**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara!
Avem si noi poze de la Craciun http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaACincea#5419160667957234418
Moniland, Blanca Incep sa ma dumiresc.
Eva, daca aveam baiat.... Imi plac tare pozele in care sunt doar fetele, mama cu zmeurica. Cred ca sunt cele mai reusite , aaaa, si cele in care esti tu cu sotul. Super, acum trebuie sa le pui intr-un album printate direct pe pagina. Noi am facut asa cu pozele de la nunta si au iesit super, doar ca mi le-au printat cu fundul in sus asa ca i l-am dat parintilor si noi avem pozele intr-o cutie undeva. Musai sa facem altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ungaras
Eva, daca aveam baiat.... Imi plac tare pozele in care sunt doar fetele, mama cu zmeurica. Cred ca sunt cele mai reusite , aaaa, si cele in care esti tu cu sotul. Super, acum trebuie sa le pui intr-un album printate direct pe pagina. Noi am facut asa cu pozele de la nunta si au iesit super, doar ca mi le-au printat cu fundul in sus asa ca i l-am dat parintilor si noi avem pozele intr-o cutie undeva. Musai sa facem altul

Pai asa am si facut..avem album digital cu pozele printate direct in pagina..a iesit superb..rup gura targului cu el unde ma laud

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare, mamici!
Nu am citit nimic din urma, lipsa de timp. Poate la Iasi recuperez.
Cum ati petrecut Craciunul?
La noi a fost frumos, s-a lasat cu multe cadouri, unele mai neasteptate ca altele. Eu ziua sarbatoream , iar noaptea lucram la proiectele mele pana tarziu . Ei, da'nu scap si eu o data? Atunci huzureala
Acum suntem la sora, Bia se simte suuuuper bine, si eu la fel. Joi ajunge si mama sa-si vada nepotica.
De Revelion se lasa iar cu cadouri, aici Mosul vine si in noaptea dintre ani. Deci o sa avem cadouri cat cuprinde ca aici e mai mare "populatia".
Va si ne mai "auzim"

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la mamicutze.
Vazut multe poze cu zmeurici foarte frumosi
Grea problema si diversificarea asta,am inceput si noi de 2 saptamani si ceva si baiatul meu face numai fite,pur si simplu nu vrea sa mai deschida gura cand e vorba de mancat.
Sa va spun cum am inceput noi,primele 3 zile i-am dat la ora 13,00 supa din legume,dupa care am inceput sa-i pasez lgumele si sa-i dau pireul.Am facut din cartof,morcov,dovlecel si frunze de salata si o lingurita de ulei de masline extravirgin.La inceput manca mai bine acum isi face greata singur si dupa 2 lingurite,nu vrea sa mai deschida gura.Dupa o saptamana de legume i-am bagat si mar dimineata la 10,la inceput ia placut,acum face la fel ca si legumele,mai mult ii place portocala,dar dupa 2 zile de suc de portocale ia aparut o iritatie pe burtica si nu i-am mai dat vreo cateva zile.Eu am cumparat de la avent un robot care face legumele la abur si le si paseaza,e foarte bun si sunt foarte multumita de el.Eu stiam ca abia peste o luna pot sa bag si carnita la pireu,dar in modul asta cum mananca o sa-i bag mai repede ca poate ii schimba gustul si papa mai bine.

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Am vazut si eu copii frumosi, am deschis vreo 5-6 tabs si tot asa am stat vreo juma' de ora sa vad. Toti is scumpi tare.
Patricia, nu va mai vazusem demult, dragi copilasii tai. Daniel aduce mai mult cu tine, nu? Si Rebe cu tati?

Noi in noaptea de Craciun i-am dat Dariei o banana, in coaja si numai un pic desfacuta ca un con de inghetata, a zapacit-o pe acolo si daca i-o iei din mana incepe sa protesteze. Inghite putin de tot, bucatile mai mari le "tuseste" si le da afara, ceea ce ma bucura. Eu simteam transpiratia pe spate dar m-am controlat si nu am sarit "in ajutor", asa ca ea a rezolvat problema singura.

I-am mai dat si mar, din asta manance mai putin, ca e mai dur crek, dar ii foloseste mai bine la frectionat gingiile, mai rupe putin, macar de gust si un pic pic de suc tot ajung unde trebuie.

Uitati-o pe www.youtube.com/watch?v=3-ATGbhXvJQ" target="_blank">Daris cum face cunostinta cu marul.

Mi-am amintit ca o prietena din Ro si.a luat cartea cu BLW din tara, daca vreti intreb de unde, pe net cred ca a comandat.

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu sunt racita cobza, copiii deocamdata bine.
azi au venit si nasii lui Edi la noi. am dus si masina in service...astia au gasit alta buba...sa vedem acum, poate reusesc ei sa o faca.

am vazut poze cu Eva, Andrei si gemeneii Elenei. sunt superbe pozele, iar piticii deliciosi.
Motana e super daria cum tine feliuta de mar si cum papa pe ea.
Adriana mai ce mai papa zmeurica ta, super! felicitari pt. primul dintisor.

merg si eu la somn, sunt moarta. bag oscillo si vit.C, cica nu e voie paracetamol.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Neata!
Am avut o noapte buhuhu!!! A batut vantul groaznic si trantea toate plasele de tantari, podul vuia, iar catelusul vorbitor a inceput sa cante singur. Am trezit sotul sa verifice si sa inchida catelul care nu se mai oprea si am luat-o pe Maria in brate si am dormit vreo 2 ore cu ea asa. horor ce sa mai...
Vroiam sa va intreb, ce interfon pentru bebe aveti. Vreau sa cumpar si eu ca am constatat ca am mare nevoie. Ce imi recomndati sa iau sau sa nu iau.
Pupicei la toata tufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata fetiliii!
Ne-am intors si noi acasa si ne pregatim de etapa doi de destrabalare.

A fost un Craciun minunat alaturi de minunile mele. Fetele au primit o gramada de cadouri, iar Ina a decretat "mami cled ca am fost super cuminte de mi-a lasat moshu' cadouri pe la toti plietenii nostri, acum tlebuie sa fiu cuminte sa ma vada si iepurashii de Paste"
Am sa descarc poze de la Craciun, dar pana atunci ma laud si eu cu ale mele CRACIUNITE

corinna-chiar ca ati avut o noapte horror..brrr

giova-sanatate multa si pupici piticilor

motana-e mortala Daris cum chinuie ea marutzul

ungaras-e o dulce Maria Catalina

adriana-felicitari pt dintzoc.Super avansate sunteti in ale diversificarii

blanca-sunt superbe toate pozele..nu mi-a scapat una

Patricia-sunteti o familie minunata.Ce bine te inteleg..si eu astept sa inceapa Ina gradi..sa mai pot respira si eu.

elenada-m-au topit pozele cu sufleteii tai

moniland-pozele cu cele doua Craciunitze le-am adimirat aseara impreuna cu Ina. vreau sa-ti spun ca s-a indragostit de Irina.M-a pus sa-i arat prin tot albumul ce face Irina si e ff incantata ca seamana cu ea

S-a trezit una bucata gangurici

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Multumim fetele

E greu cu diversificarea asta. Eva nu mai vrea sub nici o forma marul..fie el copt, crud, pasat..sucul de morcov il bea dar marul..sa vedeti cum strange gurita aia si se stramba....si e bun ca l-am gustat si eu..dulce si bun.

Asa ca ideea sa nu incepeti cu fructe ca sunt dulci si le vrea mai repede decat legumele pentru mine nu are valoare......

Am sunato si pe pediatra si mi-a zis sa nu o fortzez daca nu vrea..mai bine sa ma opresc si sa ii dau doar morcovel si san deocamdata. Sa las sarbatorile sa treaca si sa ne vedem dupa, in ianuarie si sa mai discutam atunci. Dar nu stiu ce sa fac.......

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salutare tufa!

Vazut zmeurici tare frumusele !

Cat despre diversificare, noi azi facem 6 luni si ieri am papat suculet de morcov: un deliciu! Speram sa fie tot asa cu toate. Dupa morcov m-am gandit la mar, apoi le combin, poate si cu niste para si apoi ... apoi nu mai stiu

Voiam sa va intreb daca zmeuricile voastre se zgarie? Iarina e maestra, indiferent cum ii fac manichiura; nu stiu cum resuseste

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput