Pufuleti 2010-Bravo DandanaG&Ematimerman!!(88)
Raspunsuri - Pagina 21
ayanna_xem spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
Da, da, da, asta mi-a masurat si mie, cum le spui tu... Si sunt de acord cu mesajul pt Unboticutz, parerea mea fetelor ca va stresati prea mult pt niste masuratori facute de aparate care dau erori multe. Inca nu v-ati convins???? Eu am plecat azi la eco setata ca daca imi spune ceva ca nu-i in regula sa nu o iau ca atare si sa nu intru in panica ca la cate erori aud pe aici...ar trebui sa innebunim... Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
Mai fetelor, eu lucrez intr-un centru de recuperare pentru persoane cu handicap. De 7 ani vad zilnic numai copii spastici cu tot felul de probleme si diformitati...inchipuiti-va cam ce spaima m-a cuprins cand am vazut 2 liniute la test si cat de tare am putut sa-mi stresez doctora cu intrebari de toate felurile, imaginandu-mi tot felul de prostii si aberatii...mai ales la inceputul sarcinii. Pana m-a pus doctora la punct...atata vreme cat suntem tinere, sanatoase si nu avem probleme de diagnostic clare, de ce cautam noi singure sa ne panicam??? Cica ei vad acolo la nastere tot felul de cazuri, pe care nici nu ni le inchipuim noi si au vazut si ecografii care nu aratau cum trebuia...iar daca la ecografiile noastre nu vad nimic care sa arate ca ar fi probleme grave...restul sunt doar griji nefondate care nu fac decat sa ne streseze pe noi si implicit minunile din burticile noastre. Nu va mai faceti atatea griji!!! De multe ori ne facem rau singure prin ganduri pesimiste si tot felul de presupuneri abracadabrante. Dumnezeu are grija de noi toate! Trebuie sa ne bucuram de perioada asta si s-o traim la intensitate maxima in modul cel mai placut posibil...chiar si cu micile neplaceri care deriva din dureri, contractii sau alte simptome mai putin confortabile... Capul sus si cu tupeu inainte!!! Mai avem un pic! Si totul o sa fie bine pentru toate!

37+ cu strumfita
Daria-Ioana pozicile_ mele

nici nu mai stiu daca are rost sa caut un ecografist bun, saptamana asta e Revelionul si nu prea mai am timp..
, nu se poate masura exact (dr. mea a zis ca-s bani aruncati pe biometrie dupa 33s, daca nu ai suspiciuni de nik). d-aia se face doar testul de stres fetal, cel mult, eco de control fluxuri sangvine si... atat. tu nasti intr-o saptamana, asa ca ai incredere in tine si-n bebe, si-n ceea ce a iesit cand trebuia masurat (la 32s).
cu