Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

elena_iulia multumesc mult!

37+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

daca se poate modifica ceva si in datele mele din prima pagina, anul nasterii e 1979 (nu 1976) - nu e chiar asa important, numai daca nu e prea greu ; nasterea va fi in Targoviste la spit. Judetean, medic - Tomescu Andrei; multumesc frumos!
... a, si am hotarat si noi numele... Madalina trebuie sa-l trec la semnatura

mami de Marcu (04.02.2006) si 36+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xemCristies, sa stii ca si eu sufar de calduri...si e mirare mare pe toata lumea ca eu si in toiul verii ma plangeam de friguri si maini si picioare ca gheata...dar de cand cu bebitza asta, toate-s pe dos. Noi locuim la casa si avem centrala pe lemne si nu avem cum regla temperatura foarte clar, doar din cat de tare incarcam centrala...iar al meu sot, care mai nou sufera de friguri parca doar sa-mi faca mie in ciuda, se duce si face cate un plin la centrala de tre' sa stau in casa in chiloti ca altfel ma sufoc....si el tot zice ca e prea frig, asa ca de deschis geamuri nici nu se pune problema...si cu toata "forta" mea de balena nu cred ca pot sa-l "dobor"...ca tot imi zice cand fac eu figuri: "iar vrei sa faci balet cu ursul?" 37+ cu strumfita Daria-Ioanapozicile_ mele
Loool asa si la noi acasa:)) exact asa zic si eu ca sotzu' precis vrea sa-mi faca in ciuda ca altfel nu gasesc nicio explicatie ba chiar i-am zis ca de aia face sauna aia uscata in living precis pt ca s-o fi saturat de nevasta si vrea sa stea singur la tv eu sa ma duc un' vad cu ochii la computer la copii, aaah ce nervi pe mine. Mai si doar el era ala cu geamuri deschise si calorifere inchise, eu nici acum nu-s cine stie ce convinsa de intentiile sotului:) ori poate chiar ma place gazelo-elefant dupa cum sunt numita:)) in chiloti la pas prin casa. Numai ca pe aici cum e moda cu geamurile mari si perdelute numa' de decor se cam vede din strada ca s-a rarit gardul viu, da' am zis ca mie nu-mi pasa poa' sa se faca stadion afara, caldurile ma nenorocesc nu alta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aylin ma apuca si ma calmez singura..ce sa si fac?????????????
daca nu stiu ce ma asteapta.............asta e.....sunt intr-o ecuatie cu doua necunoscute..............dar nu stiu cum se rezolva..........

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si eu ma inscriu la clubul calduri................
si inca ce calduri..........

azi noapte sotul a avut insomnii..... si m-am trezit ca imi stergea sudorile de pe frunte......

tot zice ca sa ma spal, cand am luat ultim adata alta pijama , ca nu ii place cum miroase...............

zic eu, ieri am luat ultima data....si nu ma credea........

azi noapte zice saracu.....acum stiu de ce iti miroase tie pijamalele dupa o zi.................esti uda leoarca..........

ha ha ha ha
eu ce ii spuneam???????

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Cu lista noi am facut asa: cum treceau DPN-urile si nu erau vesti de la fetele care trebuiau sa nasca, erau trecute in josul listei cu "asteptam vesti bune". Nu stergeti inca fetele inactive, unele is active dupa ce nasc, intra in concediii de maternitate, au nevoie de suport cind e bb mic si au chef de vorbe, mai vedem dupa aia in martie cind parasim odiseea. Unele citesc doar, plus ca de sarbatori nu prea intra lumea pe forum. Stiu din experienta ca multe se incadreaza in grup dupa ce nasc, vin cu intrebari despre bb, etc, multe din cele active dispar cind apare bb pt ca nu mai au timp de nimic asa ca la stabilitate in postari sa nu asteptati.daca nu ies exact socotelile inca cu citi bebei sunt, fetite, baieti, nascuti, nu va faceti probleme ca nu controleaza nimeni, nu e atit de important, e doar o lista pe net.oricum cele care au depasit DPN-ul si nu vin cu vesti trebuiesc trecute separat, pt a scurta listoiul si a facilita folosirea primei pagini merg tinute doar numele respective, fara UM etc etc si toate amanuntele.fetele care din pacate care dupa primele citeva sapt nu au mai putut fi alaturi de noi pt ca au pierdut sarcina eu as zice ca trebuiesc de acum sterse, poate nici pt ele nu e buna memoria asta in lista noastra, viata trebuie sa mearga inainte!si mai vedem pe urma ca intr-adevar prima pagina e numai pt primul mesaj, e pur si simplu prea lunga.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Cristies, sa stii ca si eu sufar de calduri...si e mirare mare pe toata lumea ca eu si in toiul verii ma plangeam de friguri si maini si picioare ca gheata...dar de cand cu bebitza asta, toate-s pe dos. Noi locuim la casa si avem centrala pe lemne si nu avem cum regla temperatura foarte clar, doar din cat de tare incarcam centrala...iar al meu sot, care mai nou sufera de friguri parca doar sa-mi faca mie in ciuda, se duce si face cate un plin la centrala de tre' sa stau in casa in chiloti ca altfel ma sufoc....si el tot zice ca e prea frig, asa ca de deschis geamuri nici nu se pune problema...si cu toata "forta" mea de balena nu cred ca pot sa-l "dobor"...ca tot imi zice cand fac eu figuri: "iar vrei sa faci balet cu ursul?"

pozicile_ mele

Loool asa si la noi acasa:)) exact asa zic si eu ca sotzu' precis vrea sa-mi faca in ciuda ca altfel nu gasesc nicio explicatie ba chiar i-am zis ca de aia face sauna aia uscata in living precis pt ca s-o fi saturat de nevasta si vrea sa stea singur la tv eu sa ma duc un' vad cu ochii la computer la copii, aaah ce nervi pe mine. Mai si doar el era ala cu geamuri deschise si calorifere inchise, eu nici acum nu-s cine stie ce convinsa de intentiile sotului:) ori poate chiar ma place gazelo-elefant dupa cum sunt numita:)) in chiloti la pas prin casa. Numai ca pe aici cum e moda cu geamurile mari si perdelute numa' de decor se cam vede din strada ca s-a rarit gardul viu, da' am zis ca mie nu-mi pasa poa' sa se faca stadion afara, caldurile ma nenorocesc nu alta.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica
AMR 4 zile

Ce bine e cand ma intelege si pe mine cineva!
Ca m-am cam saturat de alintul "pui de paranoia". Pai, ziceti si voi, tot io sunt pui de paranoia??? Ca indraznesc sa-mi fie cald cand termometrul arata "doar" 30 de grade...?
Of, of...mai, mai...

pozicile_ mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor tocmai ce vorbeati ca am intrat/trecut unele din noi de sapt 36 si ca ne putem astepta oricand sa avem parte de marea intalnire
pai eu n-as fi deloc bucuroasa sa vina bebita acum.Pe langa motivul nr 1 si cel mai important ,care e valabil pt toata lumea-acela de a tine pe bb cat mai aproape de DPN ca sa fie el ok eu as mai avea vreo doua motive
-din minunata listuta pe care va spuneam ca mi-a dat-o dr cu "niste chestii" cu care sa ma prezint la operatie face parte si oxitocina.Eu personal cu toate antenutele pe care le-am intins nu am reusit sa o gasesc la noi.Asa ca i-am dat comanda unei prietene care pleaca la parinti in Rep Moldova sa -mi ia aceste fiole.Doar ca nu as putea sa intru in posesia lor pana pe 4 ian
-si pt ca tot vorbi Cris_mario de zugravit sa va zic ca noi suntem inca in plin santier.Mai acum vreo 2 luni imi faceam mari iluzii ca va fi totul gata pana plec eu la maternitate dar acum....fiecare zi in plus cu bb la purtatot inseamna o zi in minus de bb +santier.Efectiv ma ingrozeste aceasta situatie
mi se pare ca lucrurile merg asa incet, apar o mie de probleme...si mai sunt si sarbatorile astea

Mihaela 36+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Multumesc fetelor pt explicatii. Acum sunt mai linistita.
Si mie mi-e lasata foarte mult burta, abia astept sa nasc ca tare e greu...parca am un sac de cartofi legat de talie.

39+ Nu ne-am hotarat la nume
Poze

AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Vikinga, ai dreptate, prima pagina e muuult prea lunga. Am vazut la odiseea vecina ca nu au decat aniversarile lunii in curs, nu toate lunile. Asta ar mai scurta si la noi.
Rog fetele sa spuna daca sunt de acord cu modificarile sugerate de tine.
Cat mai multe idei sunt bine venite. Momentan o trec pe Satulica, cu scuze ca am imbatranit-o cu trei ani. Si m-am mutat si pe mine, ca eram cu DPN dupa prima ecografie, nu dupa DUM.
Ayanna_xem, 30 de grade e mult prea mult pentru mine. Cred ca la temperatura aia pocnesc ca floricelele. Pe la 25 eu incep sa arunc patura.

Alexutzzza ce-o fi facut de nu mai da nici un semn?

Cred ca e foarte buna ideea Plateei cu scrisul tensiunii aici. Macar dam toate cate un semn de viata pe zi. Sa nu ne mai trezim cu pufuleti de care nu stiam si cu majoretele suparate ca le tinem in dulap.

Ma duc sa vad cu dreg crema de la prajitura, ca am taiat-o. Mama zice ca din cauza ca am pus unt in loc de margarina cum zicea la reteta.

37+

AMR 3 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Mergi la inceput