Puiuti de Randunici 2008!!(348)
Raspunsuri - Pagina 12
lianam spune:
kyaaaaa ... de ce nu ma mai iunbeeesti
? ti-am mai zis si eu o vorba doua, am mai cerut si eu o pozica doua cu zanuta ca sunt chiulangioaica
si nu reusesc sa le vad la timp... si tu nimiiiic
... nu vrei sa mai te joci cu mine 
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
lianam spune:
gata, mi-am facut norma de mesaje pe ziua de azi
... va dau cuvantul
...
pentru cine are timp, las si eu cateva poze cu craciunita mea scumpicica ![]()
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam kyaaaaa ... de ce nu ma mai iunbeeesti ? ti-am mai zis si eu o vorba doua, am mai cerut si eu o pozica doua cu zanuta ca sunt chiulangioaica ... nu vrei sa mai te joci cu mine ![]() "Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi." |
Nr. 1:

Nr. 2:
- joaca, joaca!Cum, mah, sa nu te iubesc eu pe tine! Muuuuahh!
La capitolul poze recunosc ca sunt restanta. Iar de Craciun nu am imbracat-o in Mos, nu am facut poze spectaculoase ca ale voastre.
Aici sunt cateva poze, care cu toate ca nu indica, sunt facute in ziua de Craciun
Lasa ca vine randunoiul peste 10 zile, si ne trage el in poza frumos, sa aratam la lume
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
moaaam,a ce le-am dormit 2 ore, baietii inca dorm, eu ar trebui sa pun un feste la baiat, dar mi-e lene
am vazut bitza din Paris!!

..fata, have fun!![]()

si o mega scrisoare de la liana
, fata, cu tine am o vorba, bazaie-ma pe mess cand ai nitel timp
am vazut andruta, frumoasa ca de obicei, cu cadourile super de ma MC
, ce-mi place cum calca rufe:)), si am remarcat si pe mami
, pupici la americance
cami tare faini Craciuneii tai, si ce atmosfera frumoasa acolo!
...ma duc sa pun festele, continui mai incolo cu pozele de Mimo, Kya si Liana
, ca abia le-astept!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
ma iubeste, ma iubeste
....
muaaaahhhh si de la mine ![]()
mamaaaa ce mare s-a facut si zanutaaa....si frumusica si delicataaaa
... si ce masina areeeeee
... nu arat poza lui teo ca imi aprind paie
... nici noi nu avem poze spectaculoase...nici macar nu avem toti 3 poze...am facut asa, cateva la impodobit bradutul (costumasul i l-am luat din olanda ca "a stat in drumul nostru"
... altfel nu stiu daca ii luam, desi aveam in plan
; eu eram zuperba, bine ca nu ma vad prea mult
...) ... vrei sa vezi ce mirosea mai mult decat bradul acolo
? ....dar sshhhttt
, sa nu mai zici la nimeni
... ete ![]()
Kya spune:
Mooooama Liana, ce de carnatzoi... Yammy! Ce pofta mi s-a facut... 
De masinuta a fost extrem de incantata. Acum sa vad daca ne mai intoarcem din parc cu ea intreaga, pentru ca prevad ca toti copii vor apasa pe butoane... si toate printesicile alea fragile sunt la vedere, numai bune de tras de ele... ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Helou!
Mai cat am vizionat...si inca n-am terminat...filmuletul de la Mimo se tot blocheza...n-am apucat sa-l vad...in schimb am vazut filmuoletul Ralucai, super totul, casa mare, plina de copii, Sabin cu catelul, foarte frumos! am mai vazut plimbaretii la Craiova, tare frumos acolo
, i-am vazut si pe puiutii Maiei, niste dulci!
Simo, sa stai cumintica si o sa fie bine! afara din butoi, da?
Miha, cum e Luca?
Revin, ma duc sa mai incerc fimulet de Mimo si am salvat si de la Cami ![]()
bubu05 spune:
Raluca, multumesc ![]()
Pai aseara, v-am zis ca s-au anuntat nasii...si in 2 ore ce naiba sa pregatesc...am facut repede o tava cu briose de ciocolata, snitele la cuptor, aripioare la cuptor, cartofi prajiti, am scos gogosari umpluti si gata masa 
Am reusit sa vad pozele cu Dudele-craciunel, cat de dulce eeee! si el cu cioco la botic
Mi-a placut mult poza cu bunicul si cea cu Mimo si cadoul ei pretios 
Am vazut si pozele cu Cami si scumpicii ei 
Mai am de citit...
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Mooooama Liana, ce de carnatzoi... Yammy! Ce pofta mi s-a facut... ![]() Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
astazi au fost "deportati"
bubu05 spune:
Pfuaaa, ce scrisoare bengoasa a scris Liana, suuper
Si am vazut-o pe craciunita Teo, o dulceata de-ti vine s-o papi! am vrut sa le iau si eu la pitici sosoni de la Amsterdam...dar deja au n'spe perechi...tare frumos ii vin 
Si am vazut-o si pe Zanuta pe masinuta
in genul ala este si a beietilor, i-am luat-o lui Vlad cand a facut 1 an jumate, iar acum nu mai functioneaza daca apesi pe butoane...
e pe nu stiu ce circuite, nu se poate repara
...dar o calaresc amansoi la greu, sa vezi ce viteza baga cu ea prin casa ![]()
Gata, acum o sa caut niste retete pt.Revelion
n-ammai facut acasa de vreo 5 ani [:D, de cand il avem pe Vlad ![]()