Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)
Raspunsuri - Pagina 13
cristies spune:
Si mai am de facut o precizare pentru Tana: Daca pana atunci eu aveam fes si fular pentru bolnavi, de atunci n-am mai purtat decat de fitze. Si in autocare stau si langa geam (lucru pe care nu-l faceam, preferam sa stau in picioare).
37+
AMR 3 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
vikinga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Cristies, despre cana www.brita.net/ro/jugs_details.html?L=17&p_id=234&cat=" target="_blank">asta vorbeam io.Credeam ca despre asta ai spus.Am inteles gresit?Vikinga, abia astept s-o vad pe Letizia ca de Nadja m-am amorezat deja si acum imi imaginez ca tot cam asa va arata si bebitza mea cu azi ma duc la eco!!! ![]() |
.Cris dogarel am nr salvat! A patra oara gata nu o sa mai fie:) inchidem magazinul de bebei romano-ruso-italiano-spanioli:))Vikinga
cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 zile
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 aoleu ce noroc ai.............. numai acum ai simtit din alea????????? mama mamaa.................... uite aici ce face al meu www.youtube.com/watch?v=0vzZaW5Z4Uo" target="_blank">IVAN Poze Bea 37+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() |
Vai, ce simpatic filmuletul cu bebe Ivan dansatorul...si la mine e revolutie cateodata in burtica, dar la tine se vede asa clar. Oricum e asa placuta senzatia...tatic e topit la fazele astea
, zice ca il gadila in palma si e curios cum simt eu toata miscarea aia...Ei, uite asta e dezavantajul lor, al barbatilor...n-o sa stie niciodata cum e senzatia asta!!!
37+ cu strumfita
Daria-Ioanapozicile_ mele
mariucasara spune:
rox_y dopul poate iesi cu 2 sapt inainte de nastere sau in travaliu. Nu e o data fixa. Eu si la prima sarcina si acum am un dop mai "special": pe masura ce se scurteaza colul mai cade cate putin din dop. Daca nu as mai fi fost insarcinata sigur nu ma prindeam ca sunt fragmente din dop.
Eu m-am trezit cu o durere sacaitoare de cap si acum a inceput sa ma doara si burta, jos la linia chilotului. Nu mai vorbesc ca s-a lasat burtoiul dintr-o data. Totusi e o durere continua si nu semana cu contractiile asa ca vedem cum evolueaza.
Tensiunea e tot 11.5 cu 7.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
35+
Sebastian Petru
aylin_tarcan spune:
cris_mario, cu numele inca negociem. se pare ca se schimba la fiecare discutie, mai in gluma mai in serios. nici la alma nu am spus nimic si nu am fost siguri de nimic pana nu am nascut. acum e cam la fel. pana nu nasc si nu vad negru pe alb nu o sa stiu sigur numele. mi-ar placea sa fie decis,dar....
ayanna, contractiile sunt de doua feluri: astea ca durerile de ciclu, constante, jos si alea puternice, ca niste crampe de stomac pe care poti sa le cronometrezi. bine ca esti bine. nu mai fa efort.
bea, calm down!
stii cum e? cand te apuca nu te mai gandesti la nimic, esti asa, luat de val... mai rau e cand te gandesti dinainte.
cristies, nu am zis ca am ajuns la termen. dar vreau si eu sa nasc ca lumea normala la 38-39 de saptamani, nu la 40 sau dupa....desi am antecedente de depasit DPN. si pe urma alma la 38s avea 2800 iar bb acum la 38s avea 3600....deci tare ar fi bine sa nu mai stea prea mult. maine intru in ultima saptamana. asteptam, ce sa facem.
roxy, pai ce stres ai tu cu dopul ala? ala poti sa nu il vezi. pot sa ti se rupa membranele si dopul sa fie acolo, poate sa iti iasa dopul sau poate sa inceapa travaliul cu membranele intacte si dopul la locul lui. eu nu am pierdut dopul inainte.
mie burta nu mi s-a lasat mai mult decat a fost toata sarcina...dar nu e relevant
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
38+ cu 
elena_iulia spune:
Bea si al meu strumf tot asa face, burta parca e ceva mai mica dar .... si eu sunt mica. In schimb a coborat si cand se supara loveste cu capul in ..... stiti voi ce si atunci incep contractiile.
Chiar e o perioada pana cand se poate lua no-spa si restul? ... ca mi-e ca acu' nu il las sa iasa si dupa aia nu o mai vrea.
Elena
37+ cu
Iustin
ayanna_xem spune:
Fetele, daca se poate, indraznesc si eu sa cer parola de la mail-ul comun...am inteles ca ar fi acolo multe informatii de folos...si daca tot stau ca leguma in pat cu cracii-n sus (la propriu, ca tre' sa mi se dezumfle picioarele) macar sa pierd timpul in mod util. Si daca pot incarc si eu ceva pe acolo, ca aveam niste cartulii faine legate de subiectul ce ne intereseaza pe noi acuma, in caz ca nu exista deja.
Mersi anticipat 
37+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
satulica spune:
incep cu BUN VENIT pe lume pentru bebe Emanuel de mami Ematimerman si bebe Dragos Andrei de mami DandanaG!!! Felicitari!!! bebelusi sanatosi si papaciosi si voua refacere rapida, va doresc!
am avut o absenta... motivata de plecarile prea dese de-acasa
... nu departe, doar asa pe la familie si prieteni...
ce frumos creste bebe Tudor, andre_lina
e asa de dulce si deja flacau mare! 
iar larisel, are o bucurie dubla acolo... cu cele doua printese frumoase!
rox_y, nu e musai sa pierzi dopul; eu l-a marcu n-am pierdut nici dop, nici lichid; am ajuns la spital doar cu contractii regulate la vreo 5-7 min si dilatatie 1; m-au oprit acolo si peste vreo 3 ore, la dilatatie 6 mi-au rupt ei membranele... acum vom vedea cum va fi; deci nu trebuie neaparat sa pierzi dop sau lichid, vei vedea cum va fi, vei sti sigur cand vine momentul... curaj! mai ai doar putin! 
noi raportam contractii foarte dureroase asta-noapte, dar care au cedat aproape in totalitate cu no-spa; am mai avut din cand in cand, dar astea ultimele au fost cam uratele... speram sa mai stea bebelina la caldurica, macar sa avem si noi 38 de sapt, asta pt linistea mea
... ce am observat e ca aceste contractii dureroase nu au legatura cu vreun efort fizic...
mami de Marcu (04.02.2006)
si
36+ cu 
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
elena_iulia spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Fetele, daca se poate, indraznesc si eu sa cer parola de la mail-ul comun...am inteles ca ar fi acolo multe informatii de folos...si daca tot stau ca leguma in pat cu cracii-n sus (la propriu, ca tre' sa mi se dezumfle picioarele) macar sa pierd timpul in mod util. Si daca pot incarc si eu ceva pe acolo, ca aveam niste cartulii faine legate de subiectul ce ne intereseaza pe noi acuma, in caz ca nu exista deja. Mersi anticipat ![]() 37+ cu strumfita Daria-Ioanapozicile_ mele |
ai PM

Elena
37+ cu
Iustin
lucia2000 spune:
Fetele burtica mea arata ceva de genul: Parca am inghitit o minge care sta imediat sub sani, mai jos nema burta.
35+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

cu