Puiuti de Randunici 2008!!(348)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

stiu ca sunt cu temele nefacute, sper sa ma mai primiti!
De fapt sunt facute, ca n-am ratat nimic, numa' ca nu-s trecute pe curat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

mai fetelor, ce pregatiti bun, mai special asa...pt. Rev??
Edit: bagati aici meniurile

Miha, nu stiu cu augmentinul....imi pare rau ca inca face febra...dar asteapta o zi dupa ce i-ai dat antibioticul...pana incepe sa-si faca efectul...

edit 2: uitasem sa spun ca am admirat-o pe Andrutza, cat de frumos ii sta parul, imi place mult cum i-a crescut, e o dulcica!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

nu o sa fac nimic special pentru ca o sa fim singurei...nu am invitati speciali..o sa vina mosii lui andru in jur de ora 12 sa-l dea la grinda si cam atat,socrii pleaca la tara,ai mei la tara,surorile mi-au plecat ....acum se apuca socrela de sarmale,maine am sa fac niste salata de boeuf(aveam in plan sa fac poienita dar nu o mai fac)..friptura,prajituri (eclere si foi cu crema de ciocolata) si as vrea sa fac o ciorba de vacuta cu zeama de varza..si cam atat..piftie fac de boboteaza...pe 1 vreau sa fac curcan umplut sau peste ,inca nu m-am hotarat...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

stiu ca sunt cu temele nefacute, sper sa ma mai primiti!
De fapt sunt facute, ca n-am ratat nimic, numa' ca nu-s trecute pe curat!

Catalina, mami de si

cum sa nu te primim mai catalina tocmai pe tine iti vazui echilibristul...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ramo, esti mortala!
Chiar nimic nu faci de Revelion!
pe bune ca eu nu stiu cand le faci pe toate!

Eu chiar nimic nu fac de revelionul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Buna seara!
fetelor....fiti pregatite!

Catalina, mami de si

hooop...hoooopaaaa..buuuuf ... am vazut sebica-giudica

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Suntem rupti, amplecat la 9 si am intrat la 6... am tocat bani, dar nu asa multi cum am vrea... am cumparat carucior pentru Matei, ca e musai aici... La reducere, ultimul (cum numai noi prindem ), ta-taaaaa! Rosu! Britax-Roemer. Din modelele de anul trecut ... Zoze, deci ma pregatesc, da? Si tu, sa te vad!!

Temele sunt nefacute, mancarea la fel...

Revin, sper.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

liana. Luca a inceput ziua cu 39. apoi a tot oscilat, cel mai putin 37 cu ceva. ultima data avea 38,4. deci nu m-am linistit inca.

am o intrebare, care stiti... la 13 kg ce cantitate de augumentin se da? ca mie-mi pare cam putin cat ne-a dat la ce febra a facut. pe de o parte e ok, ca mai bine mai putin decat mai mult, dar ma intreb daca-si face efectul cum trebuie.

am editat c-am scapat o liniuta salbatica unde nu-i era locul si nu se cade

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

miha din cate stiu eu, peste varsta de 1 an (peste 10 kg) se da 5 ml augmentin suspensie 156 mg/5 ml de 3 ori pe zi; da-i cum ti-a zis pediatra care l-a vazut, ca il cunoaste mai bine ; si nu ii intrerupe antitermicele chiar daca nu mai face febra, sau nu e f mare ....parerea mea ... noapte fara febraa sa aveti

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mersi Ramo pt. raspuns. Eu nu mai fac din astea...obisnuite...deja m-am saturat de sarmale si salata boeuf...aperitive, de fapt niste salate, aduc musafirii , ca s-au oferit, plus o praji. Eu o sa fac niste somon cu capere si sos de portocale, niste cartofi natur langa, apoi in vasul roman o varza cu carnati de casa si ciolan afumat si o praji cu ness , de pe bucataras. A, si ciorba de curcan cu zeama de varza, pt a doua zi. A doua zi, cand va trebui sa-i fac tortuletul lui Vlad si inca nu stiu ce sa-i fac....

Tuchi, l-am vazut pe acrobatul-buf, bine ca era tati pe faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Briana a zis ca Scumpicica e "asa frumoasa, stai...stai incet , sa vad toate pozele". Adevarul e ca e o minune, e scumpa rau, iar costumul e demential .
Tuchi, am murit de rau -plansu cu filmul tau, are si continuare??!!!. Sebu e mortal, n-are nici o treba, dar n-am inteles , l-ati prins sau sun la Protectia Copilului?
Am vazut ca a venit mosu si la Zanuta si asteptam poze de dupa intalnirea cu tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata si cosmetica, sunt 'tratata' facial, epilata, pensata , s-a rezolvat azi si Revelionul, facem in club Spice, ala de zicea mimo ca i-a placut, cu ceva gasca, cumnata-miu cu Ioana lui, si inca vreo 3-4 cupluri, sper sa iasa ca lumea, la banii care-i dam, asa ca nu pregatesc nimic acasa, doar salata de beouf facem, oricum pe 1 iub lucreaza si eu merg la ai mei.
tuchiiii, e de belea Seb, si Mufa mai are nitel!

mor aici! Liviu ii povesteste Mufului cartea de pompieri, asta o stie deja si cum o vede zice 'ashhhhii', ca arde, dar e de coma omu' cum povesteste de echipamente, pisica din copac, foc, panica trebuie filmati!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput