**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ma scoate din sarite un vecin..la apucat sa dea cu bormasina tocmai azi...si la ora 12 cand Eva are somnul de pranz.

Saracuta sa trezit brusc intr-un zgomot puternic si a inceput sa urle.....Nu imi e deajuns ca la fiecare 30 minute vin colindatorii cu plugusorul si trosnesc la bicele alea de imi pocnesc urechile..dar pe ei ii iert ca sunt frumosi .

Inteleg ca omul e la el acasa si e ziua si poa' sa faca ce vrea dar e totusi Ajunul Anului Nou si lumea sta sa se odihneasca, bebelusi dorm...in pana mea..unii sunt cam nesimtiti...ufff

Apropo..ce faceti maine noapte? Noi o sa petrecem in Bucuresti (dupa ani de plecari la munte) la niste prieteni. Mergem la ei la casa cu Eva si cu patutul si am de gand sa spargem sampania speciala pe care o avem si care costa cateva milioane bune..macar asa....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

pony-merele le pun intr-un vas yena fara capac si le las cam 10-15 minute la foc mediu

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna ziua tufa si mamici de tufa
suntem mucosi.....da tareeeee, mama masii de treaba...noroc ca s-a inventat batista bebelusului, ca altfel nu stiu ce faceam.
badurox, te-am luat, noi suntem dupa tine....avantaj noi ca "furam" de la cei din fata. si darius are cam aceeasi conformatie ca Iris...sincer mie nu mi se par slabuti deloc.
blanca....bate-l...eu stau la mama de cand am venit in rom si nu ezit sa atrag atentia celor ce ne perturba linistea la ore nepotrivite....atata timp cat eu nu ii deranjez nu vreau sa fiu deranjata...scorpie
maine seara las piticul cu mama si o tai in oras sa vad artificii si dupaaaaa, la beut si devorat....am facut un tortttttt cu ness si nuca, bestial...abia astept sa il pap
acu am o prajiturica in cuptor.....eu fac numa chestii carora le trebe timp sa se insiropeze, inmoaie....asta ca sa nu stau maine in bucatarie
pup, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,ufff,si vecinul deasupra noastra da cu bormasina...Incerc sa-l inteleg,sper insa sa respecte orele de liniste.....Eumanuela,sanatate la bb!Noi o sa stam acasa de revelion,sincer,nici nu-mi arde sa plec undeva..bb e mic,dependent de tzitzi,nu am cum sa-l las...maine bucataresc ceva,mi-e pofta de oua umplute....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am reusit sa pun si eu pozele de la Craciun in Picasa: http://picasaweb.google.com/cornelianis/2009Craciun#

Sunt multe din seara de ajun, cu Mos Craciunul nostru nu prea reusit , ca sa vedeti ce haos frumos a fost la noi .

Uitasem: Aniela, ti-am admirat si tie fetele! Vladimir, care de obicei se lupta cu tastatura cand il tin in brate la calculator, vroia sa muste din monitor de data asta . Cred c aa placut-o pe Ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

Am si eu vecin care foloseste bormasina la ore necuvenite dar il iert pt ca probabil pregateste camera bebeului care trebuie sa soseasca in curand. Pe Teo nu l-au trezit zgomotele facute de bormasina dar l-au trezit cetele de uratori. Saracutul nu prea stie ce se intampla desi mami ii tot explica. Si noi am inceput diversificarea si suntem incantati de noile gusturi. Eu am achizitionat un robotel special pt bebei cu steamer si blender (ma rog si cu alte functii ...) de la Brevi si sunt chiar incantata iar lui bebe ii place papica pregatita.
Cat priveste petrecerea de revelion noi o sa stam acasa cu bebicu anul acesta ( nu ca am avea de ales ). Teo e inca dependent de tatica si nu am incotro. Nu accepta laptic de la mami decat de la sursa naturala, asa ca....
Nu stiu daca ati putut deschide site-ul cu pozici, caci mami nu e asa priceputa. Daca ne-a iesit vom repeta figura.
Pupam intreaga tufa si pe mamicile din tufa.

mami de teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

Cornelia ai o familie minunata! E o incantare sa privesti fotografiile de la Craciun. Se vede ca sunteti fericiti. Cei mici sunt minunati iar zmeurelul completeaza de minune trioul.

mami de teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Gata,am reusit sa punem poze!
Daca vreti sa ne vedeti:
http://picasaweb.google.com/simina.cretu/RazvanAlexandru

Mamica de Razvan-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Buna seara de acum si de la noi. V-am spus ca noi ne trezim pe la 1 dupa-amiaza, deci ne intelegeti de ce intram asa tarziu. Apropos, fata mea s-a culcat la loc! Asa face, iar noaptea se culca pe la 1-2, dar asta e, n-am ce sa-i fac, degeaba incerc s-o culc mai devreme, ca nu vrea si pace.
Referitor la iritatia la fundulet, am observat si eu ca de cand ii dau morcov cu mar face bubite rosii intre bucisoare, dar ii trec repede. N-am avut probleme majore pana acum. Doar intr-o seara a facut mai multe pete rosii pe fund, butica si pe spate si m-am cam speriat eu un pic, dar i-am dat un strat subtire de elocom si i-a trecut pana a doua zi. Ea are dermatita atopica si am elocom in casa pentru orice eventualitate.
Azi am cumparat de la nestle orez pentru 4 luni si o sa-i dau diseara sa vad cum il primeste, ca pana acum i-am dat orez facut de mine in casa. Da cica asta e mai bun, ca e imbogatit cu fier si bifidus si nish vitamine, sper sa fie si bun la gust si sa-i placa. Sa stiti ca se vede si-n scaun influenta orezului: face caca mamaliga la culoare si ceva mai tare, ca de la mar era rosu si cam moale mi se parea mie. Imediat se vede si cand te gandesti ca nu inghite mai mult de o lingurita, doua...
Referitor la rochita de craciunita, multumesc pentru aprecieri. Croitoria e o pasiune pentru mine si-mi place sa fac lucrusoare din astea, chiar si pentru mine. Chiar m-am gandit sa-mi iau o masina de cusut si sa ma pun pe treaba mai serios, dk tot stau acasa in concediu. Timp as avea, ca Iris e cumintica, dar mai tre sa-l conving pe tati sa cumparam.
Cam asta deocamdata, va spun mai incolo sau maine cum a primit orezul asta nou.

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Va invitam si pe la noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146677

Sanatate multa la toti puiutii.

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...

Mergi la inceput