**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**
Raspunsuri - Pagina 5
noce spune:
Hello, mamicutze!
Mama mia, ce-ati mai scris! Capitol nou, abia astept sa citesc. Si sa vad zmeuricile Craciunele. L-am imbracat si noi 3 zile pe Filip in rosu, a fost frumusel foc.
Noi azi am terminat Craciunul. Musafirii au curs garla, doua serii de fini, doua de bunici, acum am ramas cu cel putin 10 cutii de bomboane si un dvd recorder nou
Pentru noi acum incepe distractia
Deocamdata avem de recuperat cateva ore de parc. Tati e deja cu bebe la plimbare, ma grabesc sa-i ajung din urma. Am un chef de forumeala ...
Mami lui Filip, 1 august 2009
Cu carutul prin zapada
Anul asta, de Craciun, mai salvam un purcelus!
noce spune:
Cornelia, tare cu Stefan! Vad ca e taur ca si mine. Si ai mei au dus munca grea cu mancatul cat am fost la mama acasa. Sclifosita, mofturoasa, numai asa imi ziceau. Si cand am plecat de la mama la facultate ce am mancat? Numai dulciuri si fainoase. Asta imi place mie. Acum, de cand am nascut, mananc la pranz gogosele in parc sau produse de patiserie acasa si sunt foarte fericita asa. Nu simt nevoia de ciorba sau alte mancaruri gatite.
Iar sor-mea primul cuvant pe care l-a zis a fost bz, adica branza, se intindea dupa ea pe masa cand era bebe. De atunci si pana acum tot branza ar manca zilnic (exceptie zilele de post).
Mami lui Filip, 1 august 2009
Cu carutul prin zapada
Anul asta, de Craciun, mai salvam un purcelus!
adrianafedorca spune:
Motana e superba Daris, n-am mai vazut-o de mult ca mie tare greu imi merge netul aici la tara unde ne-am mutat, s-a facut frumoasa foc si e tare haioasa cu marul , maine o sa incerc sa-i dau si eu Anastasiei cred ca o sa-i placa tare mult avand in vedere ca-i mai iese un dintisor
Blanca am reusit sa vad albumul , scumpa foc Eva numai buna de pupacit
tanimi a mea se zgarie rau de tot daca nu-s pe faza sa-i tai gherutele si nu numai atat se trage si de par si dupa plange si iar se trage si tot asa
Dienutza asa am patit eu cu Cezar cand am incercat sa-i dau portocala, ii apareau bubite la gurita si pe burtica cum opream treceau, cum dadeau apareau
asa ca pana la 1 an nu i-am mai dat, dupa 1 an n-au mai aparut
cu papica ce sa zic , rabdare, nu tb fortat , o sa pape el
Giova multa sanatate
si Anastasia a racit
de ieri dimineata am vazut ca are ceva mucisori si spre seara s-au inmultit, azi e mai nasol, nu poate respira, se sperie cand ii aspir ufff..nu credeam ca o sa raceasca asa repede, de fapt a luat-o de la sora mea, asta e , trecem si peste asta
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
CRIXIA spune:
Bunaa!
V-am vazut, am vizionat fete cum se lupta cu marul, Craciunite...bebici frumosi!
Vroiam sa va intreb pe cele care au inceput diversificarea: reactiile in scutece??? S-a schimbat scaunul lui bb, arde funduletul? Se zice ca acum sunt scuanele mai acide, riscul de iritatii creste..
Cris mami de Alexia & Ana
ungaras spune:
adrianafedorca, Maria-Catalina are mucisori de cateva zile si am tot aspirat dar nu trec. Am fost la farmacie sa intreb ce sa ii mai fac ca nu putea sa mai respire noaptea si mi-au spus sa curat o ceapa, sa o sparg si sa o pun langa patutul fetei. Miroase dar zic ele ca merge treaba. Am uitat sa fac asa si a doua zi nu a mai fost cazul ca era mai bine. Poti sa incerci daca e rau.
De 2 zile doarme de la 9 seara pana la 7 dimineata. Acum are 4 mese pe zi dar ea e fericita, eu ce sa zic, m-am saturat de somn. M-am trezit cu sanii cat casa si uda toata de lapte dar am dormit.
fetele si zmeuricile. Citesc si iau notite cu diversificarea asta. O sa ne vina si noua randul.
pony spune:
Buna zmeurici,
Vroiam sa ii spun motanei ca are o fata tare frumusica.Mi-a placut si felul in care incerca sa pape bucatica de merisor.
Giova am inteles ca esti racita, sanatate multa
Blanca ce model ai tu acolo
elenada frumosi foc piticii tai.Cred ca esti tare mandra de ei!
adrianafedorca, sa-i treaca mucisorii Anastasiei
Crixia, scaunul lui bebe se schimba in functie de ce papa.Al meu, desi e constipat ca nu bea lichide, inca nu s-a iritat la fundulet, il dau cu o crema de la mustela care e foarte buna
unguras, la cate ore ii dai sa pape fetitei de iti ies 4 mese?
Eu de cand am inceput diversificarea nu am decat 3 mese
tanimi si raducu se zgaraie, eu ii tai unghiutele la maxim 4 zile, ii cresc foarte repede
anielas frumoase craciunitele tale
Corina catelusului meu vorbitor i s-a stricat urechea.A tras bebe de ea pana cand a ramas muta si numai canta
ungaras spune:
pony20:30, 7:30, 12, 16, si iar 20:30. se pune si 20:30 iar? atunci avem 5 mese
, ce sa zic,imi creste inima cand aud asa. Am contribuit si eu un pic deaia seamana cu mine
Corinna1982 spune:
Tanimi, si a mea se mai zgarie, dar ma zgarie rau pe mine. Parca am pisica nu copil.
Cat despre caderea parului, cade in draci si la mine, dar doar ala din cap ca...restul...se tine bine
Am vazut poze superbe cu zmeuricile, care mai de care mai zambarete si craciunei si craciunite. Imi plac in mod deosebit cele cu fratiori si surioare mai mari, iar preferatele sunt gemenutele de Moni si Elena.
Montana, e mortala Daria!
Mama ce invidioasa sunt pe mamicile care dorm. Off ce as si eu!!!
Giova, vreun dintisor la orizont???
adrianafedorca spune:
CRIXIA la noi s-a schimbat scaunul, adica e mai tare, nu mai e de bebelus si face de mai multe ori cam la fiecare masa, inainte de diversificare facea 1 data si bine acum face mai des si mai putin, de iritat nu ne-am iritat ca -i dau cu crema, sanosan si nivea pt bebelusi, sper s anu avem pribleme, oricum eu sunt mereu pe faza si cum face o si schimb
parul si mie imi cade la greu, ma intreb oare pana cand ca deja ma enerveaza stau toata ziua cu aspiratorul in mana, am fost tare neinspirata cand mi-am ales gresia, e crem toata casa si parul meu e negru si luuung
am eu alta intrebaremai dureroasa, cel putin pt mine, cu slabitul cum stati? eu nu mai reusesc sa dau jos nimic, dupa revelion ma apuc de sport si un pic de regim
si la Cezar tot dupa 6 luni m-am apucat de slabit si am reusit in 4 luni sa dau 10 kg jos, sper sa reusesc si acum , doar ca acum am mai multe de dat jos
pupici
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler