt de acord cu sugestiile de organizare a primei pagini!
Multumim frumos celor care se ocupa! 
Ratusca
35+ 
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Vikinga, ai dreptate, prima pagina e muuult prea lunga. Am vazut la odiseea vecina ca nu au decat aniversarile lunii in curs, nu toate lunile. Asta ar mai scurta si la noi. Rog fetele sa spuna daca sunt de acord cu modificarile sugerate de tine. Cat mai multe idei sunt bine venite. Momentan o trec pe Satulica, cu scuze ca am imbatranit-o cu trei ani. Si m-am mutat si pe mine, ca eram cu DPN dupa prima ecografie, nu dupa DUM. Ayanna_xem, 30 de grade e mult prea mult pentru mine. Cred ca la temperatura aia pocnesc ca floricelele. Pe la 25 eu incep sa arunc patura. Alexutzzza ce-o fi facut de nu mai da nici un semn? Cred ca e foarte buna ideea Plateei cu scrisul tensiunii aici. Macar dam toate cate un semn de viata pe zi. Sa nu ne mai trezim cu pufuleti de care nu stiam si cu majoretele suparate ca le tinem in dulap. Ma duc sa vad cu dreg crema de la prajitura, ca am taiat-o. Mama zice ca din cauza ca am pus unt in loc de margarina cum zicea la reteta. 37+![]() AMR 3 saptamani! Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :). |
Pai io degeaba spuneam ca trebe' sa stau in chiloti???

Bine, 30 e cam maximum, cand intra centrala in functiune prima tura si se aprind lemnele si o iau caloriferele razna, ca dupa aia o tinem din scurt si daca sare temperatura de 24 fac urat tare. Dar si la 24 tot ca in cuptor ma simt...am vazut ca pe la 21 e cel mai confortabil pentru mine, numai ca barbat-meu zbarnaie prin casa ca lui ii e cam frig. Adevarul e ca la mine atmosfera e oarecum inselatoare...am multe spatii deschise si cand iesi din dormitor unde caldurica se aduna mai repede se simte o oarecare diferenta, dar nu cred ca mai mult de 1-2 grade...dar sensibilosu' meu o simte imediat. Mai ales ca el e cel care tot iese pe afara...ba sa curete zapada, ba sa aduca lemne pentru centrala, ba sa faca un om de zapada...in timp ce eu il admir bosumflata cu nasul lipit de geam, ca io cik n-am voie sa ies la interval ca-mi raceste burta!

Dar nu scap io??? Sa vezi dupa aia ce-i pun pe toti la punct...
, ca acuma nu prea pot sa comentez ca-mi sare toata lumea in cap...si am famelie numeroasa!!!
37+ cu strumfita
Daria-Ioana pozicile_ mele
rox_y spune:
Sunt de acord si eu cu organizarea de pe prima pagina.
Ceaiul de zmeura daca il beau de acum ma ajuta la ceva? Am inteles ca e bun la usurarea sau scurtarea travaliului.
Macar imi incerc si eu norocul sa ma mai imbarbatez oleaca.
39+
Suntem in negocieri
Poze
AMR 5 zile
ayanna_xem spune:
Legat de partea tehnica cu prima pagina eu sunt cam noua pe aici si nu-mi prea permit sa comentez, dar ca sa ma integrez si eu in grup cu o parere indraznesc sa spun ca orice faceti voi acolo e bine si eu va sustin neconditionat...
37+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
blue_rain spune:
Azi am fost la medicul de familie: tensiunea e tot 110/70, bebe inca nu e coborat.
Mi-a facut vaccinul antitetanos. Voua vi s-a facut?
Inca tot nu am reusit sa ma apuc de bagajul de spital :) Poate totusi numai dupa 4 ianuarie, dupa ce vin de la eco, si ii intreb exact si ce trebuie sa duc in spital. Sunt curioasa ce mutra o sa faca cand o sa intreb daca este wireless sau trebuie sa-mi duc modem![]()
tzontzo manager
36 
poze
cris.dogarel spune:
cristies, f bune ideile de la vikinga, intr-adevar. eu ziceam d fete care au XXXXXXX la tot si nici nu au postat vreodata (poate doar cand si-au anuntat intentia). nu stim cand nasc, daca au pastrat sarcina (suna cinic si aiurea, dar...).
plateea, deci doi oameni iti spun ca esti "buna", da?hai, baga inapoi catziva dintre neuronii aia pierduti si "compune" ceva ca raspuns pt fetele de la fulgusori (orice te gandesti, noi suntem de acord![]()
![]()
ca e usor..)
Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!
Tanaion spune:
Cristies multumesc pt sfaturile cu sinuzita.. Imi dau speranta ca se mai scapa de aia. Si eu dupa ce ma chinui cu naturiste, ajung pana la urma tot la antibiotic.. Imi trece atunci, dar dupa un timp imi reapare 
Si eu sunt de acoord cu schimbarile pe care vreti sa le faceti, va fi mai usor de urmarit listuta noastra. Si multumesc mult celor care se ocupa 

Apropo de absenta de pe forum. De baly mai stiti ceva? Era foarte activa si de mi bine de doua luni n-a mai scris nimic. Sper ca e bine si ea si bebe si fetele ei.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
38+
Maria
cris_mario spune:
blue_rain si eu am facut vaccinul antitet![]()
si eu st de acord cu modificarile de pe prima pag
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
cristies, daca e de scurtat prima pagina, cred ca deja pot fi sterse info de la sf cu amnio, triplu test, eco morfo de 22 sapt, ca nu ne mai incadram... si daca apar doar aniversarile lunii in curs, restul le salvezi undeva, sau ne facem listuta la inceput de luna sau cum?
si
tehnicutza harnicutza
Cris,
36+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 3 sapt.!!