**Zmeurici de iulie-august 2009 (21)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna dimineata!
Badurox dor mi-a fost de tine si de puiul tau, ma bucur ca sunteti bine si frumoaseeeeee.
Noce, noi in trei de Craciun, nu am iesit ca a nins toata ziua iar a doua zi am fost in parc, foarte scurt ca era ger.
Maria-Catalina imi pare ca are o pauza de vorbit de vreo saptamana. Incerc sa nu-mi fac griji. Scotea tot felul de sunete care mai de care mai nostime. Acum nu spune decat AAAA, mmmmmmm. si atat. Vad ca incearca, isi innoada limba dar nu iese. Si bebeii vostrii au facut asa pauza la vorbit? Noi maine cumparam gogosi, aici in noaptea de anul nou se mananca da, gogosi,( dar fara gaura cum fac eu)cu tot felul innauntru, stafide, mere, fructe de padure.etc si ne uitam si noi la filme. AA am luat o cutie de artificiii. o sa le infig in ghiveci in balcon si o sa ii arat fetei stelutele. Cam atat de la noi.
Sa aveti o ultima zi de an buunnaaa, sa multumim vechiului an pentru ce a adus in vietile noastre si sa asteptam noul an plini de sparante. La foarte multi ani fericiti!
http://picasaweb.google.nl/glasiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

LA MULTI ANI PENTRU 2010!!!!!!

UN AN NOU PLIN DE JUCARII, BUCURII, NEBUNII si bineinteles FERICIRE SI IMPLINIRE PE TOATE PLANURILE!!!!

Noi vom sarbatori acasuta cu buburuzul Bryce, zabaucul de catel Clifford, un tatic sturbulatic si o mamica pe masura, adica moi. :)))
Menu noapte Revelion:
- aperitive : prosciutto, salam uscat, maslinute, brinzica de capra
- ciorbita de perisoare
- felul principal : friptura de vita cu sos de piper sau "pfeffer steak"
Iar la final vom incheia cu un Tiramisu senzational. Totul , mai putin aperitivele, vor fi facute in casa. Sunt si eu o mica gospodina. :))))
Vom face pozici si vi le vom prezenta.

Inca o data un An Nou plin de bucurii si numai veselie la trecerea dintre ani.

Va pupa,

Clara - mami lui Bryce Mihai- un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor

Eu nu am somn asa ca m-am trezit la 4.30..am hranit o printesica si apoi m-am apucat de treaba..am tocat zarzavatul pentru salata de boeuf, am calcat ce am spalat ieri.
Noi Revelionul il vom face impreuna cu ai nostri cumnatei si nasii lor la Bragadiru. Iar maine o vom "da de gringa" pe Ania, asa ca trebuie sa-i caut un colacel ca moshica nu a gasit ieri.

clara-meniul vostru de revelion...de abia astept pozele

ungaras-nu te stresa..si Ania a avut o perioada de pauza..acum a inceput din nou cu BAAA,MDAAA, DA..ca ne si distram pentru ca uneori vorbim cu ea si o intrebam cate ceva si ea zice "MDA" si se potriveste perfect de zici ca ar intelege

Giova-pai sa sti ca se potrivesc. Multa sanatate puiutilor

noce-v-am adimirat toate pozele..e scump foc Filip. Tare mult imi place programul vostru linistit pentru zilele astea.

ely cta,laura.s-mai mai ce zmeurici dodoloate aveti voi acolo

alinaalex-ma bucur foarte mult pentru tine. Sa fie sanatoasa Roberta, sa creasca mare si cumintica

alinutza-ioi..asa ma vad vad pe mine cu Ina cand te citesc. Si eu am fost la fel de stresata cu laptele si parca de ce ma stresam de aia era mai rau. Incearca sa asculti sfatului sotului tau si bucurate de primele sarbatori alaturi de minunea ta cea mic asi de cei dragi tie

Cornelia-e un dulce Vladimir. Sa sti ca si noi am admirat pozele voastre aseara (eu si Ina)si vreau sa-ti spun ca era tare incantata..tot zicea..uite..aici canta..ce or canta..aici desfac cadouri..uite..a primit si piti ceva (pentru ea cei mici sunt piti)...si sa sti ca a remarcat si ea ca ati avut un mos cam tinerel

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

La multi ani si de la noi! Anul ce va veni sa fie asa cum vi-l doriti! Petrecere frumoasa intregei tufe! Pupici.

mami de teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alinutza, baiat cu capul cool sotul tau, felicitari ca te-a scuturat, e usor s-o iei pe ulei. Esti tot fenomenala.

unguras, al meu asa face cu absolut orice: invata, face in disperare o vreme si dup-aia pare sa uite tot ce stia. Se zice ca unii asa invata. Dupa ce au prins o smecherie se concentreaza pe urmatoarea si se comporta ca si cum au uitat ce stiau. Daca nu-l aveam filmat intorcandu-se pe burta, de ex, si daca nu-l vedea toata lumea cateva zile prin toate colturile exersand, ai zice ca nu s-a-ntors ever singur de cand sta toata ziua singurel in funduletz.

M-am tot uitat la poze zilele astea, m-am minunat si m-am induiosat ce frumuseti de bebelusi am vazut si ce mult au crescut!

La diversificare nu ma bag in discutie, pepitul va manca si el ceva cand va putea singur, asa ca scriu mai rar si mai scanez, asa ca in caz ca-mi scapa ceva, deja ma scuz.

Dar sa nu-mi uit vorba, am intrat sa nu ratez ocazia cu diferenta de fus orar...

La multi ani, dulci zmeurele si zmeurei! Un an nou fericit alaturi de mamicile voastre care va iubesc nespus, alaturi de familiile voastre care v-au asteptat cu atata drag si s-au bucurat mult de tot cand v-au cunoscut! Sanatate, fericire si sa fiti cuminti! Sa ne "revedem" in 2010!!!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaAl spune:

LA MULTI ANI

Sa avem un an nou plin de fericire si impliniri alaturi de cei dragi

Elenade Andreea-05.08.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana pooh....incercam sa ne facem bine dar vad ca nu prea reusim...a trecut nasucul, relativ, si acum tusim....imi vine sa mor. sper sa nu mai dureze mult. in rest are o stare buna....vesel, nu prea se omoara cu mancatul...dar asta nu o facea nici inainte.
i-am dat aseara o bucatica de mar s-o mozoleasca.....da de undeeeee....ch, yeh, beah....cred ca daca putea mi-o trantea intre ochi
in rest o necajim pe bica....o tinem in picioare sa ne plimbe, o tragem de par....da ei ii place...mai e o saptamana si plecam....deci savureaza din plin aceste senzatii.
va , deocadata, spor la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Aho, Aho!!!

Pony, Pooh , incerc sa-mi revin.

Cornelia, sunteti f frumosi. Maria seamana f bine cu tine, iar tu arati de 20 de ani.

Alinutza, si eu am patit la fel cu vizitele si m-am straduit sa-i respect programul, da' de unde...cand ai niste musafiri care zic ca vin la 12.00 si vin la 15.30...ce sa mai zic...
Mai nou Maria nu se mai trezeste des ci se trezeste...mult. Adica se trezeste doar de 2 ori pe noapte si sta treaza cate o ora, o ora si jumatate. Iar la 6.00 are trezirea definitiva, adica dupa ora asta nu mai doarme decat o jumatate de ora la 2 ore cat sta treaza. Nici alea 2 ore de la pranz nu mai sunt de somn dupa nebunia de zilele astea. Sper sa-si revina.
Sa-mi zici si mie ce program de diversificare alegi pentru Eric, pentru ca sunt nascuti la 2 zile diferenta si mi se par foarte asemanatori.

Noce, sa ti se indeplineasca ambele dorinte!

LA MULTI ANI! pentru zmeurici si mamicile, taticii, bunicii lor si pentru toata lumea. Sa aveti un an mai bun, asa cum vi-l doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi mamici

multumesc tare mult de aprecieri la adresa puradicilor

noi tot la cabanuta plapumioara stam in seara asta,chiar daca nu e nici una dependenta de tzitzi,doar de bibi nu am curaj sa ma deplasez niciunde.s-au autoinvitat niste prieteni la noi,am scos din congelator un curcan,mai bag niste cartofi si brocoli cu usturoi,
sarmale am avut de Craciun si nu imi mai trebe,beutura este din belshug da` nu ma ating de ea ca nu imi vine :)))
am o supa de pui de ieri ca sa ne mai clatim la matze,si sa vad cu ce vine ceilalti mie imi ajunge atat

alinutza dragutza nu mai fi stresata pls pls ca nu ai de ce,nu este-asta e,macar tu ai alaptat atatea luni,eu doar cateva zile si alea parca nu au fost,si am avut lapte kklau` si nu ma simt vinovata cu absolut nimicuta,nu am reusit si basta.

noce,esti absolut fenomenala,iar zambiliciul tau,fara cuvinte

se chitzcaie ebonee pe langa mine,datoria...........:)))

va pup,sa aveti o seara de neuitat,fara suparari si stari aiurea

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sa nu uit,
ma bucur tare ca au mai aparut mamici
bine ati revenit mamicutze

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput