Puiuti de Randunici 2008!!(348)
Raspunsuri - Pagina 14
tuchita spune:
stiu ca sunt cu temele nefacute, sper sa ma mai primiti!
De fapt sunt facute, ca n-am ratat nimic, numa' ca nu-s trecute pe curat!![]()
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 mai fetelor, ce pregatiti bun, mai special asa...pt. Rev?? Edit: bagati aici meniurile Miha, nu stiu cu augmentinul....imi pare rau ca inca face febra...dar asteapta o zi dupa ce i-ai dat antibioticul...pana incepe sa-si faca efectul... edit 2: uitasem sa spun ca am admirat-o pe Andrutza, cat de frumos ii sta parul, imi place mult cum i-a crescut, e o dulcica! ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras ![]() |
....acum se apuca socrela de sarmale,maine am sa fac niste salata de boeuf(aveam in plan sa fac poienita dar nu o mai fac)..friptura,prajituri (eclere si foi cu crema de ciocolata) si as vrea sa fac o ciorba de vacuta cu zeama de varza..si cam atat..piftie fac de boboteaza...pe 1 vreau sa fac curcan umplut sau peste ,inca nu m-am hotarat...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui tuchita stiu ca sunt cu temele nefacute, sper sa ma mai primiti! De fapt sunt facute, ca n-am ratat nimic, numa' ca nu-s trecute pe curat! Catalina, mami de si ![]() |
iti vazui echilibristulRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tuchita spune:
Ramo, esti mortala!
Chiar nimic nu faci de Revelion!
pe bune ca eu nu stiu cand le faci pe toate!
Eu chiar nimic nu fac de revelionul asta.
lianam spune:
| citat din mesajul lui tuchita Buna seara! fetelor....fiti pregatite! Catalina, mami de si ![]() |
hooop...hoooopaaaa..buuuuf
... am vazut sebica-giudica 
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Nicoleta spune:
Salut.
Suntem rupti, amplecat la 9 si am intrat la 6... am tocat bani, dar nu asa multi cum am vrea... am cumparat carucior pentru Matei, ca e musai aici...
La reducere, ultimul (cum numai noi prindem
), ta-taaaaa! Rosu! Britax-Roemer. Din modelele de anul trecut
... Zoze, deci ma pregatesc, da? Si tu, sa te vad!!
Temele sunt nefacute, mancarea la fel... ![]()
Revin, sper.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
lianam spune:
| citat din mesajul lui mihatp liana . Luca a inceput ziua cu 39. apoi a tot oscilat, cel mai putin 37 cu ceva. ultima data avea 38,4. deci nu m-am linistit inca.am o intrebare, care stiti... la 13 kg ce cantitate de augumentin se da? ca mie-mi pare cam putin cat ne-a dat la ce febra a facut. pe de o parte e ok, ca mai bine mai putin decat mai mult, dar ma intreb daca-si face efectul cum trebuie. am editat c-am scapat o liniuta salbatica unde nu-i era locul si nu se cade Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade |
miha din cate stiu eu, peste varsta de 1 an (peste 10 kg) se da 5 ml augmentin suspensie 156 mg/5 ml de 3 ori pe zi; da-i cum ti-a zis pediatra care l-a vazut, ca il cunoaste mai bine
; si nu ii intrerupe antitermicele chiar daca nu mai face febra, sau nu e f mare ....parerea mea
noapte fara febraa sa aveti"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
bubu05 spune:
Mersi Ramo pt. raspuns. Eu nu mai fac din astea...obisnuite...deja m-am saturat de sarmale si salata boeuf...aperitive, de fapt niste salate, aduc musafirii
, ca s-au oferit, plus o praji. Eu o sa fac niste somon cu capere si sos de portocale, niste cartofi natur langa, apoi in vasul roman o varza cu carnati de casa si ciolan afumat si o praji cu ness
, de pe bucataras. A, si ciorba de curcan cu zeama de varza, pt a doua zi. A doua zi, cand va trebui sa-i fac tortuletul lui Vlad
si inca nu stiu ce sa-i fac....
Tuchi, l-am vazut pe acrobatul-buf, bine ca era tati pe faza ![]()
raluca2107 spune:
Briana a zis ca Scumpicica e "asa frumoasa, stai...stai incet , sa vad toate pozele". Adevarul e ca e o minune, e scumpa rau, iar costumul e demential 

.
Tuchi, am murit de rau -plansu cu filmul tau, are si continuare??!!!
. Sebu e mortal, n-are nici o treba, dar n-am inteles , l-ati prins sau sun la Protectia Copilului?![]()
Am vazut ca a venit mosu si la Zanuta
si asteptam poze de dupa intalnirea cu tati.
luny spune:
gata si cosmetica, sunt 'tratata' facial, epilata, pensata 
, s-a rezolvat azi si Revelionul, facem in club Spice, ala de zicea mimo ca i-a placut, cu ceva gasca, cumnata-miu cu Ioana lui, si inca vreo 3-4 cupluri, sper sa iasa ca lumea, la banii care-i dam
, asa ca nu pregatesc nimic acasa, doar salata de beouf facem, oricum pe 1 iub lucreaza si eu merg la ai mei.
tuchiiii, e de belea Seb![]()
, si Mufa mai are nitel!
mor aici! Liviu ii povesteste Mufului cartea de pompieri, asta o stie deja si cum o vede zice 'ashhhhii', ca arde
, dar e de coma omu' cum povesteste de echipamente, pisica din copac, foc, panica
trebuie filmati!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
si