Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
selina-d spune:
Va salut si eu dupa o lunga absenta 
Am petrecut si noi un pic pe acasa si ne-am bucurat de bucuria copilului cand a venit mosul. Au mai venit ceva prieteni pe la noi, da nu m-am stresat cu foarte multe mancaruri si nici nu am exagerat cu nimic. Am citit in schimb pe aici cu nesat ce de bunatati ati pregatit voi
si spun sincer ca o salata de beof as fi mancat si eu, dar nu am facut bineinteles.
Azi sunt si eu in gasca racitelor si ma simt de parca m-ar fi calcat trenul
Nu stiu cum am reusit chiar asa sa ma potcovesc. Toate cele ma dor, dar macar bine ca nu am febra si cel mai important ca juniorul e si el bine deocamdata.
Am vazut ca strangeti poze cu burtici - eu am fost mai rusinoasa si nu am pus pana acum. Nici nu prea am singura sa mi se vada burtica, doar cu juniorul in brate.
Am citit cu strangere de inima despre Dianami si Andra si ma rog pentru ele si bebelusii lor sa fie puternici si sa reziste inca un pic. Sper sa le faca bine gandurile noastre bune.
Va imbratisez cu drag,
Mami
24+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Mi-am schimbat si semnatura
Phoaaa ce repede trece vremea!
Mami
25+
si Victor (31.08.2007)
atb spune:
Salutare si de la noi! Ufff ce repede au trecut zilele astea... Joi si vineri am fost tot pe drumuri iar de sambata pana azi am tot lenevit in casa, azi doar ce am iesit la o runda de cumparaturi.
Oana, pe 23 (miercuri) te-am vazut in Mall, te indreptai spre intrarea in Auchan cu sotul, eu coboram pe scarile rulante de la parcarea de la etaj dar eram cam departe sa strig dupa tine, asa ca doar te-am admirat de sus. ![]()
As vrea sa fiu mai activa dar am niste dureri groaznice de coloana si nu pot sta prea mult la calculator, chiar si acum imi vine sa urlu, nu-mi gasesc pozitia. Voi va confruntati cu asa ceva?
Am pus si eu o poza pt montaj din cele mai vechi, nu mi-am facut poze zilele astea, doar una am in care e si Nicholas dar nu e prea clara. Daca apuc sa fac alta zilele astea o schimb.
Sunt mereu cu gandul la Dianami si Andra, sa dea DD sa stea bebeii cat mai mult acolo in burtica!!!
Ioana_fota, bine ai venit printre noi! sarcina usoara si bebe la termen!
De azi am intrat si eu in trimestrul 3!!! Doamne ce repede trece vremea, nu-mi vine sa cred!
Adriana
28+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
sensibila spune:
Buna burtici !
Dam si noi un semn de viata dupa o saptamana.
Suntem foarte bine, mai ales ca astazi facem si noi 30 de saptamani.
Am ajuns super bine in Bucovina si aici rasfatul e in toi.
De Craciun nu a fost zapada pt ca s-a topit cu o zi inainte, dar duminica a nins si e superb acum.
Liniste, zapda si oameni primitori.
Sper ca, Dianami si Andra gravidutele cu ceva probleme sa treaca cu bine de ele si sa mai tina ceva bebei la caldurica.
Si gravidutele racite sau bolnavioare sa se insanatoseasca repede.
Pup toate burticile si minunile din ele.
Ahh si inca ceva.
La multi ani cu intarziere dar din tot sufletul tuturor celor care poarta numele de Stefan sau Stefania.
e in burtica
+30 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
ioana_fota spune:
Buna dimineata fetelor va multumesc de primire.Eu de kg nu mai zic nimic ca vad ca voi despre asta vb acuma
eu mai am nitel si fac 28 sapt si acum vreo 2 sapt aveam 57 kg deci pertotal 7 kg luate dar in penultima luna am luat 4 kg si ma certat rau de tot doctora asa ca apoi cand am fost pe 7 dec la control mai luasem doar 1,5 kg
.Ma bucur ca atunci am facut 4D si bubulina mea era bine, sg noastra problema este ca nu prea am lichid si sta inchesuita , din cauza asta nu am putut sa o vad asa bine dar ma bucur ca e sanatoasa si asa sa ramana pana la sf.Mai mergem pe 11-12 la control si noi sa vedem cum stam,din aceasta cauza mi s-a spus ca o sa nasc si un pic mai devreme si e posibil sa fac cezariana.Eu sunt la d-na dr.Belcin si o sa nasc la Medgidia.Pacat de maternitatea care o avem la Mangalia ca doctorii.......
Oanaiacovita te rog sa-mi spui de ce date anume este nevoie ca nu stiu
.Eu una ma bucur ca pana acum nu am avut probleme cu sarcina:nici greturi,nici dureri,nici pofte.Multumesc celui de sus.
Va
si vb mai incolo.
27+
Alexandra
ate_09 spune:
buna dimineata si bine v-am regasit dragelor!!!
Alaltaieri ne-am intors si noi de la mangalia...am petrecut foarte frumos, desi 3 zile au trecut foarte repede..pana ne-am dezmeticit a trebuit sa ne intoarcem.
Saptamana asta sunt in concediu de odihna si e asa de bine acasa
.....apoi mai merg o saptamana la birou si gataaaaaa!!!!
Bebe este foarte saltaret si abia astept urmatorul control din ianuarie sa vedem ce mai face el pe acolo.
Am citit despre fetele noastre cu probleme..doamne ajuta ca bebelusii lor sa mai stea la caldurica la mami in burtica. Oana multumim ca ne tii la curent cu vestile despre ele! 
Oana am pus si eu sapt trecuta pe contul comun vreo 2 poze cu burtica..poate alegi tu una pt montaj. O sa mai incarc si astazi cateva dar inca n-am reusit sa descarc nimic din aparat.
ioana_fota bine ai venit la noi la odisee!! Si eu sunt din mangalia desi acum locuiesc la bz...cine stie poate ne cunoastem. Intra mai des la noi sa mai povestim!! Sa ne spui si datele pt listuta..DPN, data nasterii tale, ultima menstruatie etc.
asteptam un
29+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
liliana_28 spune:
Buna dimineata dragi mamici!!!!!!
Va citesc in fiecare zi dar nu apuc sa scriu.
In primul rand vreau sa urez tuturor mamicilor LA MULTI ANI!!! Saprbatori fericite si sa de DD sa aveti bebelini sanatosi si frumosi!!!!
Eu raportez niste arsuri groaznice, o bebelina fff agitata ca seara nu ma lasa sa dorm, dureri de oase cat cuprinde.....din astea. Pe 13.01 avem intalnire cu bebelina.
De Craciun nu am facut mare lucru, am stat acasa si ne-am indopat cu sarmale (ca le mananc de parca nu am vazut in viata mea asa ceva) iar de Revelion probabil o sa facem acelasi lucru. Nu avem planuri asa ca......acasa cu familia.
Ma gandesc zilnic la fetele noastre cu bebelini grabiti si ma rog la DD sa le ajute sa fie totul ok.
De pe 04.01.2010 intru in prenatal asa ca am sa ma linistesc si sper sa revin mai optimista ca sunt cam in galeata.
va pup.
P.S: mai acu cateva capitole cerusem si eu ajutor cu un dezinfectant f bun. Inca astept sfaturi ca simt ca spirtul nu face fata asa cum imi doresc.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
27+
Maria Madalina
Lindal spune:
Buna fetelor!
V-am citit, am vazut pozici, am pus si eu poze noi aici plus una pt montaj. Raportez si eu arsuri/aciditate la stomac, mai ales seara si sangerarea narilor cand imi suflu nasul (cu gingiile n-am probleme). Nu stiu ce-am mai vrut sa spun, sunt cam adormita, revin daca imi amintesc. Va pup.
24+ cu
Matei
Pictura pe sticla
Poze
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Inca nu am un plan stabilit pentru ziua de astazi, dar s-ar putea sa iesim nitel, asa ca, scriu si eu putin inainte de-a ma apuca de ceva activitati care sa ma fure din fata calculatorului.
Azi-noapte aveam niste arsuri urate de tot. Am stat treaza vreo 2 ore si deabia spre dimineata am mai atipit nitel. Acuma mi-e somn.
LILIANA - Intrebai de un dezinfectant. In afara de spirt, care ti se pare ineficient poti folosi cu incredere CLORAMINA. Sa ceri de la farmacie claramina pentru obiecte, pentru ca mai exista si din cea pentru tesuturi (care se pune pe piele). Iar prin interiorul toaletei poti turna efectiv clor (are efectul de-a arde, deci de-a curata).
Eu am luat la scurt vreo 10 kg in plus. Nu mai conteaza de unde am inceput si cat am acuma. Sunt mare si umflata si ce este mai nasol, ca burtica sta mai jos decat cu Dami si ma apasa pe vezica, de-mi da in permanenta senzatia de mers la toaleta. Asta ma incurca rau pentru ca nu prea pot merge mult fara sa caut o toaleta, chit ca nu fac cine stie ce.![]()
Fetele...am si eu o intrebare indiscreta...voi cum stati la capitolul...
Ca la mine e cam aiurea, ca sa zic asa, daca la inceputul sarcinii preferam sa dorm sau sa fac orice altceva numai asta nu, acuma a venit randul sotului care ma vede ciudata si nu prea-l mai inspir. Ma rog, nu sunt genul lui, asa... Kinder surprise... o avea el fantezii, dar nu cu femei gravide![]()
![]()
![]()
Cristina +22
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
ella felicitari pt rezultatele la eco si pt doctorul la care mergi, din ce spui, e foarte clar si seamana mult cu aici
selina 
liliana pt ce anume dezinfectant? pentru ceva rani sau pt casa?
ioanafota pai tu ai pus putine kg , nu ai de ce sa te plangi:)
miria eu de cand am ramas gravida cred ca am mai facut sex o data sau de doua ori, demult de tooooot :))) noi avem chef amandoi , dar diferenta asta intre sarcini si sangerarile si durerile de la inceput m.au facut sa.mi fie frica si cred ca si lui, din partea mea sa se rezolve cum poate
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE