FIV la Cluj 31
Raspunsuri - Pagina 7

kry spune:
kry spune:
 dragele mele, dupa o mica absenta si peripetii, m-am reintors fara burtica dar cu o minunatie de fetita, sanatoasa si frumoasa. Sunt foarte fericita si va doresc sa ma urmati cat de curand posibil.
Medut, te imbratisez cu drag si sunt convinsa ca vei gasi persoana potrivita cu care sa ai o familie adevarata.
Cris, iti doresc embrioni grasunei , sa se divida ca la carte si sa ajunga la mami in burtica unde cu siguranta se vor prinde.
Pup toate fetele 

georgetani spune:
georgetani spune:
 Kry felicitari, am inteles bine-ai infiat o fetita? vreau mai multe amanunte caci ma bantuie si pe mine acest gand  mamica si fetita
 mamica si fetita

georgetani spune:
georgetani spune:
 Kry-am glumit da cu infiatul (stiu ca tu ai facut afara fiv si de aceea glumeam) cand ai timp as vrea si eu cateva date despre clinica din WELS 
SA FITI SANATOASE AMANDOUA, CEA MICA PAPACIOASA, SA VA BUCURATI UNII DE ALTII MUUUULTI ANI  

Cris_25 spune:
Cris_25 spune:
 Cred ca a fost ok la punctie  Au fost 14 ovocite de calitate ... pe care le-a impartit in 2 : 7 le-a imprietenit cu gigeii , iar alte 7 cu ICSI. Din cele 7 cu ICSI, au ramas doar 4 in final... Deci avem 11 grasunei pana una alta...
 Au fost 14 ovocite de calitate ... pe care le-a impartit in 2 : 7 le-a imprietenit cu gigeii , iar alte 7 cu ICSI. Din cele 7 cu ICSI, au ramas doar 4 in final... Deci avem 11 grasunei pana una alta... 
Mi-a placut mult cand m-am trezit ... era sotziorul si medicul ... si zambeau amandoi  
  Mi-am dat seama ca e de bine
 Mi-am dat seama ca e de bine  Sper sa fie la fel de bine in continuare ...
 Sper sa fie la fel de bine in continuare ...
Pup  
  si multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine
 si multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine

Cris_25 spune:
Cris_25 spune:
 M-am emotionat cand am citit atatea mesaje de sustinere de la voi  

Va multumesc
 Va multumesc  

Sper sa fie bine ... sa va pot trage dupa mine
  Sper sa fie bine ... sa va pot trage dupa mine 

-
- BAFTAAAAAAAAAA