Ce reprezinti?
Raspunsuri - Pagina 2
tutus spune:
Buna!
Toate cele bune, LA multi Ani si Dumnezeu sa-ti ajute ca visele sa-ti devina realitate!
Eu subscriu la ce a spus Maudi.
Toate cele bune pt aceasta zi speciala pt tine!
Pa pa!
tora97 spune:
a, uitam.. sa ti spun cum imi sarbatoresc eu zilele de nastere sau onomastice...
la vreo terasa cu prietenii.. iubirea vietii mele, nu este musai sa apara... uneori chiar ma simt minunat intre prietenii mei, care ma stiu de o viata si in fata carora ma pot comporta cum imi vine mie pe scufa, sa injur ca un birjar dupa 2,3 beri.... pe cind cu el de fataaa... mai pun perdeaua
si stii ce super este???? asa fac de vreo 3 ani.. si fiecare sarbatoreala este al naibii de misto!!!
iar daca apare si el, asta e! frumos din partea lui, insa nu il astept!
dezmatzeaza te!!!!!!!!!!
Cella spune:
quote:
Originally posted by tora97
la multi ani Leda
asteapta finalul zilei.. poate vrea sa ti faca o surpriza... si de aceea acum tace...
apoi, tine cont de faptul ca ei, masculii is tare uituci!!! o fi uitat saracu! aminteste i...
La multi ani leda,
Si eu sunt de aceeasi parere cu tora97. Oricum, asteapta putin poate te va surprinde daca nu, nu e baiul atat de mare. Pana atunci te poti intalni virtual cu noi, la un pahar de vin rosu, alb sau roze sa te sarbatorim.
Andrada spune:
La multi ani!
Dimineata nu-i un moment foarte romantic al zilei pentru multi.
Asteapta seara...
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
reiki spune:
Fetelor, tre sa lamurim ceva.
"De doua zile" deci ziua lui leda a fost cu doua zile inainte sa posteze. LA MULTI ANI! fericiti si plini de iubire! leda
La intrebare nu stiu daca pot sa raspund, poate ... sau poate....
Oricum e clar ca esti importanta pentru el, daca a asteptat primul minut al zilei tale de nastere sa iti spuna La multi ani! Poate a astepat de la tine un raspuns care nu a venit...
leda spune:
Da, ziua mea a fost pe 30, dar urarile voastre au facut sa se prelungeasca inca doua zile. Sunteti minunati si am baut un pahar de vin alb cu fiecare dintre voi. Seara? Am fost inconjurata de persoane dragi si m-am simtit bine, dar as fi vrut sa fim noi doi, sa povestim, sa tacem, sa ne privim si sa aflu: ce reprezinti...... Reiki, raspunsul il poarta in el de cind s-a uitat prima data in ochii mei.
iuliacm spune:
La multi ani leda, sa fii fericita si iubita!
La intrebarea ta:
Eu cred ca insemni forte mult pentru el, daca a steptat ziua ta de nastere cu nerabdarea. Dar poate ii e teama sa-si manifeste sentimentele sau se teme ca surpriza care a pregatit-o pentru tine nu se ridice la nivelul asteptarilor tale.
Cred ca trebui sa-l incurajezi un pic.
Succes!
Iulia