Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mie imi plac torturile de aici:www.cofetariaalice.ro/torturi-aniversare-a.html" target="_blank">http://www.cofetariaalice.ro/torturi-aniversare-a.html
Nu stiu daca exista in C ta.

eu de aici o sa comand sigur pt botezul bebelunei.

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Fetele, vreau sa pun si eu o poza cu burtoanca pe user-ul comun da nu ma pricep, credeti ca putei copia o poza de la link-ul cu semnatura?IOANACT, ROXANA- si eu tot pe 19 ian am control de abia astept sa-l vad iar ca acum ultima data nu prea a vrut sa se arate statea mai mult cu fata in placenta. De REV. noi stam acasa nu am vrut sa mergem nicaieri ca mie o sa mi se faca somn sigur mai mult de ora 1 nu rezist si de mancare nu ma agit prea mult doar pt noi 2 cred ca fac vinete, icre, friptura si poate ciorbita si gata.Ce-i mult strica, iar dulciuri nu cred ca fac ca ingrasaAm inceput sa am arsuri zilnic ff mari indiferent ce as manca, cand simt ca nu mai pot si imi vine sucul gastric pana in gat iau rennie. Vroiam sa zic mai multe, dar bineinteles ca am uitat.va pe toate si nu ma uitati si pe mine cu poza cu burtoanca. AAA, ieri am cumparat patutu e portocaliu

Delia13 28+ David Andrei

http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nemary si eu am citit in repetate randuri "Povestea darului plangacios" si de fiecare data m-a emotionat. Asta face ca povestile noastre sa fie minunate... daruirea cu care au fost traite si, mai apoi, redate!
Ina felicitari pentru achizitie! Sa-l folositi sanatosi!
Alina si mie mi-a retinut atentia tortul cu Alba ca Zapada dar si al doilea de la pag. 11 (cel cu Winnie si prietenii). E firesc ca cele pentru copii sa fie colorate si haioase!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Delia, alege tu o poza si da-mi linkul aici sa vad daca pot copia.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Rox tare frumusica esti in poza de pe pasaport (am tras cu ochiu' ce sa mai!); mie mi-e jena sa arat pasaportul in aeroport din cauza pozei :))
Denisa superbe modelele de torturi de pe site! De gust nu stiu.. Ma atrag cele cu masini (Cars) pentru ziua de nastere a lui Luca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana

fetelor mi.am pus oua la fiert ca m.a luat pofta , faza e ca eu stiu ca stau cam demult in frigider, dar pe ele la termen scrie ca expira abia pe 8 ianuarie!
asa termen mare au ouale¿
le fierb mult, eventual si o ora, o avea ceva?

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Delia am ales eu o poza, sper sa fie ok.

Rebiana

Oare Ella ce a facut la dr???

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Rebiana - sunt si bune torturile. Poti sa alegi cu ce vrei interiorul.

Mergi la inceput

Roxana eu stiu ca ouale au termen de 30 de zile la temp camerei dar sub 25 C si 90 de zile in frigider.
stai fara grija.

Mergi la inceput

Astazi am simtit presiune pe col toata ziua. Nu am facut nimic iesit din comun; am lenevit marea parte a zilei si totusi am avut contractii (m-a rupt si mijlocul). Tocmai cand spuneam ca totul merge bine!!
Andira ce-ti mai fac fetele?.. mai zi-ne si despre tine!
Roxana mananca linistita ouale.. fierbe-le cateva minute, nu e necesar sa le fierbi pana devin tari ca piatra!
Denisa m-a dus gandul la cioco pentru interiorul tortului si m-am apucat sa devorez una.. macar sa stiu de unde am arsuri! :))

Mergi la inceput