Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *36*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Luto, eu am vazut o emisiune la tv u o dr pediatru si spunea ca daca e alaptat copilul nu-i trebuie apa sau ceai pana la 1 an si atunci moderatoarea a intrebat ca nici vara cand e canicula si ea a spus ca atunci se poate. Eu i-am mai dat ceai intr-o perioada cand i-am dat silimarina dar nu mult. De cand nu-i mai dau silimarina nu i-am mai dat nici ceai. Probabil ca dupa 6 luni cand incep diversificarea, la vara o sa-i dau ceai in fiecare zi.
Ce miresuca frumoasa am vazut eu si un mic printisor.
Somn usor!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diamar multumesc, asa stiam si eu ...dar asa au unii darul de a ma pune pe ganduri...si din lipsa de ocupatie stau si eu si cuget

Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Missed you girls
Ma bag la recuperari

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Saluti Mary cum a fost Craciunul ? Ce fac baietii ?
Poze cu freza cea noua cand vedem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Iulika dar macar ai apucat sa-ti iei ceva ?

am apucat så ii iau niste pijamalute cu strumfuleti pt nepotelul meu. Bruce a primit de la mosu si mi-au placut tare si am mers så ii iau si lui

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

am intrat rapid sa va spun noapte buna.

De la 8 puiul ma tine in priza. Suge doua guri si plange isteric 15 minute si tot asa. Apoi mai si vomita putinul mancat. Acum nu adoarme, nu mai stiu ce sa fac cu el... De 3 ore!

Am rasfoit doar rapid ultimele pagini. O tzuc pe Iulika nu mai stiu ce mai voiam sa spun... (poate recitesc maine sa vad)

Aaa, Luci exact azi am citit cat e de periculos ceaiul la bebeii alaptati. Partea proasta nu e cu apa si microbii si faptul ca ficatul lor poate ca nu e inca pregatit de plante. Si nici macar faptul dovedit ca li se mareste stomacul. Nuuuu, cica e pericol mare daca il prea hidratezi de coma si alte prostii. Ca cica le scade nivelul de sodiu si de electroliti. Ca nu ai cum stii la astia alaptati la san cata "apa" au baut ei din san si ii dai prea mult ceiuc.

Pupici si noapte buna Merg sa ma mai straduiesc sa-l adorm, de 3 ore il leagan si il alaptez leganat, "bien sur", sa poata puiu manca

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Inca recuperez de zor
Luci,maine poze cu "moi"...sau,daca nu ma fura somnul,in seara asta

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Crissbebe foarte frumoase pozele..si tu esti o frumoaså..nu mai spun de cavaler

Off ce zi nebuna am avut azi..Bruce a fost tare marait mai ales la maså..doamne ce scandal face la mancare..acum inainte så adoarma a mancat decat jumate de biberon..cum incercam så ii mai dau cum il lua iar nebuneala..se linsitea decat cu gelul ala rece pt dinti..sunt un fel de jucarioare care le lasi 10 minute la congelator si apoi ii dai så roada la ele si molfaie la ele pana se incalzesc..cica e o senzatie minunata pt ei cand le ies dintisorii..le mai alina si lor durerea..acum sincer eu nu vad nimik schimbat gingia e la fel ca si acum 2 såpt cand va spuneam ca il suspectez de dintisor..Ma intreb daca asta ar fi inceputul cam pe unde e sfarsitul... la pimul dinte ma refer

Si cu ceaiul Luto nu iti face griji mami..mie aici mi-au spus ca nici la cei hraniti cu lapte praf nu au nevoie de ceai..a spus ca daca suspectez ceva de sete så ii dau putina apica si atat..si apoi mi-a zis ca e la alegere daca vrei så ii dai ceai la copil inainte de a incepe diversificarea dar ei considera ca nu e necesar..

Al meu nu bea ceai nici så il bati..nimik..a mai tras asa cateva inghitituri de apa de la o vreme incoace dar ff putina..dar sunt multumita ca o bea si pe aia..

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Adela felicitari pt dintisor..a fost agitat in ultima vreme?? cum s-a manifestat?? ca eu habar nu am daca la cupilu meu ii cresc dintii sau urla de nebun?

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci eu am esuat lamentabil cu ceaiul. i-am dat cateva lingurite atunci cand avea colici, dar nu am mai incervcat de atunci. mama ma tot bate la cap ca s-ai dau de sete, dar nu mi-ar parea ca fiu-meu sufera de arsita. cred ca isi ia tot ce-i trebuie din lapte. da' tu crezi ca la tara, acum 50 de ani statea femeia sa-i fiarba ceai la bb? sa fim seriosi. o sa-i dau ceai cand voi incepe diversificarea sau vorba iulikai, direct apa.

adela ce m-ai distrat cu vizita la nutritionist. dar pe bune ca e jegmaneala pe fata. pai eu acum vreo 3 ani am dat in bacau 500 de mii vechi consultatia si regimul a venit free. ca doar nu-ti da ea mancarurile gata preparate. si pentru o mama care alapteaza, sa te tina doar pe salate? mi-am cumparat acum vreo 2 sp o carte numita eat well, lose weight while breastfeeding si spunea niste chestii de foarte mult bun simt. cateva cheastii:

e important sa avem o dieta echilibrata. in tmpul alaptarii avem nevoie de mai mult calciu, acid folic, b6, magnesiu, pentru ca bb foloseste o cantitate considerabila din noi. la mamele care alpteaza s-au descoperit deficiente de thiamina, B6, biotin, B12, D si K, mai ales in persoanele cu diete restrictive si rigide, bazate in general numai pe vegetale. mai spune ca nu ar trebui sa ne bazam pe suplimente ca vitaminele si mineralele, dar daca dieta noatra e deficienta, atunci ele ajuta la un echilibru cat de cat.

si de asemenea ca proteinele sunt foarte importante, dar nu trebuie exagerat. vegetalele contin proteine incomplete, de aceea e bine sa se manance si peste sau cantitati mici de pui/vita/porc,pentru a mari aportul de proteine in corp. inca mai citesc, asa ca mai multe nu mai stiu. cert e ca cine va avea de suferit pentru o dieta deficienta vom fi tot noi. copilul isi ia albsolut orice are nevoie de la noi, dar daca vrem sa ne ferim de osteoporoza si alte boli mai incolo, e bine sa fim atente la ce mancam. zise ea cu un ferrero rocher in mana.

in categoria dietelor de bun simt/mod de viata sanatos intra si cartea mihaelei bilic, traiesc, deci ma abtin. mi-a placut felul cum pune problema si chiar si mi s-a parut mai putin restricitva decat monti.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput