**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**
Raspunsuri - Pagina 16
ungaras spune:
Buna seara zmeurici!
Am inceput un an nou. Maria-Catalina nu mai sta in patut, a fost tare rasfatata, fiind sotul acasa,tot timpul a stat numai in brate. De luni am incurcat-o. I-au trecut mucisorii si in ultima zi a anului ce a trecut am fost la innot.Maine mergem iar ca ii place. Eu de vreo 3 mese incoace nu prea mai dau laptic. De la 80 de ml incep sa storc sanii de i-am innebunit. Am facut dusuri, masaj, am baut lapte cald, bere
. Sper sa-mi revin. Ma bate gandul sa Ricinus comunis
, o sa ma uit pe net sa vad ce gasesc sau altceva ce imi spuneti sa iau in caz ca nu revine lapticul? just in case. De revelion am tinut-o pana la miezul noptii si a vazut super focuri de artficii si atata a ras si nu stia in ce parte sa se uite mai repede. Apoi am dormit toti trei de la 1 pana dimineata la 9. S-au dus petrecerile de alta data.
.
Am vazut poze cu zmeurici tare dulci: Noce-asa sunteti de frumosi si veseli parca anuntati primavara; dulcica Laura-Maria; Raducu cu ochisorii lui albastrii superbi;Ebonne, Melisa si mami in zapada; Olguta nu am putut sa deschid pozele, Razvan cu mami si aia-s Irozii? Picu de buburuza.
Alina-canon. multumesc pentru ce ne-ai spus despre dintisori.
Vizionat pentru a nu stiu cata ora poze Eva fotomodel

ALtceva de la noi, Maria-Catalina inca nu si-a dat drumul la voce, tot aaa si mmmm dar spuneti voi ca o sa si revina.Deabia astept ca acum parca are limba innodata.
merg la
, noapte buna
http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaACincea#
Motana spune:
La Multi Ani si de la noi, An Nou fericit!

Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
buburuza1979 spune:
de vreo saptamana ma tot tin sa va zic si am tot uitat!
am vazut in farmacia Dona Infacol!!! facut in Olanda si scrie in romana pe cutie...
m-a si umflat rasu'! bine ca apare acum cand am terminat cu colicii si dupa ce ne-am chinuit sa il procuram...
pun pariu ca dupa ce terminam si cu dintii apare si Orajelul 
mami de pic
primul craciun in trei
Motana spune:
Alina, voiam sa iti zic cum ii dau io banana Dariei: tai o bucata cu tot cu coaja cat sa poata tine in mana si apoi mai tai doar coaja doar la varf, ca o inghetata la cornet asa si o mozoleste acolo o gramada.
Mi-a zis mQQm si are dreptate, mancarurile mai solide de ex. mar, para, se pot rupe in bucati micute si pot astupa caile respiratorii, mai bine la inceput numai de astea suave. Acuma ce sa zic, la BLW pe grup am vazut ca unele au dat din start, dar na, mai bine de evitat.
Ma gandeam si io sa fac mere coapte, mie imi plac tare mult si nu am mai mancat de nush cand.
Daris a mai halit azi niste paine prajita, vreo 3 bucatele, mai putin de juma de felie crek, dar oricum.
Fug. pup.
pooh spune:
Neata!!!!!Azi dimineata la 6.30 am tras o sperietura....a cazut Balazs din pat,de langa mine

....am auzit un bufffff,si dupa aia urlete......era bezna in cameraq,nici nu stiam unde sa-l caut
....l-am luat in brate si s-a calmat in 2 secunde,a inceput sa rada....phiiiiiiiiii,ce m-am speriat.....sper sa nu fi patit nimic
Fetelor,care dormiti cu kinderii in pat,cum procedati?Eu am pus la margini niste perne,nu stiu ce a facut de a aterizat....si in general il aud si cum misca un pic,nu realizez cum de n-am observat chiar nimic

intr-adevar eram foarte obosita..... Seara, dupa ce-l adorme la tzitzi,il culc in patut sinoi dormim in alta camera....cand se trezeste,ma duc la el si ne culcam acolo in pat....m-am gandit sa incerc sa-l culc dupa papa din nou in patutul lui,dar adoarme mai nou destul de greu,sigur se va trezi acolo,si imi si place mie sa-l simt acolo,langa mine,cum ma cauta si cum se linisteste daca-l imbratisez

.Insa dupa aceasta patanie parca mi-e frica

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetele si La multi ani!
Minune ,Laura a inceput sa suga , acum cand nu prea mai am lapte
, cand aveam nici nu se apropia , sper sa-mi mai revina lapticul !
Ungarasne bucuram ca ti-a placut de noi
, sa ai o bebelina sanatoasa si sa te bucuri de ea . Am vazut pozicile : Maria Catalina e o dulceata !
Voi cum ati reusit sa-i faceti sa manance altceva in afara de lapte si cereale cu lapte , caci Laura nu accepta nimic altceva , nu stiu ce o sa mai fac cu ea!![]()
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/CraciunLa5LuniPrimulCraciun
Corinna1982 spune:
Neata!
Pooh, nasol cu cazutul din pat. Si eu ma gandesc cu groaza la asta. Si noi o luam pe Maria in pat cu noi spre dimineata, cand nu prea mai doarme, dar stau cu grija, tin o mana pe ea si ma scol amortita toata, asta in cazul in care mai adorm. Cand o pun intre mine si sot, tin o mana pe sot, daca se misca sa simt si sa nu o loveasca. Eeee, e chin mare....Dar insista el sa o luam in pat cu noi spre dimineata.
Corinna1982 spune:
Ma bate gandul de ceva vreme sa-i bag cereale in masa de seara, poate se satura mai bine si nu se mai trezeste. Dar ea e pufoasa si nu stiu daca sa ii dau cereale de acum. Credeti ca influenteaza o masura de cereale in masa de seara?
pogos spune:
pooh vezi ca sunt aparatori de pus la pat. cauta pe net. alea sunt mai sigure decat pernele. perna o da jos cu picorusele sau cand va mai creste cade cu tot cu ea. noaptea Tudor doarme in patut dar ziua il mai las in patul nostru si nu mai stau cu grija.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
Giova spune:

l-am adormit si eu pe zmeurel si am zis sa bag 2 randuri.
Edi tuseste rau, tuse cu expectoratie. azi noapte i-am dat sa suga...ma gandesc ca e naspa ca i se usuca guritza...azi voi cumpara ceai baby drink sa am in caz de nevoie.
ar manca tot...doamne cum se arunca pe tot ce prinde. Mi-e frica sa abordez autodiversificare ca te miri ce ar manca.
azi avem 6 lunitze
. de luni incepem etapa diversificarii.
la cat mai multe lunitze Albert si Luca!
Ieri am fost la Sibiu, masina a mers brici...dar nu ne entuziasmam prea tare...asteptam si drumul de maine spre casa.
service-ul VW din Alba nu are oameni priceputi, dar au luat ceva computere destepte care depisteaza erorile si le spune pas cu pas ce trebuie sa faca. doamne ajuta sa fie ok si sa le dea clasa banatenilor
.
Pony of...sper sa nu fie de la alimentatie bubitele. tare carismatic mai e piciul tau...ma bine dispune de cate ori vad poze cu el.
Pooh nasol ca a picat din pat...nu stiu ce sa-ti zic...si eu l-am luat azi noapte si i-am pus o perna, dar am tras si patutul de voiaj langa marginea patului. el doarme doar la el in patut, ca nu se trezeste noaptea.
incearca sa staiu tu catre margine si sa-l pui mai la mijloc...caci pana la marginea cealalata e distanta mai mare.
Ungaras si Edi tot in brate mai mereu...mi-e groaza de cand vom merge acasa, mai ales ca deja cred ca nu mai sta nici in bouncer ca a depasit greutatea admisa.
Ii duc scaunul de masa, poate il fentez asa.
gata, revin cand pot. merg sa mananc ceva si sa ne pregatim sa mergem la mama. vine preotul cu botezul.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)