Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
ellanik spune:
Multumesc fetelor pt felicitarile pt dl .Bilutza.Maine mergem si noi la analize.Eu stiam ca durerile dintre picioare sunt de la faptul ca se largesc oasele ca sa iasa bumbagel.Azi a nascut prietena mea , nasica lui bebeGeo o fetita si a nascut natural cu epidurala si mi-a zis ca nu a simtit nimic si ca in felul asta mai face un bebe.![]()
Alina2 fetele trebuie sa fie mai delicate, mai suple.Felicitari.
Child felicitari si voua pt voinicel.
Honey asa am zis si eu ca iese bebeGeo tot numai muschi ca doar se antreneaza pe ficatzii mei ...ma boxeaza!!!
Dayanara 
Castelana
Rebiana eu zic sa mai lucrezi la capitolul autosugestie si sa vb cu bebe sa mai stea.Daca tu iti fixezi un termen asa trebuie sa iti iasa.Vei vedea ca functioneaza!
Aseara am asistat la o scena trista cu dna dr :o fata in 20 de sapt cu sarcina gemelara , ii ceda cerclajul si i se vedeau membranele prin firul de cerclaj si bebicii....Si dr era trista ca nu avea sperante ca s-ar putea face ceva.
O veste buna: o aica de-a mea a facut pana acu nu stiu cate inseminari cu donator si luna asta a facut asa...mai mult degeaba o inseminare ca erau vreo 500 de mii de spermatozoizi adik fff putini si a ramas gravida!!!Deci exista si minuni de sarbatori.
Andra si Diana tinem pumnii!(si sa stitit ca noi avem pumni tari si puternici)![]()
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
Eu cred ca am ramas gravida din nou..

. altfel nu pot sa-mi explic greata asta insuportabila.
dupa ce ca puteam sa mananc doar supa de legume si paine ( rar cu unt, si nu orice unt) acum nu mai merg nici astea. Am bagat cu greu o cana de supa ( eu beau supa din cana
). Sunt usor de intretinut, doar la apa fac ravagii.
asteropipan, Chield- fericitari pt vestile bune de la eco.
Ella- fericitari nasei lui bbGeo si prietenei gravidute.
Graviduta cu gemeneii poate acum e ok, asa cum este si Andra. Vb ta se intampla si minuni
.
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Eu cred ca am ramas gravida din nou.. ![]() ![]() . Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |

roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
stefimic spune:
buna seara dragele mele gravidute, sper ca sunteti bine, noi suntem plecati la mama unde voi. nu avem calculator, acum am intrat un pic la laptopul soramii, pentru ca mi se facuse dor de voi.
am citit pe sarite, voi recupera cand ajungem acasa.
am citit insa de ANDRA si de DIANA si sper ca sunt bine si bebeii vor sa mai stea un pic.
noi suntem bine, suntem in saptamana 33, ne miscam din ce in ce mai greu, am inceput sa obosesc foarte repede si am inceput sa iau mai mult in greutate, am ajuns la 10 kg pe plus.
multumim pentru urarile de SF,STEFAN, sunteti tare dragute.
acum va las, ma duc sa fac baie prichindelului si apoi si eu sa ma bag la patut, va pup si sa aveti o noapte linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
32+
IOANA
Rebiana27 spune:
Alina2 felicitari pentru grasunica!
Multam' pentru cuvintele tale! 
Alina 
Denisa ne luam de cate o aripa una pe alta ca si eu sunt in aceeasi stare de vreo saptamana... azi am reusit sa mananc cat pentru alte zile.
Ella felicitari pentru fetita nasei (nasica mica) si pentru prietena ta graviduta! Ma autosugestionez, asta imi ridica mult moralul!
Imi pare rau pentru gravdiuta cu sarcina gemelara si sper sa faca Dumnezeu o minune si in cazul ei! 
Cata (stefimic) esti bine cu 10 kg la 33 de saptamani... eu declar aproape aceeasi cantitate la doar 28 
Roxi am trimis mamei poze cu ceea ce as vrea eu de la kiabi si sper sa gaseasca, mai ales ca mi-a zis ca au kiabi in MN4 si e f aproape de ei. M-a atras sacul de dormit si un prosop de baie... deocamdata.
Ramy dr mea e fix convinsa ca scoatem firul cat mai tarziu cu putinta.. dar asta pentru mine devine o grija in plus pt ca am o colega la "Clubul scutecelor" careia firul de la cerclaj a reusit sa-i sectioneze putin colul atunci cand s-a rupt. Dr ei o programase sa-i declanseze nasterea luni si bebelusii au fost mai grabiti (au ales sa vina sambata). Cu Dumnezeu inainte! Sa ne rugam sa ne pastram mandrele cat mai mult in burtica! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
denisa, rebiana felicitari, dar sa nu va mutati la alta odisee :)))
rebiana ma bucur ca a gasit mama un kiabi aproape, sacu si prosopul sunt ok, dar la hainute ei le fac mai mici, de exemplu ivan are pantaloni de la kiabi de 5 ani! pijamale, body din astea cred ca de la 3 luni ar fi ok , pt ca cele de 1 luna sunt prea mici
prosop am sa iau si eu de acolo, pt ca are si o manusa pt spalat din acelasi material :)
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioana_fota spune:
Am si eu o rugaminte la mamicile care mai au bebei, sunt la primu bebe si chiar nu stiu ce sa cumpar, in afara de patut, carucior care deja le-am luat nu prea stiu exact ce sa iau ca asa sunt f multe dar macar un strict necesar ca nici posibilitati f multe nu sunt
.Eu sunt in somaj ca acum vad ca e cam la moda din pacate 
o seara buna tuturor
.
27+
Alexandra
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara denisa, rebiana felicitari, dar sa nu va mutati la alta odisee :))) rebiana ma bucur ca a gasit mama un kiabi aproape, sacu si prosopul sunt ok, dar la hainute ei le fac mai mici, de exemplu ivan are pantaloni de la kiabi de 5 ani! pijamale, body din astea cred ca de la 3 luni ar fi ok , pt ca cele de 1 luna sunt prea mici prosop am sa iau si eu de acolo, pt ca are si o manusa pt spalat din acelasi material :) roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Nu-i bai.. ca daca se duce mama ea are tendinta de a-i cumpara lui Luca lucruri pe care sa le foloseasca anii care vin, convinsa fiind ca pentru anul in curs ii cumpar eu tot ce trebuie. Asa va proceda si pt bebelina. Daca totul merge bine, la vara ne imbarcam cu totii si mergem 2 saptamani in Spania si fac eu ravagii :))
Ioana_fota intra pe gmail, pe contul nostru comun si in Docs gasesti doua liste cu cele necesare pentru bebe.. Tu decizi ceea ce ii vei cumpara din cele scrise acolo.
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
ioana_fota spune:
rebiana27 am incercat sa intru pe gmailul comun si nu am reusit
.Daca ma poti ajuta un pic sa-mi spui cum sa fac ca nu cred ca am facut ce trebuie
iti multumesc.
27+
Alexandra
Rebiana27 spune:
Ioana activeaza-ti PM si iti trimit parola pentru cont. Userul este "sclipiciosi2010"
PM activezi de la Profil personal.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!