**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

ungaras eu ii dau asa: la 8 la 12.30 si la 5.30La noi o masa dureaza cam o ora.Daca mai incerc sa-i dau ceva pe la 9 nu mai vrea.Mai incerc cu laptic pe la 11 dar uneori am noroc sa pape ceva, alteori nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!
ce zmeurici frumoase am vazut! niste minunatii! sa ne traiasca!

sanatate multa la mamicile si zmeuricile racite.

imi pare rau ca sunt zmeurici mofturoase la mancare. stiu cum e. Ana asa a fost si asa a ramas. eu ei ii puneam in pireuri putin lapte pe care l-am scos treptat. asa mai manca.

mai am si eu ceva poze noi
http://gs99.photobucket.com/groups/l317/FY23PHIU6R/?action=view¤t=Fotografie0090.jpg

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,ce gel sa cumpar pt. dureri de gingii????Balazs e tare marait,cred ca din cauza dintisorilor,desi nu-s sigura....baga tot-tot in gurita si periodic urlaaaaaaL-as trimite pe sot la farmacie,dar nu prea stiu ce sa cumpere.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh eu i-am dat cu dentinox gel cand era mai maraita
pe moment isi facea efectul, eu imi puneam pe deget si o masam pe gingie
la Cezar am mai folosit si calgel

pupici si sper sa iasa cat mai repede dintisorii si fara dureri

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

mie pediatra mi-a spus sa-i dau cu dentinox si imediat cu gengigel. cica dentinoxul amorteste pt scurt timp iar gengigelul are efect antiinflamator pe termen mai lung.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara mamici

pooh,daca vrei iti pot trimite de aici niste praf ashton&parsons de care folosesc eu la fete,e minunat.am mai trimis la fete de pe forum,asa ca nu mii greu sa mai trimit.
offf offf saracutul de el,urasc cand se chinuesc asa fara sa stii ce sa le faci

multa multa sanatate de la noi si numai ganduri bune,
eu sunt prinsa cu doo puradici urlatoare care ma epuizeaza
i-am zis lui daddy ca daca nu imi da o puza plec si ii las

o seara buna si numai bine de la noi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am uitat sa mentionez ca am pus poze noi la semnatura daca vreti sa ne vedeti

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si pe Ana cred ca o chinuie durerea de dinti....in prima zi de Craciun nici nu a putut dormi ziua de durere. I-am dat Nurofen si s-a linistit. Si Alexiei i-am dat cu Calgel, dar trecea doar pe moment, iar in noptile grele(gemea in patut de durere) ii dadeam Nurofen.

Multumesc fetele de sfaturi legat de scutecul la diversificare! Sa dea Dzeu sa nu avem parte de iritatii urate. Si eu o schimb imediat cand face kk, chiar daca nu ne-a diversificat inca, dar trebuie sa fiu ff atenta caci uneori face in somn si doarme ca purcelul in continuare; noroc ca pute de iti cade parul din nas, caci daca nu o aud ar dormi cu kk in chiloti.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Dentinox asta tre sa fie bun, eu folosesc acelasi lucru aici, cu aceleasi ingrediente. Lidocaina e anestezic usor si functioneaza bine. Daris deschide gura imediat acum, ii place si incepe sa vorbeasca imediat ce ii masez gingiile

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Ce jale si pe Vladimir cu dintisorii!! Eu nu i-am gasit decat Calgel, dar il calmeaza doar pe moment si ii place ca e dulce. Cnad ma vede cu tubul rade .

Crixia, Vladimir nu s-a iritat deloc, dar avem probleme cu constipatia de cand ne-am diversificat . Adica are scaun aproape in fiecare zi, dar foarte tare. Si eram asa de fericita ca i-a mers tare bine cu Aptamilul si avea scaunul normal. Ca noi suntem o familie de constipati

Danielle, am vazut pozele cu fetele. Au fost tare cuminti . Si ati avut si zapada!

Mi-am amintit ca ieri l-am vazut si pe Bryce. Cred ca el a fost cel mai cuminte baietel . Si ziceam ca am avut noi prea multe cadouri, dar s-au impartit la trei .

Pogos, i-am vazut si pe Tudor si Ana. Ce scumpi sunt! Ana o delicata si Tudor un buflei .

Adriana, eu stateam bine cu slabitul pana am inceput serviciul si ciugulitul . Mai aveam doua kilograme de dat jos, acum sunt iar la +5 (ultima data cand m-am cantarit, ca nu prea mai am curaj s ama apropii de cantar). Succes! Sper sa ma reapuc si eu de mancat mai sanatos din ianuarie.

Tanimi, si Vladimir e maestru la zgariat. E cel mai zgariicios copil al meu . I se spune Tigrila.

Corinna, eu nu ami stiu ce e somn neintrrupt de patru ani jumate . Pe Vladimir nici nu l-am mai simtit macar. De ceva timp se linistitse si Stefan, adica adormea repede si nu s emai trezea asa de des, dar vad ca iar a inceput cu plimbarile nocturne.

Noce, pai cand o fi Stefanul meu mare la casa lui sa manance doar paine cu ciocolata daca vrea . dar pana atunci eu ma imbolnavesc de nervi. Mi se ridica tensiunea doar cand ma gandesc ca se apropie ora de masa. Nu mai spun ca la gradinita e vestit pentru asta : de la ingrijitoare, la directoare asta imi spun cand ma vad: nu a mancat nimic, doar desertul. Din ce traieste copilul asta? Uite ca nu am facut legatura cu zodia, dar el seamana f. bine cu bunicul meu care era la fel de mofturos. Culmea ca si el era tot taur .

Pony, multa rabdare cu mancarea! E foarte rau asa. Iar Raducu tau chiar pare ca bate recordul.

Motana, e grozava Daria cu marul!

Giova, sa te faci bine repede!

Mergi la inceput