**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am intrat si noi sa va uram:un an nou fericit alaturi de cei dragi!!!
LA MULTI ANI 2010!!!!

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Alina, multumesc mult!

Si eu am fost plimbata la dentisti de foarte mica, am adormit pana tarziu cu biberonul cu lapte cu biscuiti, poate si cu altele, ca imi tot povesteste mama cate imi mai dadea ea. Am cele mai urate amintiri de la dentisti si tocmai de aceea vreau sa fac tot posibilul sa evit sa-i dau lui Filip ceva ce l-ar putea caria. Mai bine il legan toata noaptea sau ii dau suzeta pana la 4 ani.

Si inca o intrebare daca mai intri. Cum e mai bine sa bea sucul, din cana cu cioc sau din biberon?

Multumesc
Sa va fie de bine botezul!
La multi ani!

Mami lui Filip, 1 august 2009
Primul Craciun in 3

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

[red]La multi ani, dragi zmeurici!![/red]sa ne auzim cu bine in noul an!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Un AN NOU FERICIT, MULTA SANATATE SI DIVERSIFICARE USOARA!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

la multi ani si un an nou fericit alaturi de cei dragi si sa dea dumnezeu sa fie sanatoase toate zmeuricile noastre.

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Intram si noi pe ultima suta de metri din anul asta sa uram la toata lumea numai bine, sanatate multa si intelegere in familie, copii frumosi si mancaciosi si sa dea Dumnezeu sa prindem multe revelioane impreuna dragi mamicute!
In alta ordine de idei, ungaras ma bucur tare mult ca ne-ati dus lipsa. Acelasi sentiment l-am avut si eu! Si Maria Catalina e o scumpa si-o frumoasa si din cate se vede si papacioasa!
Alinutza78 multumim pentru sfaturi. Eu i-am dat inca din spital diverse cu lingurita, asa ca sper sa se acomodeze repede. Deja in seara asta cand i-am dat orez de la Nestle( apropos, e prima seara cand ii dau produsul asta) se vedea ca incearca sa pape si n-a mai scuipat asa mult. Chiar a papat foarte bine si s-a vazut ca se satura foarte bine cu el. Abia dupa alte 4 ore a cerut de papa
Alina, nu i-am dat cu elocom la funduletz. Acolo dau cu sudocrem si de obicei trece. Elocom nu dau regulat nici prin alte parti, decat uneori cand se irita foarte tare, pentru ca doctorita ei a observat ca numai cu asta ii trece. Am mai incercat si cu altceva, dar n-a functionat nimic. Oricum, sunt deacord cu tine ca e periculoasa crema asta cu cortizon si incerc sa am cat de multa grija pot. Pacat ca nu esti in tara, ca ti-as fura masina aia de cusut!

Hai ca m-am lungit. Ma duc la fetita mea, sa asteptam impreuna noul an! Multa sanatate inca o data si sa auzim de bine in noul an!

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

A venit si noul an, la multi ani sa ne traiti dragele noastre, cu zmeurici frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

iaca suntem in 2010...sa ne dea DD un an mai bun pe toate planurile.
tuturor celor care poarta numele de vasile si derivate din el!

Noi am stat la cumnata, dupa ora 12 am mers la bunici sa-i pupam si inapoi. a trecut si asta...cu oboseala, raceala...Edi mai nou tuseste ca un magarush.

Azi cred ca plecam pana la Sibiu, duminica ne intoarcem acasa, de abia astept.
sunt curioasa cum va fii cu diversificarea, caci al meu zmeurel se arunca efectiv pe lingurita si castronel. musai sa-l leg bine de tot in scaun.
Alinutza super informatii. sa stii ca si Edi a pus bine pe el, tot de la laptele din congelator, e mult mai gras si nu i-am dat decat de vreo 4 ori in decembrie. Incearca si tratamentul zis de pogos, sau vorbeste cu un homeopat, vezi ce remediu se potriveste.
Pogos remediul asta o fi general valabil pt. toate? am luat intr-o zi lac caninum si sanii mi-au explodat.

credeam ca mai pot sta, dar e marait Edi. revin cand oi putea.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata fetelor in noul an!!!!La multi an sarbatoritilor!!!!Cum ati petrecut?Cum sunteti?Noi acasa,nimic spectaculos....ne-am culcat pe la ora 3...pt.Timea e primul an cand rezista pana la 12,sau chiar mult,s-a culcat dupa ora 2...si tare mandra mai era.....Balazs generos de anul nou,m-a lasat sa dorm pana la 9.30,bineninteles cu a gramada de treziri pt. papa....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Un An Nou plin de realizari , , sa avem zmeurici sanatoase si sa ne bucuram din plin de ei !
Mami de Laura Maria (16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/CraciunLa5LuniPrimulCraciun

Mergi la inceput