LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

[

Vazut poze. Identficat mamicile Pisik, Oli, Anca, Raalu (dupa titi ), Gianina, da' mi-a mai ramas de identificat o mamica, mutricica de 22 de ani, cu fetita cu pantaloni verzi. Cine ma scoate din dilema?

eu sunt.
am sa-i arat postarea ta si sotului meu sa vada cat de tanara arat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

MONNVAS LA MULTI ANI! scz pt intarziere, am fost aici dar am putut doar sa citesc si sa vad poze.

Ma si intrebam cum de n-ai zis cu ce sa-ti fac cinste. Anul trecut ai fost prima care m-a urat

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ce cocheta este Eva si ce culoare inetersanta are la ochi.

Iar Manole are figura unui prieten vechi pe care te poti baza oricand. L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si noi am pus cateva poze noi la semnatura dar probabil intr-un moment nepotrivit fara audienta

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ba nu, ba nu!!! Am vazut-o pe Alexandra, e scumpa rau! Am vazut ca ati luat antemergator, il foloseste? Noi avem o masuta din aia de joaca, am primit-o de la finuti de Mos, iar aseara Ana a inceput sa o impinga si sa mearga dupa ea. Cred insa ca un antemergator ar inainte prea repede pt ea, dar ma gandesc sa incercam....

Pisik draguta ca de obicei !!

Referitor la antemergator, da, il foloseste si mai nou e jucaria preferata , se joaca cu rotile zimtate, linge cuburile si se plimba cu el prin casa, bineinteles secondata de cineva ca altfel rateaza curbele si prinde viteza
Eu de obicei ma apas pe antemergator si tunci nu aluneca asa rapid si haotic, eu zic ca e util

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Am tot incercat sa ma abtin dar uite ca nu pot.
Habar n-am de ca va tot plangeti de kg in plus ca eu vad in poze numai mamici
Eu ce sa mai zic???
Intai m-am ingrasat 10 kg apoi am ramas insarcinata si am mai luat 14 ...
(simtem nevoia sa ma plang si eu nitzelus. pai ce, numai voi???)

Cred ca Bianaca se plangea de 50 si nitel de kg ...
Anamariame se plangea si ea dar n-o cred dupa ce am vazut-o in poze

La Dyanna se vede clar ca a slabit.
Ilinca, pe tine nu te-am mai vazut in poze recente dar n-as fi zis ca "meriti" o cura de slabire.

Nu vreau sa supar pe nimeni!!!

Si, DA, confirm ca Anca Nicolae arata traznet!!!
Nu mi-e rusine nici cu Geanina, Monique si Pisik.
Olga, pe tine nu te pun ca tu n-ai avut de ce sa te plangi niciodata. Repet, niciodata!!!
E adevarat ca unele sunt mai, mai decat altele dar ce sa facem? Natura, varsta ...

mamici normale si frumoase de ghiocei perfecti

Mami de LENA 30.03.2009

Nu ma plangeam!!! Deloc. Eram chiar bucuroasa. Ma incap hainele dinainte de sarcina mai putin camasile pentru ca m-am deformat.

Nu ma supar daca as mai da 1 kil jos. dar daca nu se poate asta e. e bun cozonacul:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si noi am pus cateva poze noi la semnatura dar probabil intr-un moment nepotrivit fara audienta

Si noi, si noi am vazut o Alexandra razacioasa!!!
Are dreptate Pisik, copilul asta zambeste mereu, nu-i asa?

Raaluca

Da, ea rade non stop si mai nou are o schema de ma da gata : rade cumva si cu ochii daca intelegeti ce vreau sa spun, trebuie sa o pozez,sa vedeti, e totala !!

De cateva zile e maraita, cred ca poate ne ies si noua dintii ??!!
Mai intrebasem: mai e cineva fara dinti la aproape 10 luni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

monnvas mama, nu mai cer nic, ca is mare rau.stiam ca-s mai maricica, dar cand m-am vazut la tv, mi-am pus mainile in cap.is asa rotunjoara....as vrea sa ma las de papa dar nu pot, ca eu altf fel nu am lapte decat daca pap muuuult.

pozele de la gaseala.
super tari.ce bine de voi ca aveti asa locuri faine pt gaseli cu bb.

din 10 martie 2009, mami fericita de

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4218761544/

asta e preferata mea dinte pozele Alexandrei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, Alexandra e simbolul bunei dispozitii! E pe post de tonic fata ta, de cate ori o vad ma simt mai vioaie! Siiii...fain parchet aveti, intr-adevar (apropos de inundatii
Si eu am inceput sa fac bradul numai cu alb si rosu dar la un moment dat mi-am dat seama ca mi s-a terminat "munitia"!

Ilinca, ai ghicit : de parchetul asta e vorba, face toti banii adica vreo 2.300 de ron la vremea aceea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Of, am admirat si eu atatia bebelaci simpatici, ca mi-e teama sa nu uit pe cineva. Am vazut :
- una bucata Zambarici - da' sa-i faci o poza si cand plange (o data pe luna) ca sa nu uiti cum era
- una bucata Pisik pupandu-se cu Mos Craciun (si zici ca ai fost cuminte, daaa?) si Ana petrecareata - pai bine, Pisiko, io vazui fata in picioare, de ce te plangi de puturosenie?
- Luana printre jucarii, Luana gazda
- Vladimir ho-ho-ho
- Eva in turcoaz - super cosmonautul - si craciunita
- Manole in hainuta de iarna

Si asteptam poze cu Dyana afro

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput