**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Patricia,uff,peste 2 saptamani incepi?Cine va sta cu bb?ce program o sa ai?Te cred ca nu ti-e usor....Cum se mai comporta Rebecca?Pe Timea saracuta o apauca cateodata niste crize de isterie de raman bolocata.Eu sper sa scapam cat mai repede si usor de perioada asta,ca tare mult sufara.....mai nou mananca foarte rau si putin,(niciodata n-a fost ea o mancacioasa,dar acum e jale)vreau sa-i fac niste analize sa fiu sigura ca totul e ok,insa eu cred ca din cauza de bb face ea mofturi la masa si nu manancaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La Multi Ani!
Tot cu gandul am fost ieri sa scriu si bineinteles ca n-am mai apucat. Macar asa, poate o tineam tot anul intr-un scris Ca tare m-am puturosit in ultima vreme.
Noi am petrecut tare linistiti anul acesta. De Craciun doar noi de noi, cu fetele, cadouri ... Ne puteti vedea incepand de aici
De revelion am avut musafiri pana tarziu iar Teodora, ca niciodata, a dormit dusa desi era o galagie de nedescris in casa. De multe ori faci liniste si se trezeste in 2 timpi si 3 miscari ... cand e galagia mai mare, doarme dusa.
Legat de diversificare, noi momentan suntem la pireul de fructe (mai precit mar cu banana) ca altceva chiar nu stiu ce sa-i dau in momentul asta. Fructe din import ma feresc sa-i dau si acum stau serios si ma gandesc daca sa nu-i iau cate un pireu de fructe gen nestle, Hipp ... ca se satura cred si ea tot de mar cu banana. Voi ce le dati la capitolul fructe?
Mi-a zis o prietena din State ca acolo e recomandat dovleacul acela dulce ... nici nu stiu cum ii zice pe la noi . Poate incerc si cu el ...
I-am mai dat morcovel fiert (de fapt pregatit la steamer) ... nu e prea incantata dar mai mult vreau sa se obisnuiasca cu gustul ca nu se satura ea oricum din cateva lingurite de morcov. In schimb, sucul de morcov cu mar il sufla. La inceput am fost tare gandita daca sa-i dau suc, am citit si eu ca poate fi cauza cariilor de mai tarziu ... dar pana la urma i-am vazut mai multe avantaje decat dezavantaje ... si din cand in cand ii fac.
Acum, la faza asta m-am blocat ... nu stiu ce sa-i mai introduc. Poate-mi dati ceva idei, aveti ceva scheme de diversificare ... please, trimiteti-mi si mie.

Giova, multa sanatate la Edi. ce face? Cum e? asa tusesc eu acum, o tuse expectoranta ce ma inneaca Urata mai e si nu trece cu nimic.

M-am lungit ca o zi de post. Fug sa mai fac ceva treaba, pana mai pot.
u all

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara! Am pus si eu un filmulet cu M-C http://family.webshots.com/video/3017572940105459410cJOwaz
PatriciaArdeleanu, Bucurestiul nu-i asa mare,acasa la mama merg in Militari iar serviciul a fost la C-tin Brancoveanu, poate de pe acolo.
Solike am primit o lista de la asistenta care i-a facut vaccinul dar asa mi s-a parut de interesanta ca nici nu stiu pe unde e. D-na pediatru o vede la 5 luni si jumatate atunci o sa discutam.
Micaalsa dovleacul ala e pe lista mea pentru bb. Noi mancam odata pe saptamana supa de dovleac iar piureul e sa te lingi pe degete.
Am vazut poze, cu cine credeti?????? EVAAAAAAAA si mamica ei, frumoase amandoua. Bine bine si ceilalti participanti la revelion sunt draguti(nu ne permitem)
Maria-Catalina are acum o ora de cand plange, dar fara lacrimi. Nu vrea sa stea nebagata in seama. Cum ma apropii de tarc tace, cum plec incepe sa urle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Alinutza, esti o comoara la casa omului
Am observat si eu ca are seri cand mananca 230 ml si se trezeste dupa 3 ore sa pape iar si seri in care mananca 170 ml si doarme 4 sau mai mult. Si am ezitat sa-i dau cereale, ca oricat de mult imi place sa o vad pufoasa ca un cozonac, cu obezitatea nu e de glumit.
O sa incep diversificarea cat mai aproape de 6 luni, pentru ca ea a avut tot timpul de suferit pe partea digestiva: colici pana la 4 luni jumate, reflux pana la 3 luni si nu cred ca este pregatita acum pentru altceva. Asa ca trebuie sa fiu foarte atenta, ma cam sperie diversificarea asta.

Mergi la inceput

Mica,ce frumoase sunt fetele tale!!!!Teodora e o lungana....iar tu o slabatura....Despre diversificare mare lucru nu stiu sa-ti zic,eu ma documentez intens deocamdata.....la cap. fructe para nu ai incercat?Iar dovleacul dulce e ok,din cate am citit eu.....Unguras,ce-i place lui M-C balacealaSi tati ce mandru e.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Bine ne-am gasit sanatosi in 2010! Sa dea Dumnezeu sa avem cu toatele un an minunat, plin cu impliniri si copii sanatosi si frumosi!

Noi am petrecut revelionul acasa, fara nimic special, la tv, toti trei. Tati a plecat primul la culcare, pe la 1.30, iar noi ne-am culcat abia pe la 3 jum dimineata, din cauza de burtica. Cred ca am exagerat cu mancarea condimentata si afumata si fata mea n-a suportat bine lapticul.Dar una peste alta, a fost frumos primul revelion impreuna. Nici nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul....
A, si de la rev incoace, Iris nu mai doarme klumea, cred ca s-a invatat: adica ori se culca foarte tarziu, ori dk nu, se trezeste pe la 5 dimineata si sta treaza pana pe la 8, cand adoarme la loc. Poate o sa-si revina cu somnul, ca altfel am cam incurcat-o, ca dk program de masa ii mai fac, program de somn e mai greu de facut, de fapt nici nu cred ca se poate face. Copilul dk nu doarme nu doarme si gata, poti tu sa-l legeni pana nu mai poti.
Ca noutati, adaug ca se scuipa o gramada, de se uda si pantalonasii si in acelasi timp mai si boscorodeste, parca ar vorbi de-adevaratelea. Alteori face ca trenul, alteori ca masina, e foarte simpatica Cerealele v-am spus ca le-a primit foarte bine, si-i plac foarte mult. In seara asta o sa maresc cantitatea la 4 lingurite de faina de orez, ca aseara mi s-a parut ca ar mai fi vrut, da nu mai era. Marturisesc ca nu am lapte cat trebuie ca sa prepar cerealele, dar scot 50ml la mana dupa care completez cu apa, ca n-am incotro. Ma gandesc sa-i cer doctoritei o cutie cu lapte praf pt cereale, ca productia mea e cam slabuta.
pony, cred ca toti copilasii reactioneaza diferit in afara caminului. Iris nu plange cand mergem in alte parti, dar sta incruntata si nu vb cu nimeni si se vede ca nu e in apele ei. Iar in momentul in care ajungem acasa si recunoaste camera, rade de nu mai poate si e foarte fericita!
solike, olguta e o scumpa si o frumoasa si are un par superb! Eu chiar ma gandeam ca fata mea n-are par si parca nici nu da semne ca i-ar creste. Si nu pare foarte slaba deloc olguta. E cum trebuie.
Va pup ca plange bubulina. pe maine!

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Fetelor,buan seara! Scuze ca intru asa ,insa am o mare problema.
Sunt o mamica de septembrie care alapteaza si de 2 zile mi s-a intarit un san ( probabil inceput de mastita ) cu febra si inrosire .Dupa paracetamol si masaj si comprese calde ,febra a cedat si nu ma mai doare dar nu trece.Stiti ce as putea face?Ati patit asa ceva?

Va multumesc de raspunsuri.

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!
Bebe voios de mami Iulia
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Iulia0807, a trecut febra deci esti pe drumul cel bun. Eu sigur am patit asa. Mai intai am scos tot lapticul, daca ai pompa, incepe sa pompezi pana e gol. Daca nu ai tot trebuie scos tot, dus cald spre fierbinte, eu tineam cu dintii dusul ca sa am mainile libere pt masaj. Dupa dus, stateam aplecata, aproape in patru labe si cu amandoua mainile masam sanii si lasam laptele sa curga. masajul si dusul fierbinte, asa m-am reparat. dar nu doar odata. Faci pana trece.
Sper sa-ti treaca!
http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaACincea#

Mergi la inceput

Fetelor,Balazs al meu circula in toata camera....cel mai mult ii place pe parchetAjunge repede in fiecare coltisor al camerei,locurile preferate:sub brad,sub masa,sub fotolii...Incearca sa mearga in 4 labe dar mainlile il incura inca,se impinge din picioruse sau se taraste ca o omida.....dar se deplaseazaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Oau, pooh, sa fie oare balazs primul zmeurel care merge dea busilea?Felicitari!
Nu am chemat pediatru pentru ca nu mai vine acasa.Astept pana luni sa vedem cum evolueaza.Mi se pare ca acu pe seara raducu si-a mai revenit, nu si bubitele care sunt acolo
Badurox, ma bucur ca-i plac cerealele
ungaras am vazut mica sirena

Mergi la inceput