Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
Honey, Dayanara
..mersi...ideea e ca suport orice, daca stiu ca nu e anormal...Chiar ziceam sotului, ca mai am doar 2 luni si un pic de schimbari fizice, dupa care totul revine la normal..nu-mi vine sa cred!
Aster felicitari pentru bebelina...cred ca odiseea noastra se incadreaza la" mame model si bebei grasuni"
- bine eu fac o ramura aparte: " mama grasuna, bebe grasun"![]()
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 30 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
nibi_niki spune:
Neata si de la mine.Anca stai linistita cu durerile de "duda" ca sunt normale in sarcina.Nu le-am experimentat pana acum.Doar spatele ma mai doare daca stau prea mult pe scaun sau in picioare.
In schimb am alta problema de cand sunt insarcinata:am devenit foarte zgarcita.Nu ma mai recunoaste sotul.Ii vine sa-si faca cruce cand ma vede...cred ca se roaga la DD sa ma tina asa
.
29+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
ellanik spune:
Nibi_niki important e sa nu fie sotul zgarcit cat esti tu gravida.
Fetelor eu cred ca sunt unicat.De ieri iau fier.Si....surpriza...ca tot ziceam eu ca bag fier si scot fonta pe dorsal....m-am deranjat la burta.Si mi-a zis dr ca asa se poate intampla.Eu nu sunt suparata oricum ca si-asa ieseam cam greu.![]()
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Ramy77 spune:
Buna fetele si de la mine,
Babyangel, durerile de "duda" pe care le experimentam unele dintre noi, printre care si eu, m-au speriat la inceput,dar am inteles ca sunt normale pt perioada asta a sarcinii. Acum m-am mai obisnuit, dar durerea e nasoala rau, mai ales cand ma ridic din pat sau ma intorc de pe o parte pe cealalta imi vine sa
nu alta.
Am si eu o intrebare, ce aperitive mai pregatiti de Rev? ca eu nu prea am idei, clar ca mi-e mintea impartita
.
Ioana Fota bine ai venit in clubul nostru, bebe grasunel si la termen iti doresc si eu.
Rebiana, vad ca amandoua avem doctori optimisti,care cred si vor sa ne scoata firul cat mai tarziu, sa dea Domnul sa aiba dreptate si sa nu avem probleme. Am mai auzit si eu ca au fost cazuri in care din cauza cerclajului s-a rupt colul, dar ma gandesc ca daca dr. zic ca e ok, asa o fi. Chiar nu vreau sa adaug un morcov in plus la cei deja existenti
. Hai sa fim si noi la fel de optimiste ca doctorii nostri
.
Ma duc sa dau o raita prin camara si frigider, poate imi vine vreo idee de bucatarit.
Va
, pe mai tarziu
Ramona, 29+
Briana-Maria
oanaiacovita spune:
Salutare si de la mine!
Is cam nauca de cap, am cam terminat treaba, merg sa iau tortul ca de data asta l-am comandat, ca nu mai aveam chef de facut tort.
Musafirii mi-s pe drum deja.
Pana acum am pentru montaj 23 de poze, va rog sa mai trimiteti cine nu a trimis.Suntem 100 si ceva de burticute, deci ne mai trebuie poze.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Ramy, iti zic eu ce am facut ca sunt gata cu aperitivele:
ton cu maioneza
piept de pui cu maioneza
oua umplute
snitele
chiftelute mici si rotunde
racituri(piftii)
Am cumparate toba si leber si pastrame chestii de dimineata.
Am facut ciorba de perisoare, am cumparata friptura si carnati sa fac si peste pentru noaptea de Rev.
Cam atat.![]()
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ramy77 spune:
Oana,
mersi de "meniu" oua umplute, piftii si snitele am facut si eu, dar nu mai stiam ce sa adaug, tonul si pieptul de pui cu maioneza chiar e o idee buna, pt ca n-am facut nici de Craciun si acum nu mai vroiam acelasi lucru.

Ramona, 29+
Briana-Maria
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Am trimis si eu poza pe contul comun de gmail.
Am vazut si pozele de la celelalate fete:) Cred ca o sa iasa f misto montajul!
Eu tocmai m-am intors de la coafor! Ma simt minunat:)
Trebuia sa fac eu mai desc chestia asta!
La multi ani cu sanatate, cu bebei frumosi si sanatosi!
Sa ne auzim cu bine in 2010!
Va pup, Gaby
In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Eu m-am apucat de azi sa fac mancare: o tava cu friptura de porc, o am in cuptor (de Craciun nu am facut), una de carne de vita si una de pui.
Legumele pt salata beouf sunt fierte, inclus carnea, urmeaza sa le toc..si cam atat. Sarmale mai avem , mai ales ca nu am stat acasa..iar toba, lebar, caltabos, le avem cumparate.
Maine voi face paine..
Aa...mai am de sters praful, iar sotul sa aspire, dupa ce termina cu glafurile la usa si geamul pe care le-am pus.
In rest voi incerca sa ma odihnesc cat mai mult, daca nu ma solicita Ioana la diverse jocuri..etc.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ioana_fota spune:
Lindal eu merg pe 7 ian la viza si vreau sa vb cu sefa de aici de la somaj ca e f de treaba eu am lucrat cat de cat cu astea dar nu le stiu f bine.Vreau sa o intreb sa vad daca fiind in somaj imi pot lua doar alea 42 zile dupa ce nasc daca pot ramane in continuare cu indem de somaj.Pt ca ma gandesc ca daca iau prenatal ala e 85% din sal min pe economie si cred ca si bani ca e mai putin decat indemnizatia pe care o iau eu acuma.pe 7 aflu sigur cum e mai bine si te anunt.eu acum iau 500 ron somaju nu stiu cat iei tu.Mai vb , te tin la curent.Am si eu o rugaminte la voi sa-mi dati Id si parola pt gmail sa pot pune si eu poza.Mersi
.
27+
Alexandra