Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

pupici la butici (ha,ha,ha rimeaza )

BABYANGEL eu am intrebat dr ieri de durerile de jos si mi-a zis ca e normal pt ca s-a intors bebe cu capul in jos spre iesire si apasa acolo. dar e normal.si mi-a mai zis o tipa ca a patit la fel. nu te ingrijora,pt sapt noastre e normal.

fetelor ,eu am intrat in priza.m-am apucat cu zor sa fac putina curatenie.baile astea ma omoara .
ma duc sa incep sa dansez cu aspiratorul.

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Noi nu vom sta acasa de revelion ca ma gandesc ca oricum la anul o sa stam cu bebeloiu acasica. Mergem la niste prieteni, care stau exact in blocul de langa noi, asa ca dc ma simt obosita ajung imediat in patutul meu. Pt acasa am facut salata de boef, (toba o sa iau diseara de la mama, piftie imi aduce soacra maine), pulpe de pui in bere, carnati de casa "prajiti" la cuptor (doar asa ii pot maca, altfel ma arde rau stomacul), si ....mancarica de castraveti acri cu carne de porc. Cum mi s-a luat de toate mancarurile, mi-am adus aminte de mancarica asta pe care o facea bunica, si m-am gandit ca o sa ne pice taman bine, fiind acrisoara. Nu am facut niciodata, si inca e la cuptor...sper sa iasa asa cum imi amintesc eu de ea. Maine dimineata mai fac tiramisu Ellei si gata

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

24+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Irina (Yaia) am adaugat eu poza la albumul creat special pentru montaj, de unde o preia Oana; m-am gandit ca e frumos sa fim toate in album.

Mersi mult , eu am scapat postarea cu albumul si am vazut doar un raspus dat cuiva cu adresa comuna de mail.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vad ca iar ati intrat in priza cu pregatelile. Eu nu mai fac nimic de mancare pt ca nu se maannca. Toata mancarea de la Craciun e neatinsa, sau foarte putin am mancat din ea. Deja imi fac cainii din cartier statuie.

Acum calc si mai incolo poate fac curat, daca nu maine dim. Nu ma mai agit.

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ma bag la capitol nou.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Rebiana 27 m-am dus iar la profil si am mai facut cate ceva si cred ca s-a activat PM .Fetelor dar chiar ati intrat in pregateli , eu mai am mincare de la craciun fac doar niste friptura maine si atat.Am spalat azi ma apuc acuma de curatenie si cam gata,e cel mai bine acasica o sa pap cand ni se face fomica,nanel cand o fi si gata o sa intram si in noul an.Spor la treaba.Sanatate multa la toate gravidutele si toti bebeii.
27+ Alexandra

Mergi la inceput
Mergi la inceput