Ce reprezinti?
De doua zile ma framinta o intrebare. "Ce reprezinti pentru un om, care asteapta primul minut al zilei tale de nastere, sa-ti spuna PRIMUL 'La Multi ani', dar evita sa te intilneasca?". Poate ma ajutati sa gasesc raspunsul.
Raspunsuri
maudi spune:
Leda, ai ales un nick inspirat si daca e vorba despre ziua ta, iti urez La Multi Ani cu fericire multa si sanatate.
cat despre intrebarea ta, de ce nu i-ai adresa-o chiar lui mai intai? ;)
Cristina spune:
Leda, la multi ani. stiu despre ce vorbesti...sau cred ca stiu. Cred ca-i este frica de ceea ce ar putea sa fie. Reprezinti... visul ...?
maudi spune:
deci e ziua ta, da? yuhuu, pai atunci e moment de sarbatoare, nu lasa pe nimeni sa-ti intunece petrecerea! focuseaza-te pe ce reprezinti tu pentru tine, si altii pentru tine. lasa-l pe Domnul Fricosel, care a n-a avut inima sa nu iti faca urarea, dar l-a lasat curajul cand a fost vorba de intalnire ;) asculta la baba batrina aici: nu te mai gandi la el, nu azi. ce, e ziua lui sa-i faci un asa cadou: gandurile tale? nu. e ziua ta. fii frumoasa, straluceste, fii fericita si cu mintea numai la tine si bucuria ta, la planurile de viitor, la prietenii adevarati, la familie, bucura-te de cadouri etc etc. lasa ca problema aialalta o discutam maine, e timp destul pentru cazut pe ganduri si nici nu arde, nu? :)
pupici si numai bine si inca o data La Multi Ani din toata inima :)
lai spune:
Leda,
La multi ani!
Cred ca este un indiciu ca ai putea reprezenta destul de mult pentru el, ca se gandeste la tine.. Dar numai din aceste doua elemente ale ecuatiei (la multi ani/evitarea intalnirii) nu cred ca se poate trage o concluzie.. Pot fi multe motivele pentru care evita intalnirea desi tu esti prezenta in gandurile lui - poate fi legat de ceva ce s-a intamplat intre voi in trecut, poate fi legat de nivelul lui de incredere in sine, de incredere in oameni, in relatii, poate e timid, poate este o persoana rationala prin excelenta si considera ca nu este momentul potrivit pentru el sa aiba o relatie si incearca sa-si reprime sentimentele (dar nu reuseste intotdeauna)..
Bafta la dezlegarea enigmei!
Lai
radu_tud spune:
complicata problema!
intuiesc problema din spatele intrebarii tale!
iti place un tip care e foarte atent cu tine dar care nu "raspunde" asa repede la ceea ce iti doresti tu. Asa e?
Complicat!
Da un "semnal" mai evident la ceea ce iti doresti de la el si daca nici atunci nu reactioneaza, nu te incurca ca omul doar se joaca.
Noi barbatzii cautam inca locuri de joaca!
bafta!
leda spune:
Va multumesc si ma felicit ca am postat aceasta intrebare care ma macina. Jucarie, discipol, dragoste, la acestea ma gindeam si eu. Caut.... Multumesc pt urari si numai bine si voua tuturor, care sunteti atit de aproape.
mitub spune:
La multi ani!
Sa fii sanatoasa, iubita de cine vrei tu si cum iti place tie!
OOOfff, greu e cu dragostea asta. Eu zic ca esti o persoana speciala pentru acel cineva, sau macar vrea sa te faca sa te simti speciala. Ia si tu partea buna a situatiei, poate pur si simplu nu vrea sa intre peste tine si prietenii tai mai vechi chiar de ziua ta...
O sa vina vremea, eu asa cred.
Sa ai o zi super!
si nu te mai framanta! In fond, noi (de pe DC) am venit la intalnire
tora97 spune:
la multi ani Leda
asteapta finalul zilei.. poate vrea sa ti faca o surpriza... si de aceea acum tace...
apoi, tine cont de faptul ca ei, masculii is tare uituci!!! o fi uitat saracu! aminteste i...