Puiuti de Randunici 2008!!(348)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lianaaa ce misto sunt carnatii aia voi i-ati facut, ma? iamiiii!

Kya, nu te-as sfatui s-o iei in parc ...masina...

Bitzulino, distractie placuta si spor la shopinguit! nu te invidiez, ca inca n-am fost acolo , dar cred cae taaaaaare bineeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut zana loza, are agregat nou, scumpa de ea, iar Teo Craciunita cu codite m-a dat pe spate, cat de bine-i sade in rosu!!fetele razacioase!moaama, ce carnatarie acolo!!
ce MC haios la mimo! dulce mai e Vlad mozolit de cioco si in punga de cadouri, iat tu si Teo parca-ti fi surori!!!frumoase poze, amintiri..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

noi bubulici, noi i-am facut ... spor la meniu ... tre' sa ma incurajez si eu sa incep ceva papici de revelici ... desi cred ca nu fac nimic deosebit, n-am "stare"

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

am vazut pozici de liana si scrisorica mistoooo ... si pt mami si pt craciunita zambareata si dulcica rauuu

am vazut zana ralucai

am vazut andrutza si mami aranjata....

merg sa mai incerc la filmuletul lui mimo ca imi tot arata loading si dejeaba

mie mi-a venit CM si-s cu in sus si cu capsa pusa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am vazut si pozicile lui mimo...ff frumoase,dudelle mozolici,mami frumoasa si fericita cu cadoul langa ea...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Ramo sa treaca repede starea de kko!

Ce frumoasa lochita are Sanziana, dar purtatoarea e cea mai frumoasa!

Maaaaaaaaaaai ce Craciunita am vazut!!! Pupe mama pe ea de dulce! Si am vazut si un colt de liana. Pot sa zic ca-mi faci mare pofta de-o fata? Tare dragut o mai gatesti! Si ce de pereti… numa’ buni de desenat.

Simoooooooo, cum mai esti?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp
Maaaaaaaaaaai ce Craciunita am vazut!!! Pupe mama pe ea de dulce! Si am vazut si un colt de liana. Pot sa zic ca-mi faci mare pofta de-o fata? Tare dragut o mai gatesti! Si ce de pereti… numa’ buni de desenat.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

poti sa zici, cum nu ... poti chiar sa treci la "fapte" ... daaa, multi pereti buni de desenat ... pana acum a fost cumintica artizda mea , desi are "pe mana" creioane, pixuri, carioci de cateva luni bune.... stie ca numai pe caiet sau coli e voie si vad ca pana acum tine invatatura ; de cand i-am luat de mos nicolae masuta de lucru cu scaunel, respecta chiar mai bine regula ; dar nu se stie cat va mai dura cumintenia asta ... o singura data mai la inceputuri a dat cu un creion pe o bucatica de perete si se mai mazgaleste pe manute uneori
ce face berbecutu frumusel? e mai bine? a mai facut febra? sa fuga carcaiasu' de la el

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

liana. Luca a inceput ziua cu 39. apoi a tot oscilat, cel mai putin 37 cu ceva. ultima data avea 38,4. deci nu m-am linistit inca.

am o intrebare, care stiti... la 13 kg ce cantitate de augumentin se da? ca mie-mi pare cam putin cat ne-a dat la ce febra a facut. pe de o parte e ok, ca mai bine mai putin decat mai mult, dar ma intreb daca-si face efectul cum trebuie.

am editat c-am scapat o liniuta salbatica unde nu-i era locul si nu se cade

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

mai fetelor, ce pregatiti bun, mai special asa...pt. Rev??
Edit: bagati aici meniurile

Miha, nu stiu cu augmentinul....imi pare rau ca inca face febra...dar asteapta o zi dupa ce i-ai dat antibioticul...pana incepe sa-si faca efectul...

edit 2: uitasem sa spun ca am admirat-o pe Andrutza, cat de frumos ii sta parul, imi place mult cum i-a crescut, e o dulcica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
fetelor....fiti pregatite!

Mergi la inceput