Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
Delia13 spune:
salutare burticute! am intrat sa va salut si nu am apucat sa citesc decat 3 pag. ca m-a luat un soooom. OANA, multumesc ca mi-ai pus poza sunt sigura ca ai ales bine
. Am retinut si de ELLA, ca bebeGeo e un grasun
un
din partea mea si felicitari ca ai pus doar 1 kg intr-o luna cum ai reusit?
.Si la mine bomboanele Raffaelo sunt preferatele mele si acu ca tot a fost Craciunu am mancat 2 cutii![]()
, da gata acu nu mai mananc
. mi se inchid ochii nu mai pot sta, am schimbat poza la semnaturica am pus una recenta cu burtoanca
va pup si noapte buna
Delia13 29+
David Andrei
http://good-times.webshots.com/photo/2459492880105762323diMtVb
ioana_fota spune:
rebiana27 am intrat in contul persona; dar nu am gasit nimic de genul PM
.Ma oftic ca te stresez dar nu ma pricep deloc.Am cautat pe acolo si am completat cam ce am gasit pe acolo.
27+
Alexandra
honeybaby spune:
Rebiana - bine macar ca azi ai mancat.
Eu am mancat un pic de supa si am senzatia ca am baut tuica pe stomacul gol. Ma ia cu calduri, traspir si ma ia cu ameteala si jur ca nu am pus alcool in supa.
Oare astea sunt arsuri.
Roxana- nu plecam noi asa usor![]()
Delia- imi place cum esti mereu zambitoare. As vrea si eu sa port rochite si cizme dar sunt tare friguroasa si imi ingheata picioarele imediat.
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
selina-d spune:
Ma stradui sa recuperez si eu ce ati mai scris azi. Ma simt la fel de rau ca ieri si toata ziua am avut de umblat pe coclauri si prin service cu masina
Acolo la service am asteptat cam mult si mi-a fost cam rece, drept urmare ma doare gatul mai rau
Acuma sug o pastila de vitamina C cu propolis si sper sa ma ajute cu ceva.
Am pus si eu o poza in album. Nu se vede f bine burtica, dar altfel nu am. Am cam evitat sa imi fac poze ca ma simt tot muma padurii si parul ma enerveaza la maxim ca nu am voie sa il vopsesc. Asta e. Macar juniorul e frumos ![]()
Ce m-am distrat Ela ca i-ai zis lui bebe Geo dl. Bilutza. Asa ii ziceam si noi la Victor cand era in burtica inca de mic cand uterul dimineata era mai ridicat de vezica si apoi se rostogolea la loc. Apoi cand am aflat ca e baiat - doar nu o fi Bilutza fetita! si vreau sa iti zic ca si in ziua de azi ii mai zicem asa
de alint de multe ori. Felicitari de grasunel 
Roxana 
Oana multumim ca te ocupi de colaj
esti o scumpa si jumatate 
Rebiana ai grija sa nu te prea obosesti. Nu te ajuta cand ai contractii sa stai culcata pe o parte si sa respiri adanc si lent in burta. Si sa nu iti mangai burtica atunci, numai sa tii mana pe ea. Sper sa nu se agraveze 
Diana, Andra va tin pumnii in continuare.
Si daca vorbeati de kile, cred ca am colectat si eu vreo 6-7 pe burtoaca imensa.
Aaaa si ma tot plangeam ca bebe e cam cumintel
acuma de ieri parca e in masina de spalat
cand cu picioarele in sus (si atunci simt zdravan) cand in kiloti. Si il simt si mai puternic deja. Sa vedem pe 7 ian cand am eco cum stam. Berbantu ma nerveaza ca nu vrea sa discutam de nume la copil. Asa m-a tinut si data trecuta pana cu 3 saptamani inainte sa nasc. Daca il intreb zice ca el deja are nume pregatit ( al lui propriu cu junior in coada
bineinteles). Fix asa mi-a facut si data trecuta.
Va pup si va doresc noapte buna 
Mami
25+
si Victor (31.08.2007)
asteropipan spune:
eu sunt pe baricade aici
m-a luat foamea si ma gandeam sa o potolesc cu putina supita.
ELLANIK , REBIANA, HONEYBABY , RAMY 77, OANA, IOANACT ,INA 3040 , NIBY_NIKY multumim pt felicitari si va astept si pe voi cu vesti cel putin la fel de bune ca ale noastre. va pupam.
IOANACT - da exact asa a spus dr.si eu la fel simt ,zici ca am febra musculara intre picioare
si a mai zis sa ma ingrijorez numai daca se intareste burtica la cate 15min mai mult de 2 ore. in rest e normal sa se mai contracte cateodata.
sper sa ma ia somnul dupa supita ![]()
29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
ioana_fota spune:
Neata fetelor
.Bubulina mea ma trezit pe la 6 dim sa papam si apoi pe la 8.30 am atipit pana ma trezit un carcel super naspa.
Sper sa nu mai am asa ceva dupa ce oi incepe sa iau calciu.Vb mai tarziu
.
27+
Alexandra
babyangel spune:
Buna dimineata burtici,
Mi-am pierdut si eu bunul obicei de a ma trezi de dimieata, si nu prea imi convine..dar e sotul in concediu si nu se trezeste nimeni foarte devreme![]()
Ella si Child, va felicit si eu pt vestile bune de la eco...tot asa sa o tinem toate pana la 40 de saptamani
Bun venit Ioana-fota, si sa ne bucuram impreuna pana la sfarsitul sarcinii de fiecare detaliu despre bebe![]()
Intrebareeu de 1-2 saptamani am niste dureri groaznice de..."duda"( vorba lui Honey), si la fiecare schimbare de pozitie sau miscare imi vine sa ma urc pe pereti..Ati intrebat careva vreun dr. daca e ok? Sau care e cauza?
Am incercat sa gasesc o explicatie pe net..dar..nimica..
Ce o fi oare??Ma gandesc ca nu e vreun semn de nastere prematura, nu?
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 30 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Neata si de la noi !!
Anca - nu mai stiu cine a intrebat la dr si i-a spus ca e normal. Stai linistita ca nu nasti premtur
Ma duc ca am o treaba cu oala de supa... a doua oara pe ziua de azi.![]()
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
babyangel eu am durerile astea de pe la 17 saptamani sau cam asa ceva si inca n.am nascut :)) dar oricum sunt tare nasoale, mai ales cand ma intorc in pat sau cand ma ridic
de ieri cel mai tare ma doare spatele si se lasa pe picior ...
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Lindal spune:
ioana_fota, in primul rand bine ai venit printre noi! Am citit ca esti in somaj, in aceeasi situatie sunt si eu, asa ca vroiam sa te intreb: iti pui actele pentru concediul prenatal? Si daca da, ce anume iti trebuie. Vad ca ai 27 de sapt., parca de la 28 sapt e ok, ca sa-ti ramana cele 42 de zile minim dupa nastere.
Mai sunt si alte fete in situatia asta? (Daca nu, putem muta discutia pe PM)![]()
24+ cu
Matei
Pictura pe sticla
Poze