Puiuti de Randunici 2008!!(348)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce ma bucur ca mi-ati vazut odoarele si ca v-a placut montajul, ca doar pentru voi am muncit sa pun cadru langa cadru
Si acum sa va raspund de ce erau numai 3 ciorapei:
varianta 1: Dudelle are un ciorapel mai mic agatat pe perdea , ia sa va uitati mai bine
varianta 2: Eu m-am sacrificat
Varianta 3:Sunt numai 3 cuie in perete
Oricum, mosul n-a uitat pe nimeni, a pus cadourile regulamentar la piciorul bradului , iar eu asaaaa...de kiki, am pus si-n fiecare ciorapel cate-o ciocolata d-aia XXXXL.Ei bine, una dintre ele, mi-a cazut drept in cap seara , cand ma uitam la film, intinsa pe canapea , fix sub ciorapel
Oricum, cel mai minunat cadou l-am primit de la Kya si Liana AZI , va multumesc mult
Liana, ti-ai dat foc la valiza cu carnatii aia , acusi apare Zoze si sa vezi ce de-ti mai zice, ca de mine a facut misto 3 zile
Superbe fetele :Scumpicica si Zanuta , caciulita ca a scumpicicai am si eu dar nu va arat ca e la pachet cu burtoiul si tricoul de bucatarie
Am vazut si Sebul acrobat, olelei muica va rog ca data viitoare sa nu-l filmati cand sare de pe calorifer ca nu stau bine cu inima
Am uitat sa zic de Andra , zana de Phoenix ca si pe ea am admirat-o azi ! Iar pe Andru l-am ratat , n-am vazut decat pozele cu pozitiile de calarie , asa ca Ramo te rog sa mai pui o data linkul
Vad eu ca Nicoleta e singura fata serioasa, nu tu sarmai , nu tu salate...toaca bani
Va pup ca ma asteapta programul de seara
PS KYA, nu dispera Mosul din montaj merge anul acesta cu tine la schi Vant bun la pupa , acusi e ianuarie!

Revin ca am uitat de Cami si montajul ei frumos, manca-i-ar mama pe ei de cuminti si frumosi

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuvant nou, ghici ciuperca ce-i? 'patetiiii'

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vazut si eu dudel-dragutel, ca acasa-mi permite serverul, si sebul-acrobat. luca se urca pe marginea canapelei si de acolo se arunca pe spate, ii suna apa-n cap, dar lui ii place, numa' noi facem cu nervii. trebuie sa imortalizam si noi fazele sa putem santaja mai incolo.
vazut si frumusica dansatoare americana. are asa niste trasaturi de fine...in fine, frumoasa familie, sanatate le urez... ca tot e vremea urarilor

bitza, pentru paris nu-s verde, is verde ca esti afara din tara, si ca esti mai aproape de scotia. sa va distrati si pentru noi, da?!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

mimooooo, unul mare

liana, doc lui mi-a zis 2,2 de 2 ori pe zi. acum chiar cred ca e putin. oricum, acuma seara i-am dat 3 ml. m-am hotarat sa merg macar cu 3, si raman la 2 ori pe zi.

tuchi...neste poze acolo cu ilicoasa cea frumoasa nu ne servesti?

bubu la somon, mama ce balta am facut pe tastatura!

unde e gecko? n-am vazut-o zilele astea
... si citind din urma am de felicitat , bravo ... ma bucur tare pentru bucuria voastra. nu cred ca mai prind odiseea ta, desi mi-ar fi placut... vad ca se mai lasa asteptat/asteptata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

luny
spune

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim de laude!

Bitza si eu sunt verde.. asa imi doresc sa vad si eu Parisul.. candva o sa ajungem si noi pe acolo..
Liana m-a topit Craciunita ta!
Si ce imi place si Zana! mereu are lochite frumoase!
Mimo sa stii ca si eu am vazut ca radiezi in poze! chiar te-am remarcat bine de tot!
Tuchi m-ai omorat cu Sebi! un pic de buf-poc!
Bubu si eu am avut sarmale si boeuf de Craciun.. acum fac o piftie (e prima oara in viata mea cand fac , adica o mai ajutm pe mama dar nu se pune).. si nu mai stiu ce sa fac, o friptura probabil.. oricum musafiri nu avem.. mergem si ne petrecem la Rev.. e organizat de biserica romaneasca de aici.. sper sa ne distram..
dar stiti ca e bine sa fie peste pe masa de Anul Nou, da?
asa as manca un pastrav romanesc, de nu va puteti imagina, si eu nu ma omor asa mult dupa peste.. dar ete ca mi-i dor..

Miha multumim de laude!

Naty cum mai esti?
Clau, Alice, Clodute, Iona, Tonic, Roxana, Ursulica, Cris si inca multe alte randunici.. voi pe unde umblati?

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Buna seara!
fetelor....fiti pregatite!

Catalina, mami de si

VAAAAIIIII, mi-a stat inima cand l-am vazut in picaj

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Am uitat de Bitza frateee, sa ai un an Nou minunat, plin de realizari si de bucurii (ca doar se zice ca asa cum il incepi, asa o tii!
Tuchi, stii ce m-am mirat eu ? Cum de nu s-a rasturnat patutul , contravine legilor fizicii Sau e ancorat in podea? Si patutul nu e d-ala cu fermoar pe o laterala? Ca mie asa-mi seamana cu al lui Damian, care se desface ca un cort pe o latura
Miha daca febra nu-i scade in 24 de ore de la prima doza de antibiotic, inseamna ca-i viral si-i dai degeaba (sau ma rog, preventiv) .Ce sa va faca el voua mai Si maine iar te duci la munca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Papucii? Pompierii? Bineee, atunci spune tu ce inseamna "TATOA" la Dudelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui luny

Papucii? Pompierii? Bineee, atunci spune tu ce inseamna "TATOA" la Dudelle

Bingo! Papucii! tatoa ma depaseste..
dar 'tatuuuu'??sa te vaz aici

Mergi la inceput