FIV la Cluj 31
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
Medut, Bruni
Bruni, scot si eu . Bafta multa!!!
Mult succes fetelor!!! Sa aveti mult noroc la inceput de an.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Vreau sa va intreb ceva, dar promiteti ca nu o sa radeti? Eu fac toate injectiile in burta cu ace de alea mici de insulina... Daca sunt mai plinuta (am un colacel considerabil ) o sa ajunga injectia unde trebuie? Ati promis ca nu radeti |
relax, sigur ajung unde trebuie. de-aia ti se dau ace de insulina, ca nu cumva sa le bagi mai adanc. subcutanat, e in regula.calma te!
medut spune:
Dragile mele, multumesc de incurajari.
Maine am programare la Sibiu sa imi numere outele. Sunt 5 zile de stimulare, oare o sa umplu un cofrag de 12??? cel putin....
Georgetani sper din tot sufletul sa aveti posibilitatea sau sa gasiti modalitatea sa continuati ca sa aveti si voi puiutul vostru.
Ieri am fost la un eveniment, trist, o inmormantare.... Pe langa faptul ca toate prietenele mele din Cluj sunt insarcinate la al doilea sau al 3-lea copil, si nu exagerez deloc, ieri mai aflu ca si prietenele mele proaspete din Bucuresti sunt insarcinate la al doilea, iar una la al treilea....Cand mi-a zis cea cu cel de-al treilea mi-au dat lacrimile... "Noroc" ( sa obs ghilimelele va rog) ca eram la inmormantare.
Am ramas singura care nu are copii.
Toate prietenele mele au copii....Numai eu nu am...si cu voi
Si aici invocam proverbul " cel din urma va fi cel dintai" ca sa ne creasca un pic moralul.
Va pup cu drag si sa imi tineti pumnii de azi, poate mai produc la noapte niste oute.
daria08 spune:
Medut, draga mea, uitasem ca mergi la Sibiu, iti tin tare tare pumnii maine, sa ai o gramada de oute, toate bune, te pup tare
georgetani spune:
Neataaaaa hai ca va sevesc cu o cafeluta mareeesi tareeee,buna
poate asa va ademenesc si va faceti aparitia
Medut eu am mai pregatit un cofrag sa-ti trimit ca sar putea sa nu iti ajunga cel de 12 ce ai tu BAFTA si sa ne spui si noua cum merge treaba
mara72 spune:
Am auzit ca e rost de o cafea si am aparut si eu
medut si cris sper ca numaratoarea fuse cu noroc si se lasa cu oua multe si bebei nazdravani.Sunt cu ochii pe voi si sper din tot sufletul sa dati startul si sa inceapa sa curga cu vesti bune.
Despre mine nimic nou, mi-am luat o mica si binemeritata pauza si cind voi simti ca sunt pregatita voi incepe iar lupta. Pina atunci va astept pe voi cu vestile bune
toate fetele
Cris_25 spune:
Hey
Hai ca vin eu prima cu cofragul ... Dupa 6 zile de stimulare aveam 12 sau 13 oute peste 10 mm ... Restul nu le-am retinut, ca erau nitel mai mici
medutule, tu cum stai cu productia? ma gandesc ca ai umplut si tu vreo 2 cofrage
Fete dragi, multzu' ca sunteti alaturi de noi ... Pupici ...
medut spune:
Dragile mele, eu ma opresc aici.
Partenerul meu cu care am convietuit 4 ani a realizat in mijlocul tratamentului ca nu sunt femeia potrivita pt el.
Va pup pe toate si va doresc succes.
Revin cand imi gasesc un alt partener...
Lilicica spune:
Medut am ramas fara cuvinte.... sa-ti dea D-zeu putere sa treci si sa te gandesti ca poate soarta vrea sa-ti daruiasca altceva mai bun.
Mie mi se pare o dovada de lasitate din partea lui.... sa-si dea seama ca nu esti femeia potrivita ptr el decat la sfarsitul tratamentului.... dupa ce ai luat o gramada de hormoni sa te stimulezi..... putea sa o faca la inceputul tratamentului.... fara sa te mai lase sa te chinui si sa-ti pui atatea sperante, consider ca e o persoana fara caracter si ca tu meriti altceva mai bun de la viata pe cineva care sa te merite cu adevarat.
ai grija de tine si te rog sa fii puternica.
Cris suntem aici si scoatem , productia e minunata....