**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**
Raspunsuri - Pagina 18
PatriciaArdeleanu spune:
Bine v-am regasit in noul an! sa avem parte de un an mai bun, sau macar la fel de bun ca 2009, sa avem copilasi sanatosi si noi la fel, sa putem avea grija de ei.
Solike, mama ce plete are Olguta! la 1 an cred ca ii faci codite impletite
. Da, din pacate concediul meu de maternitate a expirat, mai am exact 2 sapt din cel de odihna si gata. ma apuca groaza. pe de o parte simt nevoia sa evadez ca am capiat acasa, mai ales in ultima luna cu amindoi pe cap si mai mult singura, dar pe de alta parte mi se rupe sufletul. asta e, nu le poti avea pe toate.
Bila mea e mai bine acum, multumesc, si ma bucur acum ca am dat jos si se vede f bine. dar sint sub tratament ca sa ajut bila, si sa mai repet eco peste vreo 2 luni sa vedem cum evolueaza formatiunile alea in bila.
Blanca, tare frumoase pozele. la fel patim si noi cu bouncerul, se ridica, si acum il tin legat.
Pooh, te cred cu sperietura. si puiul meu a facut botezul podelelor chiar saptamina trecuta. Era cu ta'su, care l-a pus pe canapea si s-a intors spre Rebecca sa ii zica ceva, si l-a pus intr-o pozitie numai buna sa se intoarca pe burta...in gol. eu nu eram in camera si am auzit bufnitura si pe urma plisul...of, am crezut ca il omor, dar era si el alb ca varul de sperietura. si pe Rebe tot el a "botezat-o".
el noaptea doarme in patut, si dimineata cind se trezeste il iau si ii dau sa suga si adoarme linga mine. tot la margine, dar el nu se foieste deloc cind doarme, si canapeaua are si niste brate.
Alinuta, imi pare rau ca ai ajuns la lapte praf, dar priveste partea plina a paharului. ai reusit numai cu pompa pina acum, ceea ce e grozav. la mine daca nu incepea sa suga, pierdeam laptele la 2 luni. ai avut o vointa de fier si nu a fost usor sa te mulgi zi si noapte.
am vazut si eu pozele cu Eric in boboo, foarte dragalas. sa stii ca mie mi se pare ca seamana si cu sotul tau, de la tine are culorile. parerea mea![]()
cit despre articole, zic si eu ce a zis cineva mai sus, ca imi esti tare draga, ca multe am invatat. eu nu am timp si chef de cercetari, dar daca sint postate aici, le citesc
succes la cura si gimnastica pe care ai de gind sa le incepi
.
eu laptele praf o sa il dau cind plec la servici, dar depinde daca pot sa mulg ceva daca iau pompa cu mine, si laptele respectiv sa il pape a doua zi. vom vedea atunci cum ne descurcam. deja ma trec fiorii...
nici noua nu ne plac casele straine. DAca acasa e f prietenos si are zile cind nu plinge chiar deloc, in deplasare plinge si nu vrea la nimeni in brate (matusi). am fost si de Craciun si de REvelion la sora mea cu toata familia, nu a vrut la nimeni sise uita in jur si plingea. de rev am avut noroc ca l-am tinut la san pina a adormit, pe la 10, si am putut sa ma bucur si eu, chair am iesit afara la 12, el a ramas cu mama si cu sotul, si nu s-a speriat de zgomote deloc.
Giova, sanatate multa si la multi ani puiului!!
Motana, am vazut filmuletul cu Daris. incerc sa imi fac si eu curaj, ca sincer, mi-e tare frica. asta cu mincatul si inecatul a fost temerea mea cea mai mare. cred ca si eu cind o sa ii dau ceva, va accepta cu mare placere, ca i-am mai dat sa linga mar si vad ca ii placea. sau cind i-am dat putin nurofen, sau infacol, mama ce ii mai placea.
noua cred ca ne ies...caninii....nu imi place deloc ideea, dar ce sa fac. isi roade rau de tot mainile, aseara chiar a avut o criza de plins de 5 minute si l-am trimis pe sot dupa dentinox (la noi cind plinge 5 minute e grav), i se vede un punct alb. i-am dat 2 ml de nurofen si l-am dat cu dentinox si a adormit lemn pina dimineata (de f devreme, de pe la 10).
Ylla, la multi ani pt Luca! nu te-am mai vazut de mult pe aici. sper ca sinteti ok.
ungaras, v-am admirat si noi pozele. nu stiu de unde, dar imi pari tare cunoscuta.
nu stiu ce sa zic de "mmmm", al mei scoate tot felul de silabe si combinatii, cel mai clar zice "g". el a avut limbuta legata si i-a taiat in maternitate, m-a intreabat daca vreau, ca altfel va fi peltic. normal ca am vrut.
pogos, am uitat sa iti spun ca ti-am admirat puii si noua tunsoare. e tunsoarea mea preferata, dar daca ma tund asa, trebuie sa il indrept f mult, parul meu se onduleaza. acum am optat pt par putin mai lung.
desi imi cade parul de groaza inca, nu stiu de unde mai este si pe cap...mi-e groaza cind ma spal, scot suvite intregi la clatire. din analizele facute recent am vazut ca am si eu carenta de fier si am luat si eu, ma spal cu revalid si vreau sa imi iau si niste fiole tratament. ricinus asta e pentru a creste lactatia? acum nu am nevoie, dar cind ma duc la servici mi-ar prinde bine sa mulg macar un recipient.
Pony, sper ca au trecut bubitele.
hai ca m-am lungit....rar am asa timp sa stau la computer. de citit reusesc sa mai citesc, dar cu scrisul stau mai prost.
pony spune:
Buna fetelor,
La multe lunite zmeuricilor de Giova, Dienutza si Ylla!
Nu stiu ce sa ma fac cu bubitele aparute lui Raducu
.Daca ieri nu erau asa pronuntate, acum se vad de la doi metrii, sau facut si rosii inchis.Raducu nu si-a revenit inca cu papatul, la primele lingurite deschide gurita, si dupa vreo zece incepe sa stranga buzitele si nu mai pot sa-i dau nimic.Laptic tot nu papa, dar azi noapte a papat 120 ml in somn.Nici nu-mi mai aduc aminte de cand nu a mai papat asa de mult.
Mai dau un search pe net sa vad poate gasesc ceva legat de bubite.
pogos spune:
La multe lunite pentru zmeuricile care fac astazi 6 luni!!
patricia si Ana este tunsa asemanator cu mine si ea are parul ondulat. Se aseaza foarte bine. Mie mi-ar placea sa fie si al meu mai ondulat ca s-ar aseza singur. Asa trebuie sa trag de el cand il usuc.
Ricinus communis da, in dilutie foarte mica este pentru stimularea lactatiei (in dilutie mare opreste lactatia).
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
blanca000 spune:
Pony, unde are Raducu bubitzele..la guritza? Daca da, poate sunt de la mancarica..a mancat ceva nou zilele astea?
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
pony spune:
Blanca le are pe manuta dreapta( brate, subbrat si pe coaste)In partea stanga are doar cateva la fel, dar in dreapta e un roi.Am citit de rujeola, dar ar trebui sa aibe si pe fata, ori el nu are.
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pony Blanca le are pe manuta dreapta( brate, subbrat si pe coaste)In partea stanga are doar cateva la fel, dar in dreapta e un roi.Am citit de rujeola, dar ar trebui sa aibe si pe fata, ori el nu are. ![]() fericita mamica de Raducu |
Nu, nu cred ca e vb de rujeola (?) ca s-ar fi extins deja pe tot corpul. Il mananca? Ti-ai dat seama?
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
blanca000 spune:
De Revelion...sa vedeti cum ne-am distrat...
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
pony spune:
Blanca are o stare de disconfort, e marait, a vrut numai in brate.Acum am observat vreo doua pe dosul palmitei si cred ca ii apare si la gurita una.
Foarte frumoase pozele, si fetitei i-a crescut perisorul, mai ai putin si-i faci codite ![]()
pooh spune:
Blanca,Eva pe zi ce trece e tot mai frumoasa.
...se seamana cu mami
Pony,nu poti sa vorbesti cu pediatra sa-l vada?sau nu vine acum,de sarbatori acasa?Sanatate multa!
Giova,voi cum sunteti?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)