**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**
Raspunsuri - Pagina 8
pooh spune:
Danielle,frumoase-foc printesele tale!!!!Si ce mandra-i Ebonee de bicicleta cu FifiPogos,am vazut si pozele cu copilasii tai,ce finuta si gingasa e Ana!Iar bb e numa' bun de muscatCu kg eu stau foarte-foarte prost....vreo 11 fata de cum eram inainte de sarcina,si as mai scapa de cateva....Din 4 ianuarie la dieta cu mineMotana,ce comoara ai tu....E mortala cu marul in manutaTequilla zici?le putem servi cu lamaie si sare?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Pony,felicitari pt. 7 kg!!!Corinna, sa-ti treaca depresiile!Badurox,ce frumusica e Iris!!!iar tu tare priceputa esti,mie mi-e greu sa cos si un nasture.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
CRIXIA spune:
Pooh ma intelegi de ce intreb despre scutec inainte de diversificare, am trecut cu Alexia, ca si tine cu Timeea, si parca nu m-as grabi. Alexia primise san, am inceput la 6 luni, iar acum pediatra imi recomanda sa incep la 5 luni. hmm!!
Badurox si eu am lipsit o perioada, dar am revenit, macar citesc ce fac cei din linia intai ; nu te mai stresa cu kg, rochita facuta de tine e ff frumoasa( nu fac aprecieri false)(si eu ii mai cos Alexiei)....bine ai revenit!
Cornelia ce zici tu acolo, si noi suntem o familie de constipati, si la fel, cu Aptamilul nu au fost prb...brr, ma sperii!
Pony si Ana face asa cu biberonul, acum, o apuca bolborositul, suge si apoi scuipa, fara sa scoata bibe din gura, ba chiar vorbeste cu tetina in gura...
Va pupacim!
Cris mami de Alexia & Ana
daniela2880 spune:
Vrem sa atasam niste pozici. Speram sa si reusim. Pupici.
http://community.webshots.com/user/axenteelena?vhost=community
mami de teo
uliiasi spune:
Pup la zmeuricile mele dragi!
Am reusit sa deschid si eu calculatorul ieri la mama si am reusit sa recuperez ce ati scris. Ma bucur mult ca ati avut parte de sarbatori frumoase si linistite si sa Doamne sa ne aduca anul care vine multa sanatate si pace si liniste langa familiile noastre.
Noi am avut sarbatori cu peripetii, dar cu toate belelele pe care le-am avut tot a fost un Craciun extraordinar, David este un scump si jumatate, ne lumineaza fiecare zi.
Mai tineti minte nodulul ala al meu si faptul ca se inrosise si incepuse sa ma doara si incepusem sa ma ingrijorez? Ei.....nu era de la nodul, ci era o mastita de toata frumusestea, si cand mi-am dat eu seama ca de fapt era mastita, era 23 dec si gaseste un doctor daca poti. Dupa multe telefoane mi-a facut o prietena o programare la o dr la bacau care mi-a spus ca deja mastita e in faza de abces si ca e foarte posibil sa trebuiasca sa facem incizie. Mi-a dat sa fac un antibiotic injectabil (schiopatam 10 minute dupa fiecare injectie...) iar duminica pe 27 cand era ea de garda m-am dus la Bacau sa ma taie pt ca nu mai puteam, simteam ca explodezm se adunase atata puroi acolo ca daca mai statea o zi se crapa pielea ca sa iasa...Deci...am ajund la Bacau, dr mi-a propus anestezie generala, eu nu si nu, ca vreau sa ajung cat de repede acasa, asa ca mi-a facut xilina care a prins ioc cu tona de puroi si uite asa mi-a taiat ea canalele pe viu...o bucurie nu altceva. Apoi doua calmante in fund si acasa. Dar desi a durut interventia, dupa aia nu m-a mai durut deloc deloc, parca mi-a luat durerea cu mana. Ieri si alaltaieri am fost iar la Bacau pt schimbarea pansamentului, iar de azi imi schimba mama pansamentul si luni iar la control in Bacau. Am terminat antibioticele injectabile si acum iar pe gura antibiotice, dar totul e spre bine. Nodulul respectiv cred ca a favorizat mastita, desi nu e neaparat adevarat. Oricum nu am voie sa ma ocup de nodul sa-l scot cel putin o luna dupa ce se vindeca taietura de la mastita.
Partea buna e ca nu am oprit alaptatul niciun moment, pentru ca antibioticele alea cica se dau si la nou nascuti si mi-a dat voie sa alaptez. Doar cand eram plecata la Bacau mama si sora mea duceau tur de forta sa-l convinga pe David sa pape lapte praf. Greu domle cu el....urla ca din gura de sarpe cand simte lapte praf in gura, parca vrem sa-l otravim...Dar de alaptat alaptez in continuare, slava Domnului ca nu a trebuit sa intrerup. Cel putin o luna de-aici inainte o sa papam la san, desi sotul meu ma tot bate la cap sa intarc, are el impresia ca-mi face rau....dar nu stie el ca asta e cel mai bun lucru pe care-l pot face eu pentru bebe...
Una peste alta, am inceput si noi diversificarea, papa supa de legume la ora 13-14, ii place si deschide gurita ca un pui de vrabiuta care asteapta sa-i pice rama in cioc. Problema e ca cred ca am fost cam entuziasmata ca papa foarte bine si cred ca i-am dar cam mult pentru inceput si s-a constipat. Azi a fost prima zi de fructe, adica am inceput sa diversific a doua masa, cea de la ora 10, si i-am dat 3 lingurite de para care sper sa-l ajute sa se regleze. I-am pus de 2 ori supozitor cu glicerina, dar nu mai vreau sa-i pun. Oricum, ma bucur ca mananca, sper sa-l tina tot asa.
Am fost ieri in vizita la o prietena din Bacau care are 2 baietei, din care unul cu fix 1 an mai mare ca David. Si alerga bebeul prin casa de nu apucai sa-l vezi si chinuia de numa. Si ma gandeam ca peste 1 an, cu ajutorul lui Dumnezeu, exact asa o sa fie si David.
Am vazut multe, multe poze frumoase cu craciunei, craciunite, ajutori de mos craciun, care mai de care mai bolfos, mai vesel, minunat! Am facut si noi pozici, dar n-am avut timp sa le descarcam, mai incolo putin.
buburuza, nu mai tin minte exact, tu vroiai nr de tel al tipei cu orajelul? Hai ca-ti dau PM.
Va pupacesc pe toate, ce bine e cu voi.
Hug la toti zmeureii si zmeuricile!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
ElenaAl spune:
Buna dimineata si de la noi
si Andreea tot din categoria pana... la 4 luni jumate 5900 si 63 cm, ne-a pus sa incepem diversificarea cu 2 mese de cereale la 10 dim si seara si o masa de branzica calcica cu mar copt.Cereale mananca doar daca in ultimele 2 zile nu a mancat tipul ala,deci am 5 cutii diferite...marul copt cu branza nu il mananca deloc,ii mai fac si suc de morcov asta ii place mai mult.
revin cu pozici
Elenade Andreea -05.08.09
ElenaAl spune:
http://picasaweb.google.com/AndreeaAlifanti/SarbatoriDec2009#5419291395368538050
craciunita mea
Elenade Andreea-05.08.09
Simina1980 spune:
Salut fetele!
Intram si noi sa va spunem ca am inceput si noi diversificarea cu suc de morcov si piure de morcov si pastarnac.Ma gandesc sa adaug de maine si cartofi,ii place tare mult si deschide gurita ca un puisor cand vede lingurita.
Si noi am primit multe cadouri de craciun.........al meu pui de vreo 3 zile nu mai tace deloc,mai mult s-a invatat sa-l tinem in brate(de deh e mami in concediu) si tipa cand il las jos.
Giova,data nasterii mele este 11.09.1980-ptr listuta.
V-am mai spus ca va citesc de cand am aflat vestea cea mare adik de aprox 1 an si va cunosc pe toate insa nu prea am curaj sa scriu-mi-e teama sa nu incurc ceva sau sa zic ceva ce ar deranja.Oricum eu va multumesc ca sunteti aici caci f multe am invatat de la voi,din experientele voastre inclusiv cum sa incep diversificarea desi ramane la aprecierea fiecareia.
Va pupam pe toate.
Am trimite si noi poze dar nu stim cum!
Mamica de Razvan-Alexandru
uliiasi spune:
Iupiei! A facut kk!! O tona! Para a functionat la fix!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
liluc spune:
Badurox aceeasi problema o am si eu , suntem pe la sfarsitul odiseei si cam toate problemele sunt deja discutete si nu prea mai am cu ce nou veni. Cat despre greutate eu cred ca nu sunt motive de stres foarte mari, nici fetita nea nu e cu mult mai grasuta (la 4 luni avea 6 Kg si 60 de cm) si a zis pediatra ca e ok, sa nu ma ingrijorez.
Am admirat pozici cu zmeurici (asta e una din marile placeri ale mele ).. are tufa cu ce se mandri.
Ma intorc la bebe urlacios...
fericita de Cleo Marie (DN 20 aug)