**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**
Raspunsuri - Pagina 15
pogos spune:
Buna mamici! si La multi ani!
alinutza ricinus cumpar de la Help Net, dar mai sunt cateva farmacii care au produse homeopate. nu iti trtebuie reteta de la medic, important e sa stii ce sa ceri. adica sa stii exact dilutia.
iti urez succes, poate te ajuta.
giova nu stiu ce sa zic. la mine se simte diferenta. eu i-am prezentat situatia, adica faptul ca vreu sa mentin lactatia pana pe la un an si el mi-a dat asta. deci e posibil sa se foloseasca in general pt treaba asta. oricum, mi-a dat tratamentul mai intai pentru 30 de zile ca apoi sa iau din nou legatura cu el sa vada daca merge. si dupa asta mi-a spus sa iau in continuare pana vreau sa opresc lactatia si atunci sa iau din nou legatura cu el.
Noi revelionul l-am petrecut la noi acasa cu cumnatii si cu finii lor. bineinteles ca totul s-a invartit in jurul copiilor. a fost altceva dar a fost frumos
piticii mai mici au adormit pe la 12 iar Ana mandra a stat pana la 2.
a trecut si asta...de-acum incepe un an nou. sa speram ca va fi mai bine decat pana acum.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
buburuza1979 spune:
Sorcova,
Vesela
Sa traiti,
Sa-mbatriniti:
Ca un mar,
Ca un par,
Ca un fir de trandafir.
Tare ca piatra,
Iute ca sageata;
Tare ca fierul,
Iute ca otelul. La Anul si La multi Ani!...
acu' ca v-am sorcovit, merg sa citesc ce ati mai scris!
HAI LA MULTI ANI TUFA!!!
mami de pic
primul craciun in trei
elena_adina spune:
LA MULTI ANI!

[url=http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410][/url]
elena_adina spune:
scuze,in sfarsit cred ca am reusit sa pun poze si eu.
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
[url=http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]
elena_adina spune:
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]
Solike spune:
La multi ani! Un an minunat va urez, cu multe vesti bune, copii sanatosi, mancaciosi, cuminti, cu bucurii si iubire.
A fost un an si frumos si greu 2009, astept ca 2010 sa fie si mai frumos, mai linistit, cu bucuria fiecarei etape noi a vietii zmeuricii mele nazdravane
.
Noi am stat acasa atat de Craciun, cat si de revelion. Am facut ceva treaba inainte, ca sa fie curata casa, aranjata. Bradul l-am ales mai micut, pentru a nu speria Olguta, dar tocmai la momentul impodobirii din ajun printesa a adormit, asa ca mami si tati s-au ocupat. In zilele de Craciun am stat cu cele doua bunici, ne-am plimbat la aer, am fost in Cismigiu, am dormit si papat. Cred ca au luat-o kg mele in sus
...ca ale Olgutei mai incetisor. In luna a 5 a luat doar 430 gr, iar pediatra a stabilit o monitorizare saptamanala pe care sa o fac, iar daca nu ia cel putin 100 gr/sapt, incepem diversificarea inainte de 6 luni. Mai este putintel oricum pana atunci, sper sa pape bine pentru a nu incepe inainte de vreme. Ea se arata nerabdatoare, priveste foarte interesata ceea ce mancam noi, mesteca in gol continuu, iar la testul cu felia de clementina mai sa planga atunci cand i-am luat-o din mana, dupa ce a supt-o de suculet. Insa nu am de gand sa-i dau in diversificare citrice mai devreme de 8-9 luni.
Olguta este la categoria pana in mod sigur, are doar 6630 gr si vreo 71-72 cm la ultima masuatoare. I se vad coastele cand se incordeaza. A invatat si intoarcerea burta-spate, dar cu statul in fundulet mai putin. La flotari insa e experta. Pun si eu poznici de la primul nostru Craciun impreuna http://picasaweb.google.ro/oana.popescu.carlova/PrimulCraciunCuOlguta?authkey=Gv1sRgCL2GsKLitvOsHA#.
Revin, deoarece vreau sa va raspuns, mai ales sa scriu ceva despre diversificare.
Pup.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
danielle02 spune:
la multi ani!!!sa aveti parte numai de bucurii si impliniri.multa multa sanatate si belshug!!!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
pony spune:

La multi ani dragi zmeurici, sa aveti un an nou cu multa sanatate si multe impliniri!

Noi nu am inceput anul prea bine, puiului meu i-au aparut niste bubite mici rosii pe brat, sper sa nu fie intoxicatie alimentara.Sa vedem maine cum mai sunt.Voi ati mai patit asa ceva?
Azi a mancat numai seara, poate l-o fi durut stomacelul , desi el nu s-a manifestat dar nu a vrut sa pape sub nici o forma.
Revelionul noi l-am facut la calarasi, eu mai mult am stat cu puiutu desi nu am dormit.Nici nu va inchipuiti ce fericit a fost bebe cand ne-am intors acasa!
Daca vreti sa-l mai vedeti pe raducu pun si eu niste poze aici
Corinna1982 spune:
La Multi Ani!
La noi Revelionul a fost o noapte obisnuita, cu exceptia faptului ca prima trezire a fost la 3. M-am trezit eu la 00.00 de galagia de afara si am vazut ca Maria nu se misca, am pus capul pe perna si am adormit la loc. Nu am avut chef de distractie, dar tare bine a fost asa, ca somn imi lipsea, nu nopti nedormite. Azi noapte a cerut decat o masa de 90 ml ceea ce ma bucura, poate incepe sa nu mai ceara noaptea papa. S-a mai trezit apoi la 5, la 6 si la 7.
In schimb azi am fost la ai mei si iar multa lume, iar maraiala, iar nervi si oboseala. Acum suntem acasa, imbaiate, mancate si culcate.
Punem si noi pozici noi cu multe mutrite ![]()
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5421849262280782242
Corinna1982 spune:
Pony, vai ce te mai chinui cu Raducu mofturici. Dar e tare dragalas!
Solike, frumos brad, Olguta nu mai zic si imi place cum iti sta mosul ala in cap ![]()