Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
ioana_fota spune:
Buna seara fetelor,eu sunt noua pe aici.Urmaresc de ceva vreme ce ati postat voi aici si sunt f incantata de relatia voastra
.Eu sunt din Mangalia si am mai intrat la burtici si mamici de c-ta.Eu ar trebui sa nasc pe 20-25 martie si m-am gandit sa intru si aici si ma bucur ca am gasit o comunitate de mamici atat de primitoare si bune prietene.
27 +
Alexandra
Sanatate la toata lumea si sa ne auzim cu bine.
asteropipan spune:
OANAIACOVITA ajuta-ma si pe mine.copiaza si de pe linkul de mai jos una din pozele mele si adaug-o la slide-ul pe care vrei sa-l faci ,asa cum ai facut si la Delia.daca poti.alege tu poza care iti place tie,pt mine suficient este sa fiu alaturi de voi. 
ina 3040 felicitari pt achizitii.frumos carutul il stiu.si marca e buna.
HONEYBABY sa poarte bebelina sanatoasa lucrusoarele primite.
IOANAACT mie toate torturile mi-au placut
si cel mai mult mi-ar place sa le gust
.dar cred ca Ioana va fi mai entuziasmata de cel cu Alba ca zapada + ca ii raman si figurinele de pe tort.
fetelor cand va aud ca vb de kg mi se ridica parul in cap
eu de la 52.5kg am ajuns la 61kg
zici ca sunt "butoias". si mai am inca 2luni jumate in fata. oare cat o sa ma fac
oana nu ma uita cu poza te rog .pup 
va pupik pe toate.
si aveti grija,menajati-va sa nu-i suparam pe bebei,sa stea in burtici pana la termen. aviz si pt REBIANA
29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
oanaiacovita spune:
Ioana, bine ai venit. Sa ne dai datele pentru listuta.
Alina2, esti deja in montaj.![]()

Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Vroiam sa le zic fetelor care ne citesc "din umbra" sau care scriu mai rar ca pot trimite o poza pe mailul comun de gmail si cu siguranta vor aparea in montaj.
Asa mi-a adus aminte de Ioana_p76. Oare ce mai face?
Ioana, daca ne citesti, te rog trimite-ne o poza.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
bine ai venit ioana fota, sa ai o sarcina usoara in continuare
rebiana , denisa merci , deja am mancat unu doar cu mustar, asa de pofta mi se facuse...si abia ce scapasem de pofte si iar m.au apucat
mi.e si frica sa citesc retete
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Salutare gagici.Am fost la eco.Avem 1800 grame,deci rotunjori...bebe a fost un rusinos.Cat am asteptat sa intram m-a bombardat cu tot ce a avut el si in cabinet ne-a tratat cu un somn de zile mari.La un moment dat a avut un moment de pilates...in sensul ca isi luase o glezna in manuta si ducea talpitza la gura .In schimb ne-a aratat bijuteria si "bilutele".El este bine, eu tensiune 10 cu 7.Ne-a dat fier sa luam si a zis cu vit C insa am zis ca mai bine le iau cu suc de citrice si a zis ca e ok.Cel mai misto e ca de pe 2 dec pana azi am luat 1 kg si un pic in greutate.Buuuun!Azi mi-am luat Garmastan.M-am speriat ce scump este .Stiam ca e mai ieftin:40 de lei am dat pe el si e un tub atat de mic!!!Mi-a dat sa fac si analizele de trim 3, in care sunt si alea de coagulare, bla bla.Miercuri merg sa le fac.Urmatoarea intalnire pe 23 ianuarie.Dr a spus ca ii place de mine ca nu m-am deformat prin ingrasare si ca am pus pe burta si chiar a facut ochii mari cand i-am zis de alea 10 kile...pt ca nu ar da impresia ca mi-am tras atata.Mi-a zis totusi ca e posibil sa retin apa in tesuturi si de acolo vine greutatea.Am intrebat si de contractii si mi-a zis sa ma ingrijorez cand ajung la 4-6 pe ora si sa fie dureroase ca la ciclu si circular sa se simta.Eu am 4-6 pe zi si a zis ca este normal.Intr-un cuvant suntem bine.A!Mi-a mai zis sa evit dulciurile concentrate (adik sa nu bag in mine un carton de prajituri) si am intrebat-o daca e ok o bomboana raffaello si una ferrero rocher (preferatele mele) si a inceput sa rada spunandu-mi sa nu exagerez cu asta.Normal ca am voie .Of course ca al meu m-a gasit cu mana in cutia cu bomboane si m-a luat la trei pazeste cu cate am mancat ca o sa ma fac cat muntele
.Gata!
Salut si eu toata gashca.

Dayanara esti fenomen cu poftele.
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
greenfrog spune:
ella felciitari pentru vestile bune de la ecografie!
si noua ne-a facut bebe aceeasi figura,a dormit tot timpul la ultima ecografie.
29+ 
ellanik spune:
Greenfrog shmecheri copiii astia.Imagineaza-ti ca dupa ce am iesit ne-a plimbat tati cu masina si el s-a zvarcolit in burtica.Ceapa ta de nazdravan!
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
asteropipan spune:
ELLANIK felicitari pt rezultatele de la eco. 1800gr ??? grasut bine
si doar la 30sapt. bravoooooooooo!
si noi avem maine randez-vouz la dr.abia astept sa o vad pe printesa mea si sunt f curioasa sa vad cat a luat in greutate.pe 29nov ,acum o luna cantarea 810gr.
BUN VENIT noului membru.Ioana parca
scuze dar cam greu retin numele.orice altceva retin usor pana cand si cifre dar la retinut nume stau cam prost ![]()
29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1